Odottajia Etelä-Pohjanmaalta

Keskustelun 'Laskettu aika 2017' aloitti Terhinaattori, 23 elo 2016.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Terhinaattori Tuttu foorumilla Huhtimammat 2017

  Meillä oli muute ensi 24.11. Ru kans AVARN, mut jouduin miehen töiden takia siirtää. Nyt se jo ens viikolla! Vitsi ku hurjaa, ku näkyy pikkuisen liikkeet mahan läpi jo :D Snannnalle ja smileylle kans teretulemast! :)
  • Tykkää Tykkää x 1
 2. AVARN Tuttu foorumilla Huhtimammat 2017

  Voi vitsi. Meilläki isäntä jo orotteloo et koska seki sais tuntee potkut ku mä aina sille sanon et ny on kyl pötkylällä sellaanen vauhti päällä. Se aina sanoo vaan et se o suoli :D
 3. AVARN Tuttu foorumilla Huhtimammat 2017

  Vähä tilannepäivitystä tästä mammasta. Verikokeiden tulos oli ok. Hemppa 108 ja rautavarastot 116. Sillointällöin rautatabletteja aamuin illoin ettei maha mee sekaasin. Eli näillä mennään
  • Tykkää Tykkää x 1
 4. Mariap Tuttu foorumilla

  Mulla ei toi obsidan imeytyny, mut nestemäinen rauta tehos oikee hyvin!
 5. Snannna Uusi käyttäjä

  Meillä on rakenneultra 29.11. ja en millään jaksais odottaa. Liikkeitä ei oo tuntunu nyt moneen päivään ja jännittää hirveesti että onko kaikki hyvin. Neuvola oli pari viikkoa sitten ja siellä sydänäänet kuului hyvin. Se on niin kamalaa ku neuvolakäyntien ym väli on niin pitkä että ehtii kuvitella kaikennäköstä :bored: onko kellään kotidopleria käytös? Oon miettiny josko sellaisen hommais... Nyt on 19+3 ja on luultavasti supistanu kaks kertaa täs viikon sisällä ku maha veti yhtäkkiä ihan kovaksi niinku lihakset olis ollu ihan jännittyneinä :nailbiting:
 6. AVARN Tuttu foorumilla Huhtimammat 2017

  Mä kans petyin ku neuvolas kuunneltiin vaan syränäänet. Mut mul on tuo dobleri käytös ja aina silloon tällöön tuloo kuunneltua. Mulla ku tuo istukka on ees nii nuo potkutki tuntuu tosi heiveröösesti. Ehkä sit ku pötkylä saa vähä lisää habaa nii rupee kunnolla tuntuun. Mä kans odotan innolla tuota ultraa ku isäntäki näköö sit vauvan ekaa kertaa nii ehkä sillekki tuloo todemmaksi tää vauva. :) Mut onneksi aika menee iha sairaan nopeesti ja pian on ens viikon torstai :)
 7. Terhinaattori Tuttu foorumilla Huhtimammat 2017

  Mulla on lainadoppleri mut kiroon sen vehkeen kyl syvimpää suoho! Meillä nii vilkas lapsi, ettei sen sydänääniä tahdo sillä vehkeellä löytää ja sepä se onki sit paniiikin paikka.. mulla lojuu nyt vaa kaapis koko vehje! Toki, nyt jo liikkeet tuntuu nii selvästi ja säännöllisesti, että ei sitä tarviskaa :) perjantaina rakenneultra, en millää jaksais oottaa ees siihe!! Mies onneks ollu mukana kaikis ultris mitä on ollu ja siks sille oli tärkee päästä myös tähä. Ei kyl harmita yhtää, et jouduttii siirtää aiemmas :D ja hiphei, nyt jo puoliväli!
  • Tykkää Tykkää x 1
 8. AVARN Tuttu foorumilla Huhtimammat 2017

  Kerro sitte miten kävi :)
  • Tykkää Tykkää x 1
 9. Terhinaattori Tuttu foorumilla Huhtimammat 2017

  Meille näyttäs kovasti olevan tulossa pieni poika sitten ensi keväänä. Voi liikutus! Ja oli taas aivan ihana kätilö! ♡
  • Tykkää Tykkää x 1
 10. AVARN Tuttu foorumilla Huhtimammat 2017

  Onnee poikalupauksesta ❤ tyttöö veikataan meille mut katotaan mitä ultras näyttää jos hemmo haluaa haaransa näyttää :) ultraako ne muute mahanpäältä vai römpylästä?
 11. Terhinaattori Tuttu foorumilla Huhtimammat 2017

  Mahan päältä! Paitsi mulla sit jouduttii istukkaa vähä tarkemmi tutkii, ni se oli sisäkautta sit :) ja kiitos! Ei teidänkää tartte kauaa jännitellä enää!
 12. Norreeena Aloittelija

  Täällä ilmoittautuu kolmatta odottava Kauhajoelta. Mulla toki laskettu aika vasta kesäkuussa.
  • Tykkää Tykkää x 1
 13. Terhinaattori Tuttu foorumilla Huhtimammat 2017

  Tervetuloa mukaan! :)
  Ilmottele avarn sit mite meni!
 14. AVARN Tuttu foorumilla Huhtimammat 2017

  Ultra ohi. Kaikki oli hyvin. Vähä saatiin huonoja kuvia ja sukupuolta ei saatu selville. Mut pääasia et kaveri on terve. Pitää sit neuvolas käskee vähä ultraamaan joskus jos sais selville. Se ultraaja oli kyl vähä tympee. Eikä saatu tietää mitää painoarviota sun muuta. Näkipä isäntä pötkylän ekaa kertaa. :)
  • Tykkää Tykkää x 1
 15. Terhinaattori Tuttu foorumilla Huhtimammat 2017

  Mä jouduin tänää käymää synnärillä kääntyy näiden kipujen takia, lääkäri vilkas kans ultralla vauvelia ja oli siellä sen verran näyttävästi jalat levällää, että ei tosiaan ollu epäselvää kumpi hän on.
  • Tykkää Tykkää x 1
 16. AVARN Tuttu foorumilla Huhtimammat 2017

  No kyllä se ultraaja sano ettei pippelii missää vaihees nähny et tosi epävarma tyttöveikkaus sieltä tuli. Mut eiköhä se varmuus tuu jossain vaihees. :)
 17. Terhinaattori Tuttu foorumilla Huhtimammat 2017

  Viimestää huhtikuussa :D
 18. smiley Tuttu foorumilla Maalismammat 2017

  Meille ei sukupuoli selvinnyt rakenneultrassa. Tämä meidän aikaansaannos oli sen verran häveliäs tapaus, että ei kyllä vahingossakaan haarooväliään halunnut vilauttaa. Kiva olisi ollut tietää, niin olisi saanut ostella vaatteita sen mukaan. Viimeistään maaliskuussa siis selviää kumpi meille on tulossa.:)
  • Tykkää Tykkää x 1
 19. retriikka Aloittelija

  Heippa, ilmoittaudun myös tänne mukaan! Seinäjoelta 27v esikoista odottava, viikkoja nyt 27+3 ja laskettu aika 10.3. Poika näyttäis olevan tulossa :)
  • Tykkää Tykkää x 3
 20. Terhinaattori Tuttu foorumilla Huhtimammat 2017

  Tervetuloa mukaan :) on jotenki tullu oltua nyt tosi epäaktiivinen tällä forumilla. Nyt on vaan meneillään tää loputtoman pitkän tuntune odotus! Vaikka jee, enää kolme viikkoa viimeseen kolmannekseen! Jotenki ootan sitä ihan sikana!
  • Tykkää Tykkää x 1

Jaa tämä sivu