Neuvola

Keskustelun 'Kesäkuiset 2018' aloitti mymmeli35, 4 loka 2017.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. mymmeli35 Peruskäyttäjä Kesämammat 2018

  Onko moni jo ollut neuvolaan yhteydessä? Millä viikoilla on ensimmäinen käynti?
 2. mymmeli35 Peruskäyttäjä Kesämammat 2018

  Voin vielä itse jatkaa, kun äsken juuri sinne soittelin. Ensimmäinen käynti on 23.10, silloin pitäisi olla viikkoja 8+3.
 3. Kharou Rakastunut foorumiin Elokuunmammat 2014 Kesämammat 2018

  Mä olen soitellut jo myös. Lokakuun toiseksi vikalla viikolla on meilläkin eka neuvolakäynti ja siitä viikon päästä ultra. :)
 4. Emir Rakastunut foorumiin Kesämammat 2018

  Mää soittelen perjantaina neuvolaan kun huomenna siellä ei ole ollenkaan soittoaikaa. Ultra-aikaa varasin tosiaan tänään gynpolille (17.10). Meillä ei ole neuvolassa ultraa ollenkaan, ainoastaan se doppleri.
 5. mymmeli35 Peruskäyttäjä Kesämammat 2018

  Meilläkään ei neuvolassa ultrata. Sanoi että ensimmäisellä käynnillä saan lähetteen np-ultraan jorviin, joka on sitten viikolla 12. Mutta menen nyt 16.10 sinne varhaisultraan yksityiselle.
  Last edited: 4 loka 2017
 6. Tiutiutiu Ihastunut foorumiin Syysmammat 2018

  Mie soitin tänään neuvolaan. Kylläpä jännitti ensikertalaista soitella! Kuulostin varmaan aivan hämmentyneeltä enkä tajunnut kysellä mitään. :facepalm: Neuvolantäti oli tosi mukavan kuuloinen, mutta ei oikein kertonutkaan mitään erityistä. Sanoi vain, että aika on silloin ja silloin ja nähdään :)

  Heti puhelun jälkeen tuli tietysti mieleen liuta kysymyksiä: Miten mun nyt sitten pitäisi valmistautua ekaan käyntiin? Saankohan kotiin joitain lappuja täytettäväksi? Kaikki jäi vielä vähän kysymysmerkiksi, ja ihan omaa pöljyyttäni. :D Mutta tärkeintä tietysti on, että aika on varattu. Yllätyin siitäkin, että se on niin aikaisin: jo 17.10.! Neuvolan laskujen mukaan mulla on silloin 6+6, mutta luulen, että oikeasti vasta 6+2... Eikö tuo ole vähän epätavallisen aikaisin? Kiva tietysti mennä, eipä siinä. :woot:
 7. pienitimantti Tuttu foorumilla Tammikuiset 2021 Kesämammat 2018

  Mulla on 19.10 eka neuvola ja silloin viikkoja 8+3 :)
  • Tykkää Tykkää x 1
 8. aamunen Tuttu foorumilla Kesämammat 2018

  Mulla on neuvola jo ens viikolla, 6+0, tosi tosi aikaisin! Johtui heidän ja mun aikatauluista, muuten ois menny tosi pitkälle. Mut ihan hyvä näin :) Kivaa mennä jo alle viikon päästä! :happy:
  • Tykkää Tykkää x 1
 9. Lum_ Rakastunut foorumiin Kesämammat 2018

  Mulla neuvola ihan lokakuun lopussa, silloin laskureiden mukaan olisi 9+4. Eli joko teillä muilla on neuvola tosi aikaisin tai mulla tosi myöhään :hilarious:
 10. Silvergrinda Tuttu foorumilla Toukomammat 2018

  Mullakin neuvola vasta 9+3 :sad001
 11. kann1kka Peruskäyttäjä Kesämammat 2018

  Mulla neuvola 6.11. eli RV 9 menossa silloin.
 12. EMTJ Aloittelija

  Mulla 24.10 eli melko tarkkaan 8+0 silloin :)
 13. Qwerty Peruskäyttäjä Kesämammat 2018

  Mulla ensimmäinen neuvola rv 9. Neuvolan sivuilla näytti jotain ravinto- ja elämäntapalomakkeita olevan, pitääköhän niitä täytellä sinne etukäteen? :)
 14. vilttitossu Tuttu foorumilla Kesämammat 2018

  Mullakin eka neuvola tulee 9 viikolle.
  Qwerty: taitaa joka neuvolassa olla omat käytännöt monissa asioissa. Meitä ohjeistettiin täyttämään netistä löytyvä esitietolomake valmiiksi.
  Ei kai siitä haittaakaan ole niitä täytellä ja ottaa mukaan :)
 15. mymmeli35 Peruskäyttäjä Kesämammat 2018

  Meitäkin pyydettiin tulostamaan netistä lomakkeet ja täyttämään valmiiksi. Siellä oleva esitietolomake toimii samalla lähetteenä ultraan. Lisäksi pitää täyttää päihdekysely ja ruoankäyttökysely valmiiksi. Mutta joka paikassa varmaankin omat käytännöt :)
 16. aamunen Tuttu foorumilla Kesämammat 2018

  Mulle tuli postia tänään neuvolasta, oli lomakkeet siinä mitkä pitää täyttää. Kivaa katella miehen kanssa tänään läpi neuvolalappuja :Heartred
 17. Tiuski Ihastunut foorumiin Maaliskuiset 2021 Kesämammat 2018

  Onko kenelläkään ollut kontaktia naistenpoliklinikalle ennen raskauden alkamista ja oletteko tällöin ite ottaneet yhteyttä neuvolaan? Meillä oli hoidot naistenpolilla ja niiden myötä plussattiin. Varhaisultra aika varattiin niin että silloin on 7+2. Tätä ketjua lukiessani jäin pohtimaan pitäisikö ite ottaa jo nyt yhteyttä neuvolaan vai kannattaako se tehdä parin viikon päästä tuon varhaisultran jälkeen? :S
 18. mymmeli35 Peruskäyttäjä Kesämammat 2018

  Ehkä kannattaisi varata aika myös sinne neuvolaan? En ole kyllä ollut naistenpolin asiakkaana, mutta ensimmäisen neuvolan halusivat viikolle 8-9 että ehtii lähete labroihin ja nt-ultraan ajoissa. Voisihan sinne neuvolaan soittaa ja kysyä miten haluavat? Ajat ovat välillä kortilla, niin varmistuisi ainakin neuvola sopivalle viikolle :)
 19. Tiutiutiu Ihastunut foorumiin Syysmammat 2018

  Meillä ei näkynyt neuvolan sivuilla olevan mitään lomakkeita. Josko mullekin tulee kotiin täytettäväksi niitä... Tulispa oikein pian! :)
 20. Emir Rakastunut foorumiin Kesämammat 2018

  Tänään varattu aika neuvolaan. Aika on jo 19.10.
  Oli kyl kiva kun soitin terkalle, joka meillä on ollu nyt yli kaks vuotta, niin kun kerroin et nyt ois positiivinen testi tehty. Terkka sanoi että ihanaa tätä puhelua hän onkin jo odottanut, tammikuussa kun oli se kkm.
  • Tykkää Tykkää x 5

Jaa tämä sivu