Oireet?

Keskustelun 'Laskettu aika joulukuussa 2017' aloitti MomToBe2, 30 maalis 2017.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Mörrimöykky Aloittelija

  No niin, eilisestä asti tuntunu kun joku olis monottanu jalkoväliin, niinkun että mitähän v#**#a :bored: kaikkee sitä saakin kokee tälläin viimesellä kerralla :meh:
 2. Ilmi88 Peruskäyttäjä

  Eilen illalla alkoi tuntua alavatsajomotusta. Nyt aamusta ollut ihan palelevainen olo/vilunväristyksiä, menkkakipua alavatsalla ja selässä. Ei supistele kuitenkaan. Oksettaa. Ja tää nuutunut olo jatkuu..varmaan kohta taas saa mennä nukkuun :meh: onneks ei oo kummempia velvoitteita, niin saa mennä ihan olojensa mukaan. Rv 36+4.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 2
 3. Kardulla Tuttu foorumilla Joulukuun mammat 2017

  Viime yö oli taas kauhee! Vessassa ravaamista ja aina ku nous ni sattuu ja supistaa. Kaks kertaa oli erityisen kivuliaita toisessa oikealla puolella alhaalta virtsarakon alueella nii kauhee kipu et kaksinkerroin hengittelin. Oon huomioinu et jos pissahätä yltyy ni aiheuttaa täys rakko inhottavaa kipua. Toisella kerralla lähti ylös noustessa oikealta puolelta keuhkoissa/rintakehässä pistoskipu joka säteili vasemmas kädessä myös. Sillon kävi jo mieles et noni nyt kuolen! Mies nimittäin hiero illal jalkoi ja aattelin et veritulppa se nyt sit siel meni :sad001 noh loppu yö paremmin ja nyt vasta heräsin 11.20 ja pikkunenki möngertelee :)
  • Tykkää Tykkää x 1
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 4. Suski.81 Tuttu foorumilla

  Mä pyörin aamuyön, taisin valvoa yli tunnin n 4 aikaan.. ja koko aamupäivän oli huono olo, vatsa löysällä yms. Sit puolenpäivän aikaan selkää jomotti n tunnin, mut nyt taas ok olo.
 5. Nipanderi Rakastunut foorumiin Joulukuun mammat 2017

  Toi öisin herääminen on kyllä ärsyttävää.. Oi miksi, kun nyt vielä sais nukkua?? No ei mulla yksinäistä oo, yläkerran mummokin alkaa imuroimaan näköjään aina viideltä:)
 6. Maatuska83 Ihastunut foorumiin Joulukuun mammat 2017 Marrasmammat 2016

  Kato vaan ettei tuu lähtöä lähipäivinä. :D
 7. Suski.81 Tuttu foorumilla

  Onneks tässä mennään jo 38+3 et mielelläni synnyttäsin jo..
  • Tykkää Tykkää x 2
 8. [MayDay] Tuttu foorumilla Joulukuun mammat 2017

  Tyhjentääköhän ihminenkin suolistonsa luonnostaan ennen synnytystä, niinkuin esim koirat...? :D
 9. Kardulla Tuttu foorumilla Joulukuun mammat 2017

  Joo niin myös kissat, hevoset ja lehmätki ym. :p sanottii synnytysvalmennuksessa et voi tulla suolentyhjennystä. Mutta ei välttämättä sit kerkee tulla.
 10. Hippunen2 Ihastunut foorumiin Joulukuun mammat 2017 Kesämammat 2016

  Kyllä siinä itse tositoimissa ennen vauvan tuloa suoli monella tyhjenee.
 11. Suski.81 Tuttu foorumilla

  Eipäs se tainnu mitää merkitä.. huoh. Tänää ois kyl hyvä pvä syntyä 11.11 :)
  Esikoinen synty 5.5.
  Siskojen tytöillä kans vastaavanlaisst syntymäajat :D
  • Tykkää Tykkää x 3
 12. Maatuska83 Ihastunut foorumiin Joulukuun mammat 2017 Marrasmammat 2016

  Itelläni kans esikko syntynyt 5.5. vuosi -07 :D
  • Tykkää Tykkää x 1
 13. Bettie Naimisissa foorumin kanssa Toukoäidit 2020 Joulukuun mammat 2017 Tammikuunmammat 2016

  Kyl se suoli todennäkösesti tyhjenee viimestään pydällä :hilarious::oops: Mä otin sen suolihuuhtelun kahessa ekassa synnytyksessä, mut kolmannessa en ehtiny ja niin tuli vaan kivasti sinne pöydälle just ennen vauvaa. Mulla ei siis etukäteen luonnostaan ala tyhjentyä.
 14. [MayDay] Tuttu foorumilla Joulukuun mammat 2017

  Meillä synnytysvalmennuksessa puhuttiin että voi saada peräruiskeen kun menee synnärille. Ja otan kyllä kiitos jos tähän mahdollisuus annetaan. :D
 15. Enska88 Tuttu foorumilla Toukoäidit 2020 Joulukuun mammat 2017

  Meillä ei ees mahollista saada peräruisketta. Ois kyl ehkä miellyttävämpi ponnistaa hos sais..
 16. Karoliinaaaa90 Peruskäyttäjä

  Mä sain ekassa synnytyksessä peräruiskeen ja oli varmasti tarpeellinen, mielummin vessaan ku sänkyyn :grin Oli kyllä tyhjentynyt osaksi kotona jo, mut kyllä sitä yhä riitti sairaalassakin...
 17. Bettie Naimisissa foorumin kanssa Toukoäidit 2020 Joulukuun mammat 2017 Tammikuunmammat 2016

  Joo siis peräruisketta minäkin tarkoitin :grin Mutta kolmannen synnytyksen jälkeen alkoi vatsa toimia nopeammin kuin noiden aiempien synnytysten jälkeen. Tosikon synnytyksen jälkeen kärsin ihan hirveestä ummetuksesta joka lopulta hellitti vasta kotona microlaxin voimin, esikon jälkeen taas sairaalassa alkoi kyllä toimia mutta sielläkin sain siihen jotain ulostuslääkettä ensin. Tästä vedin johtopäätöksen et peräruiske on mulle itelle liian tehokas tyhjentäjä ja sen jälkeen suoli menee jotenkin jumiin. Paras ois jos luonnostaan tyhjenis vähän etukäteen. Toisaalta silläkin on kait tarkotuksensa jos se sinne pöydälle tulee. Luonnostaanhan vauva saisi siitä itselleen loistavan pöpökannan suojaamaan itseään. Nykyään vaan ollaan niin hygieenisiä, että meinaa kakkakin olla melkein tabu.
 18. Kardulla Tuttu foorumilla Joulukuun mammat 2017

  Joo toi on kyl nii tabu ku ei tosta missään puhuta :sad001 järkytyin ku kuulin ekan kerran... ja eniten ahistaaki et kävis tosi nolosti jotain ja mieski siin vieressä :sad001 mietin et pitäiskö puhuu siit vaa etukäteen..
 19. Suski.81 Tuttu foorumilla

  Mä en kyl jaksa ees miettiä lentääkö siinä peet vaikka kätilön naamalle, eiköhän ne oo kaiken mahollisen jo nähneet.
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 4
 20. Sinikka Tuttu foorumilla Joulukuun mammat 2017

  Mulla sama: jos kakka sattuis tulee siinä ponnistaessa nii sit tulis. Kätilöt varmasti hoitaa homman ja siivoo tavaran pois hienotunteisesti. Miehen kanssa ollaan tästä puhuttu kanssa ja hän ei hätkähtäisi tuollaisesta!

Jaa tämä sivu