Painonpudotusryhmä

Keskustelun 'Mitä mielessä? Aihe on vapaa' aloitti Towanda, 11 touko 2019.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Foreverfever Naimisissa foorumin kanssa Maaliskuiset 2021

  Mulla ei ole todettu erkaumaa, sormen mentävä rako tosin vatsalihaksissa on ja navan kohdalta ehkä just ja just kahden. Tämä ollut sama tilanne melko pian kaikkien synnytysten jälkeen. Viimeisimmästä 2v,4kk. Jännesauma on napakka, että ei sormia kuitenkaan saa sinne uppoamaan, eikä keskelle nouse mitään harjannetta istumaan nousuissa. Silti vatsalihakset on todella heikot. Niiden treenaaminen on epämukavaa juuri siitä syystä. Olisi vaan pakko alkaa vahvistamaan niitä pikkuhiljaa. Sivuttain alkanut nyt lankuttamaan, suoraa en vielä viitsi kun tuntuu liiallista painetta vatsassa.

  Paino 69,0. Eli sentään vähän on laskenut viime viikosta.
  Pääsiäissuklaita tuli viikonloppuna syötyä kiintiö täyteen. Eipä tee onneksi taas varmaan moneen kuukauteen mieli suklaata syödä :depressed:
  Nyt sitten lisää liikuntaa ja kevyempiä ruokia. Älykelloinkin kaivoin pölyttymästä, jos saisi aina 15000 askeltavoitteen päivässä täyteen :rolleyes:
  • Tykkää Tykkää x 2
 2. Pingviiniemo Addikti Heinäkuiset 2021

  Kiitos vastauksesta! Mulla taitaa olla aika sama. Eli sormi uppoaa vaan vähän vatsalihasten väliin. Luulin, että erkaumassa sormen pitäis upota tosi syvälle. :) Eilen käytiin 6km lenkki ja työnsin vaunut 100m pitkän mäen yläpäähän. Olin sitten aivan puhki kun pääsin kotiin ja avasin vohvelipussi ja söin suklaata. Nyt paino junnaakin samassa...
 3. Unicornflakes Aloittelija

  Minä hyppään kanssa mukaan. Painoa oli tänään ruhtinaaliset 74.2kg,kun pituutta löytyy vain 169cm. Salakavalasti noussut hieman ylipainon puolelle kun on tullut vedettyä herkkuja liikaa ja maattua vain sisällä. Eka tavoitteena olis se normipainon eli alle 71,5kg, sit 65kg ja lopullinen tavoite 60kg.

  Tässä oon hyvin saanut käyntiin lenkkeilyn ja tavoitteena ois se 60min vähintään päivässä ja askelia 10 000. Lisänä ostettiin hulavanne, jolla jos saisi noita vatsa makkaroita pois:hungover:
  • Tykkää Tykkää x 3
 4. Unicornflakes Aloittelija

  Onko täällä enää ketään? :smiley-bounce013

  Eka viikko takana ja lopputulos - 1,6kg, eli paino oli maanantaina 72,6. Enäää ei pitkä matka normaalipainon ylärajaan:p
  • Tykkää Tykkää x 5
 5. Foreverfever Naimisissa foorumin kanssa Maaliskuiset 2021

  Täällä ei pudotusta, eipä onneksi noussutkaan.
  Lauantaina jo näytti että tulee tosi hyvä tulos, mutta tuli sitten syötyä taas nekin takaisin. Aurinkoisia säitä odotellessa niin ulkona liikkuminenkin taas kiinnostaa. Innostuin tekemään lasten kanssa 10km kävelylenkkejä, mutta eipä tuo räntäsateessa huvita.
 6. Nurinkehrääjä Ihastunut foorumiin Heinäkuun äidit 2019

  Pari kiloa tuli takaisin mässyviikon ansiosta, mutta nyt on lähtenyt taas putoamaan. Toivottavasti perjantaina saadaan hyvät lukemat ja pian pääsisi jo alle sadan!
  • Tykkää Tykkää x 1
 7. lambi Addikti Toukokuunmammat 2014

  Täällä vielä 9+kg poistettavaa. Mutta vähän kyllä nyt junnaa. Herkut pysyneet poissa mutta oon kyllä tehnyt talikkohommia lantalan tyhjennyksessä joka päivä. Ehkä siis vaan lihakset kasvaneet :grin.. Joka tapauksessa näyttää peilikuva jotenkin jo tosi hyvältä :p, ehkä tässä vaan vuosi vuodelta laskee odotukset ja tyytyy yhä vähempään :hilarious:.. Kitudieteille en lähde enää koskaan, kyllä normi mittaan täytyy päästä ihan normisti syömällä. Kestää vaan vähän kauemmin, mutta mikäs kiire tässä mihinkään on.
  • Tykkää Tykkää x 3
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 8. Pingviiniemo Addikti Heinäkuiset 2021

  Sama homma :shifty:
 9. Äippä x6 Ei muuta elämää Toukomammat 2017

  Kävin aamulla vaa’alla ja meinasin pyörtyä... 69.2kg:woot: se on siis 500g VÄHEMMÄN kun ennen tota meidän 1.5v taaperoa... olen shokissa! En kyllä olisi tota voinut odottaa kun on tullut mätettyä kahvikakkuja... toivottavasti ei ollut vaan joku juttu vaan ihan real deal ja sain tehyä sen mitä olen tässä jo hyvän tovin yrittänyt:smug: enää 6kg että olis ideaalipainon ylärajalla:shy:
  Äippä x6/ 69.2kg (vihdoin)
  • Voittaja Voittaja x 4
  • Tykkää Tykkää x 1
 10. lambi Addikti Toukokuunmammat 2014

  Mahtavaa!
  Perästä tullaan!
  Yritinpä kokeilla uutta L koon urheiluliiviä päälle, ei puhettakaan että olis nää bosat mahtuneet sisään :hilarious:.. No, annan siis tisseille armon ja olkoot nyt vaikka sen kilon kumpikin. Kerkee ne tissikilot karista sitten kun vauva syö muutakin :joyful:. Eilen kävi puntari 78 puolella, enää ei kyllä 80 puolelle vilku! :happy118 Kyllä se 6-alkavakin sieltä tulee.. Pikkuhiljaa!
  • Tykkää Tykkää x 2
 11. Rosalina Ei muuta elämää Kesäkuunmammat 2015

  Multa on hissuksiin paino pudonnut. En enää varsinaisesti laihduta tms, pyrin vaan pitämään suht terveellisistä elämäntavoista kiinni.

  Paino on 66,1kg. Eli normaalipainossa. :) jos tippuis lisää niin ei haittais, mutta kunhan pysyis nyt näinkin. En ota stressiä.
  Olo on hyvä omassa kropassa nyt! :Heartred
  • Voittaja Voittaja x 4
  • Tykkää Tykkää x 1
 12. Foreverfever Naimisissa foorumin kanssa Maaliskuiset 2021

  Vau mitä tuloksia!
  Mä otan vasta huomenna painon.
  Tällä viikolla tullut käveltyä reilu 60km lenkkimielessä yhteensä. Juoksuakin kertynyt pätkissä 11km. Käsipainoja ja vastuskuminauhaa myös tullut jonain päivinä käytettyä. Herkkuja en ole syönyt, mutta ulkoilusta tulee kyllä nälkä, joten ruokaa on mennyt reippaasti. Toivottavasti silti olisi paino edes vähän pudonnut. Tarkoitus yrittää saada tulevinakin viikkoina liikuttua niin paljon kuin se lasten kanssa on mahdollista ja jättää herkut vähemmälle.
  • Tykkää Tykkää x 3
 13. Foreverfever Naimisissa foorumin kanssa Maaliskuiset 2021

  Paino 69,1. Eipä tuo tunnu liikkuvan. Olo ainakin parempi kun ei ole sokerilla herkutellut, vaikka paino ei ole laskenutkaan.
  • Tykkää Tykkää x 3
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 14. Pingviiniemo Addikti Heinäkuiset 2021

  Nyt sain katkastua tän pääsiäisen herkkukierteen! Tuntuu että kun syö sopivasti niin on paljon kevyempi olo jo ennenkuin paino alkaa kunnolla laskea... Nyt vaan jatkamaan kohti -5kg tavotetta. :angelic:
  • Tykkää Tykkää x 4
 15. Pingviiniemo Addikti Heinäkuiset 2021

  Paino on taas ruennu tippumaan!!! Oon niin onnellinen, kun tuntui hetki sitten ettei tästä tuu mitään. Oon määrän sijaan keskittynyt myös hyvin paljon ruoan laatuun, mikä auttoi huomattavasti. :woot:
  • Tykkää Tykkää x 4
 16. Foreverfever Naimisissa foorumin kanssa Maaliskuiset 2021

  Täällä paino nousee. Viikon saldo +2kg
  Koko viikon söin nätisti ja liikuin paljon.
  Eilen olikin paino aamulla sitten yli 71kg ja vetäisin ärsytykseen hirveän kasan karkkia. Ei järkevää, eikä ainakaan auta asiaa. Menkatkin pitäisi vasta viikon päästä alkaa, että en keksi muuta selitystä kuin univaikeudet. Mulla siis unirytmi aivan sekaisin helmikuusta saakka, valvon n. 2 yöllä kun ei vaan väsytä ja lapset herättää 6-7 aikaan. Eikä väsytä päivälläkään.
  Suunnitelmana siis karsia taas ruokavaliosta kaikki sokeri, pasta, riisi, leipä yms. ja korvata ne kasviksilla. Myös alan popsimaan melatoniinia iltaisin, jos uni tulisi aiemmin. Kahvin juontia vähennän eli vain aamulla saan juoda sitä ja loput korvaan teellä.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 5
 17. Yölento Ei muuta elämää Marrasmammat 2016

  Samaa vikaa. Paino nousee.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 3
 18. Pingviiniemo Addikti Heinäkuiset 2021

  Mulla junaa nyt samassa...Toisaalta pääasia ettei nouse.
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 2
 19. Pingviiniemo Addikti Heinäkuiset 2021

  Vihdoinkin tuntuu myös, että on täysin kuntoutunut synnytyksestä, kun poika 5kk. Ryhti pysyy hyvänä ja muutenkin energia tosi korkealla ja jaksaa kävellä pitkiä lenkkejä normaalisti. Kun äsken istuin lattialla juottamassa esikoista niin tajusin kuinka heikossa kunnossa olin vielä pari kuukautta sitten. Hyvä, että jaksoin vauvaa kantaa kunnolla. Vaikka vaivoja ei jäänyt, niin lihakset varsinkaan vatsan puolella ei kestänyt ollenkaan. Raskaana tuli käveltyä paljon, mutta tuntuu että heti kun vauva tuli pihalle niin vatsalihasten kunto romahti. Hemoglobiinikin vaikuttaa, kun se on jo 120, kun synnytyksen jälkeen kävi 60 kieppeillä. :happy:
  • Tykkää Tykkää x 2
 20. Foreverfever Naimisissa foorumin kanssa Maaliskuiset 2021

  Täällä mennyt ihan hyvin koko viikko, olen saanut nukuttua paremmin ja ruokailut pysynyt kurissa.
  Ajattelin nyt muutaman viikon syödä vain 20g hiilaria ja sitten kasvisten muodossa vapaammin laskematta. Nyt siis 4. päivä menossa ja kalorit pyörinyt n. 1200-1600 välillä. Kellon mukaan kulutus n. 2400-2600 riippuen paljonko jaksanut liikkua. Näin isoa vajetta ei ollut tarkoitus pitää, mutta eipä se nyt näin alkuun haittaa. Motivaatiota taas löytyy!
  Ihmettelen vaan missä päänsärky, joka yleensä tulee aina tässä vaiheessa. Ihana tunne kuitenkin vatsassa kun ei turvota enää. Eilen kävelylenkillä jalat tuntui tosi raskailta, mutta tämäkin menee onneksi jossain vaiheessa ohi.
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
  • Optimistinen Optimistinen x 1

Jaa tämä sivu