Nuoret äidit, vauvakuumeilijat tai sekä että

Keskustelun 'Vauvakuumetta' aloitti iinaalisa, 21 tammi 2016.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | VAUfoorumin sovellus puhelimeen! | Top 100
 1. dadapls Tuttu foorumilla Marraskuun äidit 2019

  En oo kokeillu, oon koittanu hieroo noita akupisteitä mut ei auta :D

  Onneks nää meidän pahoinvoinnit on se verran hurjia ettei kaikilla oo yhtä pahana :grin Ja joillain ei tuu ollenkaan. Veikkaan että jos mulla olis yks vauva masussa niin olisi lievänä että ihan tästä määrästä on vaan nyt, ja putkilo taiskin sanoa että on muutenkin herkkä oksentamaan.

  Mutta mielummin näin kun ilman plussaa :Heartred
  • Tykkää Tykkää x 1
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 2. Putkilo Tuttu foorumilla Elokuun äidit 2019

  Mäkään en kokeillut rannekkeita, mutta jos tuun vielä joskus uudestaan raskaaksi niin varmaan ostan :hilarious: Ihan kaikki keinot käyttöön.. Se että auttaako ne sitten, on eriasia.. Mä ajattelin että kuitenkin loppuu ihan kohta pahoinvointi,niin en raaski tuhlata. Jatkui sit sinne viikolle 18 asti :wtf: Ja tosiaan oon ollut aina tosi herkkä oksentamaan muutenkin.

  Mulla oli sokerirasitus viikko sitten, ja sen jälkeen pahoinvoinnit on vähän palannut! Ei siis todellakaan pahana,enkä ole kertaakaan oksentanut. Kahvin haju yököttää kauheasti, ja vähänkin pitempi ruokailuväli tekee heti huonon olon. Ja meillä itseasiassa tippui just kahvi, ja mulla nousi tätä kirjoittaessa oksennus kurkkuun..:grumpy::joyful: Ihanaa..

  Mutta ehdottomasti minäkin kestäisin tämän uudestaankin pienen takia :Heartred
  • Tykkää Tykkää x 3
 3. jemuli Peruskäyttäjä Lokakuun äidit 2019

  Hyvin täälläkin menee nyt 18+5 ja oon ehkä tuntenut jo ekoja potkuja tällä viikolla. :love7

  On sitten meitäkin joilla ei oo pahoinvoinnista taikka oksentelusta tietoakaan. Nostan kyllä kaikille pahoinvoinnista kärsiville hattua.
  • Tykkää Tykkää x 3
 4. Unisieppari Aloittelija

  Niimpä, ei sitä voi etukäteen tietää millainen olo tulee olemaan. Mitä kaikkea ootte muuten ostanu jo vauvaa varten?:grin Osa varmasti jo enemmän, toiset vähemmän, mutta kiva ois kuulla, mitä kaikkee ootte hommannu. Ite kun näkee kaupassa jonkun kivan vauvatavaran, niin tekis kyllä hirveesti mieli jo ostaa vaikkei ole edes raskaana vielä. Saa nähdä millainen ostohimo sitten iskee, kun on raskaana:woot:
  • Tykkää Tykkää x 1
 5. Putkilo Tuttu foorumilla Elokuun äidit 2019

  Me ollaan saatu tosiaan mun siskoilta tosi paljon (vaunut, 2 sitteriä, syöttötuoli, vauvan leluja, potta, petivaatteita, makuupusseja, paljon pieniä ja vähän isompiakin ulkohaalareita,peittoja, ruokalappuja, paljon 60-80 cm vaatteita ja en nyt edes muista mitä kaikkea) ja edelleen tulossa ainakin amme, 50-60cm vaatteita jne.

  Itse ollaan ostettu lipasto vauvan vaatteille ja muillekkin pienille tavaroille. Ja oisinko ostanut kaksi bodya ja yhdet housut :grin Sisko sanoi että odottaisin siihen asti että hän antaa ne pienet vaatteet ensin (hänellä parin kk ikäinen vauva itsellään ja alkavat just jäädä pieniksi), ja katsoisin sit että paljon vielä ostan ja mitäkin. Sit otettiin äitiyspakkaus ja tänään ois tarkoitus hakea hoitopöytä. Ensi kuussa varmaan sit hankitaan pinnasänky ja pikkuhiljaa loput tavarat mitä tarvitaan :happy:
  • Tykkää Tykkää x 1
  Last edited: 11 touko 2019
 6. jemuli Peruskäyttäjä Lokakuun äidit 2019

  Me ollaan saatu pinnis ja muuta tavaraa sukulaisilta. En oo vielä ostanut mitään vauvalle,oon ylpeä et oon malttanu. :hilarious:
  Vaunut me ostetaan kaverilta käytettyinä.
  • Tykkää Tykkää x 3
 7. jemuli Peruskäyttäjä Lokakuun äidit 2019

  Mitänkäs täällä muilla odotus on edennyt? :)
  • Tykkää Tykkää x 1
 8. dadapls Tuttu foorumilla Marraskuun äidit 2019

  No... Meille ei tuukkaan kolmosia :sad001 Jäljelle jäänyt kuitenkin voi hyvin. Huomenna 14+0 ja oksennan vieläkin. Tuli sellanen pieni tauko mutta alko uudelleen. Oon saanu syötyä kuitenkin enemmän ja yleisvointi vähän parempaan suuntaan.

  Tilasin just pari mekkoa kun kaverilla on juhlat kesäkuussa, on muuten vaikee löytää äitiysmekkoja! Olihan niitä kivoja mutta hinta oli yli 100e niin en ihan sitä investoi mekkoon mitä käytän ehkä pari kertaa. Mutta tilasin sitte kaks trikoomekkoa niin niitä voi käyttää ihan arkenakin, parikymppiä kpl :)
  • Sympatiaa Sympatiaa x 4
 9. Putkilo Tuttu foorumilla Elokuun äidit 2019

  Voi ei dadapls, mulla ei löydy oikein edes sanoja, paitsi tietenkin paljon voimia surusta toipumiseen :sorry: Onneksi kuitenkin yksi pienistä on kunnossa:Heartred


  Mulla 28+1 tänään, ja ei oikein mitään uutta viimekerrasta kun kirjoitin. Oon ollut nyt viikon kauheassa flunssassa, ja kun ei oikein mitään apuja, edes nenäsumutteita yms saa käyttää niin vähän hankalampi tauti kun yleensä. Ainut uusi asia jonka olen huomannut on pojun hikka. Hikkailee päivittäin moneen otteeseen pitkiä pätkiä :Heartblue
  • Tykkää Tykkää x 2
 10. dadapls Tuttu foorumilla Marraskuun äidit 2019

  Kiitos :sad001 Kunhan nyt tämän saisi syliin asti, ei kestä enää sydän enempää :oops: Onneksi taivaassa on hyvä olla :Heartred

  Siis mitäää? Viimenen kolmannes jo :eek: Mihin aika menee.. Kohtahan nää täyttää vuoden :hungover::grin
  • Sympatiaa Sympatiaa x 3
 11. Unisieppari Aloittelija

  Iso jaksamishali sinne dadapls sulle!:sorry::Heartred Ootko saanu purettua omia tuntemuksia jollekin? Varmasti raskas uutinen ollu..:sad001
  • Tykkää Tykkää x 1
 12. dadapls Tuttu foorumilla Marraskuun äidit 2019

  Joo, äidin kanssa jutellu kun hän on oikeestaan ainut jolla on lähipiiristä kokemusta. Niin oli, kiitos :Heartred:sad001
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 13. jemuli Peruskäyttäjä Lokakuun äidit 2019

  Dadapls voi ei, paljon voimia sinne :sorry::Heartred
  Vaan kylläpäs sullakin on jo viikkoja kertynyt :)

  Putkilo kiva kuulla että siellä sujuu kaikki flunssaa lukuun ottamatta hyvin! :grin
  Toivotaan ett paranee pian. :rolleyes:

  Mulla on nyt 21+4 ja 2 päivän päästä rakenneultra, jännittää! :nailbiting::hilarious:
  • Tykkää Tykkää x 2
 14. Putkilo Tuttu foorumilla Elokuun äidit 2019

  Oi jännää! Paljon tsemppiä jemuli, tuu sit heti kertomaan miten meni :grin!
  • Tykkää Tykkää x 2
 15. dadapls Tuttu foorumilla Marraskuun äidit 2019

  Joo heti kertomaan :eek: Mitä veikkaat että näkyy, et tainnu tietää sukupuolta vielä?

  Mä löysin ihmeparannuksen :D Mineraalivesi! Join sitä _paljon_ ja siihen loppu oksentelu. Vielä on huono olo sillon tällön ja bussissa on tuskasta olla mutta tosiaan pahin meni ohi yössä. Heräsin aamulla sillee ”häh” kun ei tarvinnutkaan juosta heti vessaan :grin Veikkaan että oli ainakin magnesiumin puutetta, sitä kun raskausvitamiinissakin on vain 24% päivittäisestä tarpeesta. Miten vaan, ihanaa että auttoi. Nyt juon sitä 1L päivässä suunnilleen en uskalla olla ilman :hilarious: Ja nyt syöminen auttaa oloon, ennen kun se pahensi. Aamupalaa syöny nyt 3pv putkeen :eek: Tosin yli tunti siinä menee mutta kuitenkin!
  • Tykkää Tykkää x 2
 16. jemuli Peruskäyttäjä Lokakuun äidit 2019

  Hei tosiaan ultrassa käyty ja saatiin uus ultra aika 31 viikolle ku seurataan kasvua ja jotain istukkaan liittyvää virtausta. :wideyed:
  Muutoin kaikki oli kunnossa ja tyttö painoi 405g.:Heartred:love7
  Pitää käydä myös verikokeissa mun maksa sairaudentakia.
  • Tykkää Tykkää x 2
 17. dadapls Tuttu foorumilla Marraskuun äidit 2019

  Oi onnea :love017:dummy1:
  • Tykkää Tykkää x 1
 18. jemuli Peruskäyttäjä Lokakuun äidit 2019

 19. Putkilo Tuttu foorumilla Elokuun äidit 2019

  Ihanaa! Onnea :Heartpink
  • Tykkää Tykkää x 1
 20. jemuli Peruskäyttäjä Lokakuun äidit 2019

  Kiitos :love7
  • Tykkää Tykkää x 1

Jaa tämä sivu