Neuvola

Keskustelun 'Kesäkuiset 2018' aloitti mymmeli35, 4 loka 2017.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. MaLinn Tuttu foorumilla Kesämammat 2018 Toukomammat 2016

  Tsemppilöisiä torstaihin! Itsellä riitti käynnistykseen kalvojen puhkaisu ja poikanen oli 3 tuntia myöhemmin sylissä. Hyvin ja helpostikin voi siis kaikki mennä! :)
  • Tykkää Tykkää x 1
 2. Ketterä Tuttu foorumilla Lokakuun äidit 2019 Kesämammat 2018

  Juuri tarkistettiin, että miten masun asukas voi. RV 34+6, paino arvio 2.4kg. kaikki hyvin. Itsekin jo voin paremmin kun saanut kunnon lääkityksen.
  • Tykkää Tykkää x 4
 3. -pallokala- Rakastunut foorumiin Kesämammat 2018

  Ketterä, hyvä että vointisi on parempi! Mulla oli viime synnytystä ennen kuukauden ajan kova yskä, joka oli jo melkein helpottanut ennen osastolle joutumista, mut sit viimeiset puoltoista viikkoa homeongelmaisessa sairaalassa oli ihan tuskaa. Yskä paheni siellä ihan kammottavaksi ja henki enää pihisi yskiessä. Sain tujut astmalääkkeet avaamaan ja rauhoittamaan keuhkoputkia. Voimat oli kuitenkin niin loppu kuukauden yskimisen jälkeen, että virtsaa lorahteli joka yskäisyllä, ja en tiedä millä pyhällä hengellä puristin pojan lopulta ulos. Toivottavasti sulla ehtii olo ja voimat palautua ennen synnytystä!
 4. Muusa79 Aloittelija

  Me käytiin tänään äitiyspolilla tekemässä perätilan ulkokäännös. Neiti vetikin helposti kuperkeikan Kuhan nyt pysyisi niin.. Tänää 36+1 ja painoarvio oli 2,9 kg.
  • Tykkää Tykkää x 4
  • Voittaja Voittaja x 1
 5. Neenuli Aloittelija

  Tänään käyty neuvolassa 39+2 tässä kohtaa esikoinen syntyi, mutta tää toinen on mukavuuden haluinen ja viihtyy yksiössään nyt vaan odotan, että alkaa tapahtumaan mä en seuraavaan käyntiin enään halua se olis 41+5 ja sitten jotain polikäyntiäkin tulisi.
 6. Mimi83 Peruskäyttäjä Kesämammat 2018

  Neuvolassa käyty ja kaikki hyvin. Ultralla katottiin ja pää alaspäin poika vattassa möyri. :joyful: Hemoglobiini oli noussut ja voi vähentää lisäraudan ottamista. Verenpaine yms. ok. Viä nelisen viikkoa ja synnytys. :dance011
  • Tykkää Tykkää x 2
 7. Lellu87 Tuttu foorumilla Maaliskuiset 2021

  Neuvola lääkäri käynti oli tänään (36+2). Kaikki oli hyvin. Masun päältä tunnusteli että on oikein päin. Pää vielä liikkuu. Ettei ole vielä alas kiinnittyny. Mutta epäili ettei se enään mahdu väärinpäin kääntymään. Meinasi että vauva on ihan keskikokoinen. Kohdunsuu oli selvästi pehmentynyt muttei yhtään auki. Kolmesta sentistä on lyhentynyt kahteen.
 8. Ketterä Tuttu foorumilla Lokakuun äidit 2019 Kesämammat 2018

  Seuraava neuvila käyntiä ei ole, mutta astman takia on käynti äitipolilla. Neuvolassa sitä mieltä, jos jotain tulee niin sitten olla yhteydessä.
 9. m-inski Ihastunut foorumiin Kesämammat 2018

  Mulla on pe neuvola koska pissaa ei oo katottu 2 viikkoon muuten olis ollu ens viikon ti. Mitähän tuo 4pv sit vaikuttaa kun oireita ei oo mitään..
 10. Ketterä Tuttu foorumilla Lokakuun äidit 2019 Kesämammat 2018

  Kävin kontrollissa äitipolilla.
  Astman tärkeydestä puhuttiin ja polin kautta ei tarvitse enää.käydä, ellei tule lähetettä neuvolan kautta.
  Vauvalla kaikki hyvin. N 3kg painoarvio, pitkä jalkainen. Kohdunsuu n. 2cm auki ja pää on hyvin alas jo kiinnittynyt mutta ei voi sanoa milloin päättää tulla. RV 37+0
  • Tykkää Tykkää x 2

Jaa tämä sivu