Odottajia Etelä-Pohjanmaalta

Keskustelun 'Laskettu aika 2017' aloitti Terhinaattori, 23 elo 2016.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Terhinaattori Tuttu foorumilla Huhtimammat 2017

  Sen tiiän et on 4D ultra sairaalalla, mut en tiedä noista kuvauskäytänteistä. Ei ehkä dvd:tä saa, mut valokuvia ainaki :) terveystalolla on sit joku reilu 200€ jos haluaa 4d videoo itelle.
 2. Cirrus Uusi käyttäjä

  Terveystalosta kysyin kyllä mitä kustantaa ultraääni siellä ja se oli 270€ + poliklinikkamaksu. Vaikka onnesta soikeana tässä ollaankin niin ei kuitenkaan ihan niin onnessa, että sinne mentäisiin :woot: Sen verran tyyristä se on.

  Hieman sellaisia hätäisiä on mielestäni nämä ultrat tähän asti ollut. Neuvola lääkärissä käytiin ja vilkaisi vain nopeasti ja totesi "Kaikki hyvin ja kyllä se hengissä on". Innokkaana ekaa tässä odotetaan ja olishan sitä tulokasta voinut vähän enemmänkin katsella :rolleyes:
  • Tykkää Tykkää x 1
 3. Jännänäärellä Aloittelija

  Mun kutsussa ultraan (varhais) ainakin luki, ettei omalla kameralla saa kuvata tai videoida... Muuta en tiiäkkää! :D
  • Tykkää Tykkää x 1
 4. Terhinaattori Tuttu foorumilla Huhtimammat 2017

  Lukiko Jännänäärellä? :D mä en enää ees muista enkä varmaan ees lukenu nii tarkkaa! :D millä viikoilla oot Cirrus? Ei meilläkää neuvolalääkäris kauheen kauaa kateltu vauvaa, nt:ssä pidempään ku oli nii vilkas vauva, ettei meinattu saada mittoja :)
 5. Jännänäärellä Aloittelija

  Lukee joo! Tarkistin :D ensi viikolla vasta se tulossa vko12 sitten kun menossa.
  • Tykkää Tykkää x 1
 6. Cirrus Uusi käyttäjä

  Ollaan nyt 21 viikolla :happy:

  Noh pianhan tuo selviää millainen kokemus on tuo rakenneultra. Tätä on odotettu kuin joulua :wacky:
  • Tykkää Tykkää x 1
 7. Terhinaattori Tuttu foorumilla Huhtimammat 2017

  Kerro sit cirrus! Mulla vasta marraskuun lopussa... tuntuu, et nii pitkä aika sinne!
 8. Cirrus Uusi käyttäjä

  Rakenneultra takana. Kaikki löytyi ja osat kohdallaan. Sikiö vastasi täysin viikkoja ja oli erittäin aktiivinen. Pari sekunttia kerralla malttoi olla paikallaan. Ultrauksen hoiti erikoistuva kätilö joka "harjoitteli" eli katseli kaikessa rauhassa sikiötä ja selitteli siinä samalla tekemisiään. Nyt ei ollut mikään häitäinen vilkaisu ja muutenkin oli mukavia tätejä paikanpäällä. Poika lupaus saatiin ja äitihän on ollut koko ajan varma asiasta :happy119 Oikein hyvää kuvaa ei 4:arghh:llä saatu, kun herra piti kättään koko ajan kasvojen edessä ja muutenkin jumppasi aikalailla koko ajan :excited001Hyvillä mielin siis jatketaan maaliskuun odotusta :gen014
  • Tykkää Tykkää x 3
 9. Terhinaattori Tuttu foorumilla Huhtimammat 2017

  Hienoa Cirrus!! Mahtavaa kuulla! Kuukaus vielä omaan ru:hun, voi miten tätä malttaa! :D meillä kans ollu kaikissa ultrissa aika eläväinen kaveri :D
 10. Mariap Tuttu foorumilla

  Heii peräseinäjoelta! Kakkosta ootan rv 7+4 ja esikoinen kohta 7kk :'D
  • Tykkää Tykkää x 2
 11. Terhinaattori Tuttu foorumilla Huhtimammat 2017

  Tervetuloa mukaan MariaP! :) Meillä tänään neuvolassa kurkattiin vauvelia ja siellä se ilosesti meille keskisormea vaan näytti :D Saa nähä mikä vilperrus sieltä vielä tulee!
  • Tykkää Tykkää x 2
 12. Mariap Tuttu foorumilla

  Kiitos terhinaattori! Asenne vissii kohdillaa siellä teillä :D
 13. Zinnuh Uusi käyttäjä

  Hei. Täällä yks Kauhavalainen rv28.
  Laskettu aika on 26.1.17
 14. Terhinaattori Tuttu foorumilla Huhtimammat 2017

  Näyttäs pahasti sille, että asennetta löytyy... joka ultrassa kauhea meno päällä.. :D enää 11 päivää rakenneultraan! Hurraa! Ja kiva kun tulit mukaan myös Zinnuh!
  • Tykkää Tykkää x 2
 15. Snannna Uusi käyttäjä

  Heips, täällä Alavudelta esikoista odottava 25v. Laskettu aika 8.4.-17, nyt rv 18+2 ja poika tulossa :)
  • Tykkää Tykkää x 3
 16. smiley Tuttu foorumilla Maalismammat 2017

  Heippa täältä peräseinäjoelta myös! Nyt viikkoja 20+2, La 26.3. Meillä tasan viikon päästä olisi rakenneultra. Vähän alkaa jännittää, vaikka tähän saakka ei oikein ole jännittänyt. Nyt tuntuu tämä odotus jo niin todelta, kun vatsa näkyy aika hyvin.:)
  • Tykkää Tykkää x 1
 17. AVARN Tuttu foorumilla Huhtimammat 2017

  Tervetuloa myös munki puolesta mukaan kaikki uuret. Mulla on rakenneultra vasta 24.11 et pikkasen saa vie ootella. Ja mahaki on jo kivasti kyl pullistunu tänään pitääs labras käyrä ku eilen neuvolas hemppa oli just ja just 100 ja toisesta kärestä näytti 86 ihmekkää ku väsyttää alvariinsa
 18. smiley Tuttu foorumilla Maalismammat 2017

  AVARN, syötkö sä rautaa? Mittasin kans töissä itestäni Hb:n kuukausi takaperin, ja näytti 94. Oon nyt siitä saakka syönyt obsidania päivittäin. Eilen neuvolassa Hb näytti 113, että oli ainakin noussut. Nyt ei ainakaan enää huimaa ja ole jatkuvasti kamala kylmä. Päänsärky on myös helpottanut. Meillä tosin terkka sitä mieltä, että rautaa joka kolmas päivä nyt riittäisi. Aion kuitenkin jonkin aikaa syödä vielä päivittäin ja vähentää siitä joka toiseen päivään. :)
 19. AVARN Tuttu foorumilla Huhtimammat 2017

  Päivittäin tulee just noita obsidania napattua appelsiinimehun kans. Ei vaa nouse nuo arvot. Kohta paketillinen nappaaltu
 20. smiley Tuttu foorumilla Maalismammat 2017

  Ei muuta ku kokeilla vaikka niitä maltofer tippoja josko imeytymis paremmin. Eihän se hyvää ole, mutta ehkä sen maun kestää.
  • Tykkää Tykkää x 1

Jaa tämä sivu