Onko muita kaksosten odottajia?

Keskustelun 'Laskettu aika 2015' aloitti Talvi, 10 heinä 2014.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Citrus Ihastunut foorumiin Joulukuunmammat 2014

  Tuosta rasvalisästä tulikin mieleen, että millaisia mittoja teidän isot pienet ovat saaneet? :) Meillä 9kk iässä A 8,4kg, 73cm ja B 8550kg, 74,5cm eli aika hoikkia ovat pituuteen nähden.
 2. Ducksie Tuttu foorumilla

  Meillä 10 kk iässä 71,0 cm/8080 g ja 70,2 cm/7960 g. Meidänkin typyt ovat hoikkia; konttaavat ulos housuistaan :p Missään vaiheessa ei olla puhuttu rasvalisästä, mutta lisään öljyä heidän ruokaan niin kuin tein esikoisellekin.
  • Hauska Hauska x 1
 3. Citrus Ihastunut foorumiin Joulukuunmammat 2014

  Meillä myös useat pöksyt kintuissa :grin
  • Hauska Hauska x 1
 4. mam Aloittelija

  Onko tää sivu kuollut ihan kokonaan?
 5. Henriikka Peruskäyttäjä

 6. Henriikka Peruskäyttäjä

  Mutta vois elvyttää hiukan
 7. Ducksie Tuttu foorumilla

  Miten kaikilla menee? Täällä kaikki hyvin, tytöt kävelevät tuella, ymmärtävät jo joitakin sanoja, taputtavat kun ruoka on loppunut (kiitämme ainan niin) ja vilkuttavat kun isänsä ja isosiskonsa lähtevät ovesta aamulla (ja itkevät heti kun ovi sulkeutuu) ja luulenpa että seuraavaksi oppivat kiipeämään sohvalle. Tänään on tasan kolme viikkoa jäljellä heidän syntymäpäiväänsä, ja tunnevyöry mitä sinä päivänä tulee ihan varmasti tunki nenänsä elämääni aamulla. Se on vain kestettävä! Jospa keskittyisi mieluummin juhlien suunnitteluun niin pärjään ehkä paremmin :smiley-ashamed008
  • Tykkää Tykkää x 1
 8. Henriikka Peruskäyttäjä

  Täällä jännätään koska synnytetään
 9. Ducksie Tuttu foorumilla

  Malttia odotteluun ja tsemppiä synnytykseen! Miten pitkällä olet?
 10. Henriikka Peruskäyttäjä

  Alkuviikolla alkaa rv 34 :) identtiset tulossa niin ei enää kauaa :)
 11. Ducksie Tuttu foorumilla

  Meilläkin oli mono-di (oletan että teillä niin jos olet noin pitkällä ja tiedät että ovat identtiset :) )
  Olivat jo syntyneet noilla viikoilla joten pitkällä olet päässyt!
 12. Henriikka Peruskäyttäjä

  Jep. Mono-di kyseessä. :) eikä merkkiäkään näy että syntyis lähiaikoina! Vatsakaan ei kovin iso ole, mutta vois ne jo kohta tulla :Heartred
 13. angelique Peruskäyttäjä

  Meillähän kaksoset syntyivät 34+2 ja synnytys lähti käyntiin ihan varoittamatta lapsivesien menolla. A oli vähän yli 2kg, B vähän vaille. 3kk neuvola oli just, poika oli 6,5kg, tytär 5,5kg. Aivan hurja kasvu. Poika vastaa painonsa puolesta oikeaa 3kk ikäistä, korjattu ikähän on puolet siitä. Myös tytär kasvaa +30% käyrällä. Poika siis vielä paaaaaljon suuremmilla plussakäyrillä. Tytär on tosin sopusuhtaisempi, kun on sentin pidempi ollut koko ajan. Poikahan oli vain 41,6cm syntyessään (nyt 53,5cm), tytär 42,5cm (nyt 54,5cm). Lasketun ajan tienoilla olivat 3800g, sen jälkeen poika lähti ihan omille urilleen jättäen siskon jälkeensä! Kumpikaan ei ole saanut mitään rasvalisiä. Rauta on ainoa mikä menee. Molemmat ovat korvikkeella, kun nenämahaletkun takia piti koittaa pumpata. Ei herunut mitään. Kuten ei herunut edellisillekään, mutta rinnalta saivat kaiken tarvitsemansa, eikä pulloa huolineetkaan.

  Muoks. Minulla siis di-di raskaus :)
  • Tykkää Tykkää x 2
 14. Henriikka Peruskäyttäjä

  Meille syntyi viime perjantaina 13.11. kaksi pientä poikaa rv 34+2 käynnistettynä, kun b pojan paino taittui miinukselle. A poika 1950g ja 42cm klo 02.11 ja b poika 1625g ja 40cm klo 02.16. Alatiesynnytys oli kuin Plop Plop :)

  Pojat ovat vahvoja eikä tarvitse mitään tukea hengitykseen tai muihin toimintoihin. Keräämme painoa vain hieman aikaa sairaalassa.

  Pojat identtisiä, ja samaa näköä on kyllä paljon!
  • Tykkää Tykkää x 7
 15. Nereidi Peruskäyttäjä

  Onnea Henriikka pojista! Kiva että sujui hyvin vaikka ovatkin niin pieniä!

  Onpas siitä aikaa kun olen täällä käynyt päivittelemässä kuulumisia. Meillä pojat täytti eilen 9kk. 8kk neuvolassa oltiin n.71cm ja pikkasen yli 9kg kumpainekin.
  Pojat nousevat ja seisoskelevat tukia vasten. Ryömivät muut ajat kun konttaus ei kiinnostanut. Heijattiin vaan konttausasennossa mutta tiputettiin aina ryömintään. Hirveesti on menoa ja melskettä.
  • Tykkää Tykkää x 1
 16. Wilmiina Tuttu foorumilla

  Meillä puolivuotissynttärit ensi viikolla. Pojat ovat kasvaneet hurjaa vauhtia. Syntyivät viikolla 35+, ja painoivat tuolloin 1790g ja 2310g. Nyt ovat jo 7 kiloisia jötiköitä. Kasvu on ollut tasaisen hyvää, vaikka rauta on mennyt koko ajan puolella annoksella. Di-di pojat ovat täysin eri näköiset ja luonteiset, vaikkakin hymypoikia kumpainenkin.
  • Tykkää Tykkää x 1
 17. Ducksie Tuttu foorumilla

  En olekaan käynyt täällä vähään aikaan. Onnea Henriikka pienistä pojista!

  Meillä vietetään muutaman päivän kuluttua 1 vuotis synttäreitä :Heartred :Heartred On tämä ollut pitkä ja raskas vuosi, mutta onneksi tytöt ovat päässeet tosi pitkälle! Toinen itkee hampaita tällä hetkellä mutta sitä kestää helpommin kuin allergiahuuto. On tämä vihdoinkin hauskaa :)
  • Tykkää Tykkää x 2
 18. elaffy Ei muuta elämää Syysmammat 2017 Kesäkuunmammat 2015

  Heippa tuplamammat! :) onpa siellä jo isoja tyttöjä Ducksie! Ihanaa, jos vihdoin tuntuu siltä, että vähän helpottaa. Teilläkin on ollut vastoinkäymisiä ihan riittävästi. :)

  Meillä tytöt täyttivät jo puoli vuotta ja pikkuhiljaa alkaa olla kunnollinen rytmi päivissä. Aamuin illoin syödään puuro ja kerran päivässä menee liha-kasvissose. Ruokailukertoja pitäisi neuvolan mielestä lisätä, mutta ei meillä oikein mahdu päiviin enempää, kun nukkuvat vielä sen verran paljon päivisin. 6kk neuvolassa olivat tytöt 6,3kg ja 6,6kg ja noin 63cm kumpikin. A kasvaa käyrien alla koko ajan, B käy aina välillä vähän hipomassa -2 käyrää. Sippoisia tyttöjä.. :) Meillä ei vielä kunnolla liikuta mihinkään. B keksi joku viikko sitten, miten käännytään selältä mahalleen ja on selvästi sen jälkeen kiinnostunut liikkumisesta enemmän ja paljaalla lattialla onnistuukin vähän matkaa menemään takaperin hirveän huudon kera. :D Ei varmaan mene montaa viikkoa, kun pääsee jo myös eteenpäin. Siskonsa tyytyy katselemaan maailmaa kyljellään ja jos yrittää auttaa siitä mahalleen, suuttuu neiti hurjasti. :D

  Kovasti haluaisivat istua ja A:n kanssa saatiin lupa harjoitella syöttötuolia. Eiköhän molemmat istu jouluna jo syöttiksessä. Eilen ostettiin heräteostoksena turvaistuimet tytöille. Alkaa tuo kahden kaukalon raahaaminen olla jo suoritus itsessään. Vielähän nuo menevät kaukaloihin mittojen puolesta, mutta kumpikin viihtyisi jo paremmin vähän ylempänä. Rattaiden raahaus mukana autossa alkaa siis kohta.

  Yöt alkaisivat varmaan myös jo sujua. Välillä on öitä, kun nukkuvat 6-8h pätkän ennen ensimmäistä heräämistä. Yli kaksi viikkoa kestänyt flunssa kuitenkin on häirinnyt unta nyt todella paljon! Jospa kohta alkaisi sekin helpottaa..

  B tyttö kävi sydänkonrollissa kuukausi sitten ja läpän ahtauma ei ole muuttunut mihinkään suuntaan. Hyvä niin. Vuoden iässä seuraava kontrolli ja samalla kontrolloidaan, että reikä on mennyt umpeen. Oli vielä 3mm kokoinen, kun elokuussa oli 4 mm. A:n refluksilääkitys lopetettiin, kun ei ole ollut enää oireita sen jälkeen, kun kiinteitä alkoi mennä enemmän. Ihanaa, kun oma maito on taas riittänyt hyvin!
  • Tykkää Tykkää x 2
 19. Wilmiina Tuttu foorumilla

  Elaffy meillä syödään kiinteitä samoin kun teillä eli aamu- ja iltapuurot ja yksi kasvis-lihasose päivässä. Tissiä sitten väleissä. Itsekin olen tuota miettinyt että mihinkä väleihin muka aterioita lisäisin kun tuntuu että söisivät sitten aina hereilläollessaan.
 20. Jetsoni Rakastunut foorumiin

  Meillä syödään noin klo 6 aamu puuro, klo 11 lihakasvissose, klo 16 kasvissose ja klo 19-20 iltapuuro. Meillä kun herätään aina noin aikasin niin sinne mahtuu toi neljä ateriaa. :)
  • Tykkää Tykkää x 1

Jaa tämä sivu