Päivärytmi

Keskustelun 'Laskettu aika syyskuussa 2014' aloitti sonjis, 7 tammi 2015.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Sinitiitu Ihastunut foorumiin Syyskuunmammat 2014

  Isot tsempit syyskuinen täältäkin! On rankkaa tuo lääkkeenanto, työssäni vuosia oon sitä tehnyt ja huutokonserttipaniikkia vastaanottanut mutta omalle kun joutuu antaa niin tuskaisinta varmasti. Ja yöaika risaisten unien kanssa vielä :sad001
  Onneksi pikkulasten infektioastma usein jää vähän isompana pois ja hoitavasta lääkityksestä kuitenkin hyvä apu elämää helpottamaan.
  Ja päivärytmihän se on täälläkin hyvin samanmoinen kuin teillä muillakin :) Sillä erotuksella että meidän tyttö usein öisin tapaa jäädä valvomaan joksikin aikaa... päiväunet on hyvät, n klo 13 alkaen puolitoista-kaks tuntia, mutta rytmi ei hirveesti häiriinny vaikka menojen takia nukkuisi vähän myöhemminkin päikkärit. Kivaa kun kevät tulee niin mielekkäämpää ulkoilla illemmallakin !
 2. Itu1 Naimisissa foorumin kanssa Marraskuun äidit 2019 Syyskuunmammat 2014

  Mäkin kovasti odotan että ilmat lämpenee ja pystyy ulkona leikkimäänkin jotain.Tunnustan että ollaan tosi laiskoja ulkoilijoita,kun se on sellaista seisoskelua.Onneksi päiväkodissa ollaan paljon ulkona ja kohta pääsee paremmin pihalla touhuamaan niin on itsellekin mielekkäämpää mennä lapsen kanssa.
 3. Sinitiitu Ihastunut foorumiin Syyskuunmammat 2014

  Niinpä, Itu! Ja meillä ainakin protestoidaan rattaisiin menoa välillä kovinkin, jos aikoisi lenkille yrittää . Oma liikkuminenkin on ollut aika kevyttä ja sen huomaa.. Mutta nyt paljastuu kaikkea kivaa kivikätköä lumen alta , oksia, puroja jne joita ihana
  pienten tutkia :)
 4. syyskuinen Tuttu foorumilla Syyskuunmammat 2014

  Ei varmaan pitäisi mennä riemuitsemaan ääneen, mutta meillä on noiden risaisten valvomis- ja sairastamisviikkojen jälkeen nukuttu taas jo jonkin aikaa klo 20/21:sta noin kuuteen ja alkaa tuntua siltä, että muistikin toimii taas vähän paremmin kuin tässä välillä...

  Aivan ihanaa on sekin, että päiväunilla pojan uni on niin syvää, ettei herää ihan pienistä tai isommistakaan häiriöistä, kun aiemmin esim. heräsi heti kun auton moottori sammui. Jännäsin etukäteen eilistä, miten tavaroiden vienti kirpparille sujuu, kun en viitsinyt lauantaiaamuksi värvätä ketään työssäkäyvää avuksi, mutta poika nukahtikin vartin ajomatkalla ja nukkui vielä pitkään sen jälkeen, kun olin saanut vietyä tavarat pöytään. Tuohan tuo kasvu tietysti haasteen jo toisenkin, mutta kyllä tässä moni asia on jo niin paljon helpompaakin kuin ekan vuoden aikana! :)
 5. Aamu Rakastunut foorumiin Syyskuunmammat 2014

  Vaihteeksi hyvästä unijaksosta ollaan saatu nauttia täälläkin. Hampaita on puhjennut aika liuta joten siinä lienee se suurin yöheräilyjen syy. Nyt on ollut rauhallisempaa, onneksi. :) Päiväuniakin neito nukkuu vielä 1,5-2h. Ja mieluiten ulkona.

Jaa tämä sivu