Pääkaupunkiseudun maaliskuiset

Keskustelun 'Maaliskuiset 2018' aloitti Quenamama, 5 heinä 2017.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Dreamy18 Tuttu foorumilla Maalismammat 2018

  Ja eikö se oo niin että ensisijainen synnytyssairaala on nykyään aina Naistenklinikka ja sitten vasta muut jos ei ole tilaa? Näin oon ainakin ymmärtänyt..
  Esikoisen kohdalla sain valita mutta nyt ei taida olla valinnanvaraa :bored:
 2. Fiufau Peruskäyttäjä Maalismammat 2018

  Multa kyllä kysyttiin että mihin haluan ja se kirjattiin neuvolakorttiinkin :) eli ensisijaisesti mulla on toi jorvi ja kun synnytys käynnistyy niin sinne soittoa. Vaihtoehtona oli kaikki pks-seudun synnytyssairaalat pois lukien tietty se kättäri.
 3. Hena82 Naimisissa foorumin kanssa Maalismammat 2018

  Kyllä saa edelleen valita jos kyseessä ei ole riskiraskaus.
 4. Dreamy18 Tuttu foorumilla Maalismammat 2018

  Ihmeellistä kyllä ettei multa neuvolassa kysytty siitä sitten mitään kuten ekassa raskaudessa :bored: onko teiltä muilta kysytty minkä valitsette?
 5. Nautilus Tuttu foorumilla Maalismammat 2018

  Ei oo kysytty mutta saa edelleen valita, eihän siinä oo muuta ku et minne soittaa sit ku tosi kyseessä, vaikka Hyvinkäälle/Lohjallekin saa mennä jos tahtoo. :)
 6. Caprica Ihastunut foorumiin Maalismammat 2018

  Joo, toi halli on kyllä ihan huippu! Siitä pääsee vielä tiputtamaan suoraan oven eteen, josta heti jatkoyhteys 4. kerrokseen hissillä :) Huomattavasti helpompi löytää kuin Jorvin vanha äitiyspoli. Viimeksi 2015 koko Jorvi oli ihan rempassa ja me puikkelehdittiin jossain raksatyömailla synnärille ajaessa. Silloinkin pysäköinti oli maksullinen, nyt se on sentään hallissa et sinänsä kivempi jättää auto sinne. Ja viimeksi meidän säästeliäs esikoinen syntyi näppärästi perjantaina joten silloisilla maksuilla pysäköitiin koko viikonloppu ilmaiseksi :D Nythän se maksaa sit kaikilta viikonpäiviltä eikä oo ihan ilmaista (1e per alkava 50min), mutta pitää selvitellä onko siellä jotain muita vaihtoehtoja pidempiaikaiseen tarpeeseen. En nyt ainakaan löytänyt ja sivuilla on mainittu, että saattaa tulla kalliiksi parkkeerata pidempää reissua varten. Meillä se nyt ei vaikuta kun mies tuskin jää sitten sairaalaan tällä kertaa, mutta lähinnä perhehuoneilijoita ajatellen.
 7. Caprica Ihastunut foorumiin Maalismammat 2018

  En vaan malta olla vielä vähän hehkuttamatta: https://www.vantaansanomat.fi/artik...essa-sairaalassa-jokaisella-on-oma-perhehuone

  Kiinnitin siis huomiota siihen, että kiinteitä ammeita on kahdessa huoneessa ja irtoammeita enemmänkin, joten kaikki halukkaat (ja toki joille muuten se mahdollista) pääsee ammeeseen. Ja että veteen on syntynyt viime vuonnaa 50, kuin siistiä!

  En siis lähtökohtaisesti itse haaveile ammeesta tällä kertaa mutta kun se on monille niin toimiva juttu niin aivan mahtavaa että tämä on huomioitu. Ja vesisynnytysmahdollisuus :Heartred Myös toi sektionjälkeinen hoito koko perhe huomioiva toimintatapa todella hyvältä.
  • Tykkää Tykkää x 2
 8. Fiufau Peruskäyttäjä Maalismammat 2018

  Mä kyllä niin toivon, että pääsen tuonne synnyttämään :)
  • Tykkää Tykkää x 1
 9. Marisssa Tuttu foorumilla Maalismammat 2018

  Multa kysyttiin viimeksi neuvolassa ajatuksia synnytykseen liittyen ja ollaanko mietitty minne mennään synnyttään. Terkkari kertoi kaikista vaihtoehdoista, vaikka olin jo kertonut että mielummin meen jorviin entä naikkarille.
  Esikoinen syntyi kättärillä ja sen jälkeen kun se suljettiin, niin alkuun ajattelin että ihan sama minne, mutta sitten kuullut kaikkea ikävää naikkarista, niin päätin että ehdottomasti ensisijaisesti jorviin. Ajallisesti meiltä ei oo kovin suurta eroa, n. 10min.
 10. Dreamy18 Tuttu foorumilla Maalismammat 2018

  Hyvä tietää! Mäkin rupesin pohtimaan nyt kumpi ois parempi jos kerta saa valita :bored:

  Saako kysyä mitä ikävää olet kuullut Naistenklinikasta?
 11. Marisssa Tuttu foorumilla Maalismammat 2018

  Lähinnä ihmisten kokemuksia henkilökunnan tylystä kohtelusta. Kiire näkyy ja tuntuu, ei ehditä hoitaa asianmukaisesti ja kohdellaan potilaita huonosti, vähätellään. En viitsi täällä puolella kertoa yksityiskohtaisemmin. Mutta jorvista tai muista synnäreistä en ole kuullut mitään vastaavaa.
  • Tykkää Tykkää x 1
 12. Fiufau Peruskäyttäjä Maalismammat 2018

  Hei, tää tapaaminen on "jo" huomenna. Valitettavasti mä en pääsekään :sad001 yritetään uudestaan joku toinen kerta, todennäköisesti menee jo sen verran pitkälle että on vauvat jo sylissä kun maaliskuu vaan lähenee :)
 13. Caprica Ihastunut foorumiin Maalismammat 2018

  Olisiko joku tulossa huomenna? Mulla vasta äitiysloma alkaa huomenna joten olis kiva nähdä :) Klo 12 sopii edelleen hyvin!
 14. Taiga86 Ihastunut foorumiin Maalismammat 2018 Huhtiäidit 2020

  Tulossa ollaan :) Samaten klo 12 sopii kyllä! Myöhemminkin iltapäivästä tarvittaessa. Muita tulossa?
  • Tykkää Tykkää x 1
 15. Nautilus Tuttu foorumilla Maalismammat 2018

  Tulossa myös! :)
  • Tykkää Tykkää x 1
 16. Marisssa Tuttu foorumilla Maalismammat 2018

  Tulossa myös!
  • Tykkää Tykkää x 1
 17. Nipsuliini86 Aloittelija

  Mul on täs muutama erittäin huonosti nukuttu yö takana ni katon huomenna et jaksanko tulla.
 18. rilirryn Peruskäyttäjä Maalismammat 2018

  Mä en pääse kun on niin paljon muuttohommia.
 19. Taiga86 Ihastunut foorumiin Maalismammat 2018 Huhtiäidit 2020

  Myöhästyn n. 15 minuuttia, missasin junan. Yläkerran kahvilassa jossain leikkihuoneen viereisessä pöydässäkös sovittiin?
 20. Nautilus Tuttu foorumilla Maalismammat 2018

  Joo, eli 8 kerros ja siinä jossain leikkipaikan vieressä.. Oon ajoissa niin jos ei joku ehdi ensin ni koitan varaa meille pöydän :) mulla on joogamatto ja tällanen tosi muhkea ja vaaleanpunainen kaulaliina

Jaa tämä sivu