Oletteko jo hommanneet vauvatavaroita?

Keskustelun 'Laskettu aika 2015' aloitti Daaria, 14 heinä 2014.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. tipunen Tuttu foorumilla

  Just tulin tuosta lähi Fidalta, missä kaikki vaatteet on ollut eilen ja tänään -50%, en tiedä onko sama kaikissa fidoissa. Mukaan tarttu tusinan verran vauvanvaatteita, ja maksoin niistä alle kympin. Olivat siistikuntoisia bodyja ja haalareita, ja jopa yhdet kurarukkaset tarttu mukaan, kun niille jäi hintaa euro. Ei taida mun vaavi niitä käyttää ennenkuin vuoden päästä syksyllä =)
  • Tykkää Tykkää x 1
 2. Sande90 Tuttu foorumilla Tammikuunmammat 2015

  Daaria
  En tiiä missä asut, mutta Jyväskylästä voin suositella sitä kirpparilla(.fi) paikkaa joka on Tokmannin yläpuolella :)

  Sent from my GT-I9105P using Vau Foorumi mobile app
  • Tykkää Tykkää x 1
 3. Mörri-Möykky Ihastunut foorumiin Helmikuunmammat 2015 Maaliskuunmammat 2015

  Hommaa koiran turvavyö. Meillä on sellainen ja on kyllä hyvä. Ne on siis sellaiset koiran turvavyövaljaat, jotka sitten kiinnitetään vielä auton omaan turvavyöhön. Koira istuu/makaa kiltisti omalla paikallaan ja muksu saa olla rauhassa omassa turvaistuimessaan. Tai no, meillä esikoinen jo siinä iässä, että olisi koko ajan vetämässä haukkua syliinsä/viereensä ja koira taas yrittää päästä turvaan kauemmaksi :grin
 4. Mörri-Möykky Ihastunut foorumiin Helmikuunmammat 2015 Maaliskuunmammat 2015

  MLL:n aluejärjestöt järjestävät yleensä lastenvaatekirppareita aika ajoin ja niiltä kyllä olen tehnyt hyviä löytöjä ja halvalla.
 5. Saimai Rakastunut foorumiin Helmikuunmammat 2015 Tammimammat 2017

  Minja: Meillä oli aikoinaan sedan ja näistä nykyisistä koirista toinen, joka matkusti turvavyövaljaissa. Pysyi paikallaan tai ainakin kahden penkin alueella (ylsi yli oman penkkinsä), mutta napotti koko ajan istualtaan hereillä ja haukkui kaikki koirakaverit. Todella rasittavaa matkaseuraa! Sitten ostin boksin takapenkille, mihin rauhottui. Nyt, kun sen laittaa auton häkkiin konttiin, on peiton alla nukkumassa heti, kun auton vauhti nousee. Mutta jos ei ole mahd laittaa häkkiä penkille (ja sehän pitäisi saada tiukasti vöillä kiinni), niin kyllä ne vyöt ainakin menoa rauhoittaa, kun ei pääse sinkoilemaan.
 6. Minja Peruskäyttäjä

  Mörri-Möykky: mulla on semmoset valjaat, mutta käyttö on jääny aika vähälle. Vaikka kuinka aina pistäis sen välikappaleen lyhyelle, niin koira mahtuu siltikin pyörimään ja hyörimään + yltää tippumaan jalkotilaan. On koitettu kahella erilaisella palalla ja sama homma. Pitää katsoa, jos jostain sattuis bongaamaan valjaat jotka saa kolmipistevyöhön kiinni eikä vaan valjaista palaa kiinni "pistokkeeseen". Noi nykyiset taitaa olla muutenkin niin naftit ja epämukavat otukselle.

  Niin ja koiralla sen verran mittaa, että maatessaan sfinksi-asennossa koko takapenkki tulee vallattua..
 7. Angel25 Peruskäyttäjä

  Mä en ole ostanut raskausaikana mitään. Nyt rv 10+2. Ennen raskautta olen ostanut vaatteita todella paljon ja niitä onkin koko varasto jo täynnä. Kaikki melkein käytettynä kirppiksiltä. Nyt varmaan raskausaikana uskaltaa ostaa enemmän ihan uusiakin. Ensi viikolla on ultra ja jos siellä on kaikki hyvin, niin sitten vasta aletaan vertailla vaunuja yms. Ja sitten kun kerrotaan kaikille muilla raskaudesta niin aletaan selvittämään, että mitä sukulaisilla olis tallessa.
 8. Daaria Peruskäyttäjä


  No kiinnostaa kaikki kirpparit, hyvän perässä voi tulla kauempaankin! :)
 9. tiada92 Rakastunut foorumiin

  Vantaalla on lanttila :)
 10. Viljakkalalainen Aloittelija

  Mun ehdoton suosikkikirppis on lastentarvikekirpputori Into Ylöjärven keskustassa. Joka kerta löytyy vähintään pari kassillista tavaraa mukaan. :) suosittelen lämpimästi kaikille vierailua! :)
 11. Tiarella Tuttu foorumilla

  Eilen käytiin kirppiksillä ja ostin vaatteita, nyt tosin satsaan lämpimiin vaatteisiin: ) ja ulkoiluvaatteisiin. Enää puuttuu hoitopöytä ja pinnis sekä jotain pientä ruokailuun liittyvää eli ei paljon. :)

  Sent from my LG-E610 using Vau Foorumi mobile app
 12. Daaria Peruskäyttäjä

  Ostin viikonloppuna kirpparilta ekat vauvanvaatteet! Unisexvärejä, kun ei vielä tiedä mitä tuleman pitää... Nyt mietityttääkin kuinka monta kappaletta mitäkin tarvitsee eri kokoina? Ei vastasyntyneen vaatteita välttämättä ehdi kauan pitämään?
 13. Tiarella Tuttu foorumilla

  Daaria hyvä muistisääntö: 3kpl kutakin, yksi päällä, yksi pesussa ja yksi kuivumassa. Mutta jos teillä ei pestä pyykkiä monesti niin silloin useampi vaatekappale. :)

  Sent from my LG-E610 using Vau Foorumi mobile app
 14. Sande90 Tuttu foorumilla Tammikuunmammat 2015

  Oon monesta paikkaa lukenu että kannattaa olla jopa 10 bodyä, kun niitä kuulemma menee.. Mutta eiköhän se aika näytä että mitä kannattaa sit käydä hankkimassa lisää :) Ite yritän pitäytyä kanssa tossa about viidessä kappaleessa. Nopeesti niitä saa sit lisää. Ja nopeesti ne varmaan jää pieneksikin..?

  Sent from my GT-I9105P using Vau Foorumi mobile app
 15. Femmina90 Aloittelija

  Mä en ole hankkinut vielä mitään muutamaa vaatekappaletta lukuun ottamatta.. Rv 15 menossa nyt. Itse ostelisin jo kaiken tarvittavan, olen katsellutkin paljon vaunuja ja pinniksiä torista yms. Mies vaan ei "anna" vielä ostaa mitään, sanoo että ehtii myöhemminkin. Pikkasen ärsyttää kun toinen ei oo yhtä innoissaan... Sanoin että aion kuitenkin hankkia tavarat hyvissä ajoin, en jätä koskaan mitään viime tippaan.
  Onko muilla kokemusta puolison himmailusta?
 16. Äm85 Peruskäyttäjä Tammikuunmammat 2015

  Täällä tähän päivään asti puoliso oli kuin ameeba, ei halunnut ostaa mitään ja hillitsi mua koko ajan. Tänään kun rakenneultrassa saatiin tietää, että masussa on poika, meni mies nettiin ja katteleen hienoja vaatteita vauvalle :D käytiin myös kattoon heti vaunutkin! Että kai se tarvi sen sysäyksen ja näkemisen :)
 17. Giu Aloittelija

  Mä ostin just tori.fi:stä vauvalle sellasen riippukehdon. Oon jo aikaisemmin kattonu että se olis kiva ja nyt kun bongasin halvalla niin oli pakko laittaa vietsiä. Viikkoja vasta n.5, mutta saahan tuon sitten säilöttyä. Pakkokin on, muuten kissat varmaan valtaa sen :D vaatteita en oo vielä uskaltanut ostaa.


  Sent from my iPad using Vau Foorumi
 18. tiada92 Rakastunut foorumiin

  Ostin koti doplerin ja voin sanoa,että kyllä oli hyvä ostos :)
 19. Kolibri Tuttu foorumilla Tammikuunmammat 2015

  Vaatteita on jo iso läjä kokoja 50-62, muutama ensilelu, tuttipullo, maidonkerääjä ja jotain hoitotuotteita (babywash, hoitovoide, babyoil..) ja tänään noudetaan pinnasänky kotiin! :) Vähän kerrallaan se tavaramäärä lisääntyy..
 20. Pippan Peruskäyttäjä

  Olen vielä varovaisen innostunut raskaudestani, enkä ole uskaltanut ostaa vielä mitään. Toissapäivänä käytiin kyl np-seulassa 12+3 viikot silloin ja siellä kaikki näytti hyvältä ja eikös se keskenmenon rajapyykkikin ole tuo 12.viikko..

  Mutta kun ensimmäinen lapsi on kyseessä niin eniten mietityttää lastenvaunut.. siis mitkä ihmeen yhdistelmävaunut?? -olen ihan pihalla. =) Mutta ne kyllä ovat niin iso menoerä että ehkäpä hankin ne käytettyinä.

Jaa tämä sivu