Nuoret odottajat

Keskustelun 'Laskettu aika 2015' aloitti Gekkoliini, 17 huhti 2015.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Pauliina24 Tuttu foorumilla Marraskuunmammat 2015

  Suuret onnittelut LKM! ❤️

  Ja ihanaa äitienpäivää kaikille jo äideille ja meille tuleville! :wink ❤️
  • Tykkää Tykkää x 4
 2. möömin Aloittelija

  Onnea LKM!:)

  Itse makailen tällähetkellä Tayssissa, verenpaineet kohos illalla ~150/110 ja pahoinvointia. Pissa oli puhdas ja labrat ok, mutta lääkäri yöllä sitten ultras ja istukan toiminnassa ehkä häikkää.. Mutta onneks vauva on vilkas ja sydänäänet hyvät♥ Vauva on siis pieni, joten se oli yks syy mikä varmasti vaikutti osastolle jäämiseen. Oon käynyt kasvukontrolleissa äitipolilla.. Nyt vajaassa kahessa viikossa painoo tullu ~400g, eikä mee enään käyrien alapuolella vaan alakäyrällä:)
  Yliaikaseks tää pieni ei oo menossa, eli viimeistään rv40 käynnistetään, mahdollisesti jo ens viikolla, mutta kohta selviää paremmin kun lääkäri on käyny:)
  Kumpa pääsis nyt vaan kotiin, eikä tänään ainaskaan käynnisteltäis, kun miehenki tarttee tänään mennä ainaskin intissä kääntymässä ja pitäis lähtee huomenna taas mettään..

  Onkos täällä muita, ketkä on synnyttäny/synnyttämässä Tayssissa?:)
 3. TSC92 Peruskäyttäjä

  Mä synnytin esikoisen TAYSissa ja sinne suuntaan tän kakkosenkin kanssa :) Ei oo pahaa sanottavaa jos nyt ei mitään ihmeen hyvääkään.

  Toivotaan että pääsisit vielä kotiin ja käynnistettäis vaikka sitten niin että saisitte miehen kanssa vähän pitemmän varoitusajan :)
 4. nnopa Naimisissa foorumin kanssa

  Onnea LMK! :)
  Kohta sitä itekin saa pienen nyytin syliin, eilen poksui tasan kuukausi laskettuun aikaan! :Heartred

  Huomenna pääsen ultraan moikkaamaan pikkumurua. :)

  Niin ja hyvää äitienpäivää kaikille. :)
  • Tykkää Tykkää x 2
 5. möömin Aloittelija

  Istukan verenkierrot huonontunu yöllisestä.. Todennäkösesti oon täällä synnytykseen saakka.. Huomenna selvitetään, että miten muksu reagoi siihen supistuksia aiheuttavaan aineesee(stimuloidaan nännejä jotka vie aivoihin viestin ja aiheuttaa suppareita), jos ei hyvin niin leikataan.. Joten toivotaan, että kaikki sujuu hyvin ja saan terveen synnytetyn lapsen:)
  Onneks mies tulee kohta käymään täällä ja porukat illalla poikkeen:)
 6. lauruskaah Ihastunut foorumiin Tammikuunmammat 2016

  Lmk onnea! ❤

  Möömin toivotaan että käynnistetään vasta silloin kun miehes ois kotona :) ja toivotaan että kaikki menee hyvin :)

  Muoks. Hyvää äitienpäivää jokaiselle ❤
  • Tykkää Tykkää x 1
 7. nnopa Naimisissa foorumin kanssa

  Tsemppiä möömin! Mitkä viikot sulla nyt on? :)
 8. LMK Tuttu foorumilla

  Kiitos kaikille onnitteluista! :Heartred Tyttö pääsi tänään vierihoitoon ja tossa se nyt vieressä tuhisee! Täydellinen :Heartred

  Möömin: Mä kävin myös koko raskauden kokokontrollissa. Tsempit sulle! Paljonko sulla on nyt viikkoja?
  • Tykkää Tykkää x 4
 9. möömin Aloittelija

  Mies hoitaa intissä asiat, että pääsee kotiin huomenna. Nyt kun vaihtu kätilö iltaa kohden, niin tää uus kätilö puhu aika vahvasti siihen suuntaan, että käynnistettäis huomenna..
  Ja 37+1 on nyt:)
  • Tykkää Tykkää x 3
 10. tiada92 Rakastunut foorumiin

  Tsemppiä möömin :) Ja onnea pienokaisesta prinsessasta LMK :)
 11. anní Peruskäyttäjä

  Onnea LMK :)

  Mööminille tsemppiä!

  Huomenna eka ultra, jännittää!
  anní rv 7+6
  • Tykkää Tykkää x 2
 12. Meelia Aloittelija

 13. nnopa Naimisissa foorumin kanssa

  Ultrassa käyty. :) Tyyppi kasvaa tasaisesti omaa tahtiaan, mahanympärys jätätti edelleen, mutta on kuitenkin kasvanut. Ei mitään mistä täytyis huolestua. Painoarvio 2300g ja lääkäri katteli niitä käyriä ja sanoi, että syntyessään arvioksi n. 3kg. :) Alakerran tilannetta ei kattonut, sano vaan et eipä sitä enää estellä jos päättää syntyä.
  Nyt siis 35+6
  • Tykkää Tykkää x 4
 14. anní Peruskäyttäjä

  Ultrasta löytyi pieni oikeasta paikasta. Viikkoja kuulema vasta 6+2 mistä itse vähän huolestuin, olisin silloin plussannut 2+6 mitä en itse jaksa uskoa.. Että ei kyllä kauheasti helpottanut oloa tämä ultra, lähinnä lisäsi vain huolta.. Kesäkuussa vasta seuraava neuvola missä ultrataan uudestaan..
 15. TSC92 Peruskäyttäjä

  anní, anteeks kun mä en nyt muista, kävitkö siis yksityisellä ultrassa? Sitä aina niin odottaa että ultrassa sais vastauksia ja mielenrauhaa, kurjaa että huolestuttaa vaan enemmän :/
 16. anní Peruskäyttäjä

  Neuvolassa kävin, mietin tässä nyt raaskisiko mennä yksityiselle viikon päästä, olisi ainakin kunnon laitteet ja pätevä ultraaja.. Toisaalta taas ajattelen että eipä se mitään takaa, että ei auta kuin odotella..
 17. TSC92 Peruskäyttäjä

  Niin, sitä mäkin mietin että raaskisko käydä yksityisellä jos kesäkuulle asti menee seuraava. Käsittääkseni kuitenkin yksityisellä pitäis näkyä syke 7 viikolta eteenpäin? Mutta tottahan se on ettei sekään mikään tae oo :/ Toivottavasti saat edes jonkinlaisen mielenrauhan, oli se sitten uuden ultran tai odotukseen sopeutumisen kautta :)
 18. nnopa Naimisissa foorumin kanssa

  Mä kävin yksityisellä, terveystalo on täällä päin halvin, hintaa tais olla n. 120€.

  Muista myös, että noin pienillä viikoilla tulee tosi helposti mittavirheitä. Toisaalta myös sykekin tuolla viikolla pitäisi löytyä.
 19. anní Peruskäyttäjä

  Täytyy vain odotella, oireet on ainakin vielä vahvat, kesken menneessä raskaudessa ne loppui muutama päivä ennen keskenmenoa. Sykettä ei tosiaan vielä näkynyt.. Mutta nyt on onneksi edes raskaus todettu neuvolassakin, edellistä keskenmenoa eivät kuulema voi kirjata mihinkään kun en kerennyt käydä silloin neuvolassa.
 20. Mitimasa Tuttu foorumilla

  Täällä 23v. äiti jolla 3kk-ikäinen esikoinen ja kuopus tulossa joulukuussa. Esikoispoikani syntyi puoli kuukautta etuajassa maailmaan ja jos kuopus syntyy myös pari viikkoa ennenaikaisena saan toisen lapseni myös 23-vuotiaana :)

Jaa tämä sivu