Neuvola- ja ultrakuulumiset

Keskustelun 'Laskettu aika lokakuussa 2015' aloitti L82ady, 29 tammi 2015.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Pauveli Naimisissa foorumin kanssa Lokakuunmammat 2015

  Toivotaan, että muut lokakuiset nyt malttaa vähän odotella, että pääsette heti aamusta tositoimiin. :wink
  • Tykkää Tykkää x 4
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 2. omppu15 Rakastunut foorumiin Toukomammat 2018

  Voi että Lisamarie! Kohta teillä on oma nyytti kainalossa:Heartred! Toivottavasti saat nukuttua ja levättyä yön hyvin, että jaksat tulevat koitokset. Voimia tuleviin päiviin! :)
  • Tykkää Tykkää x 1
 3. lumileopardi Tuttu foorumilla Lokakuunmammat 2015

  Neuvolassa käyty tänään viimeistä kertaa vaavi masussa. Eli perjantaina sitten yliaikaiskontrolli (41+5) ja toivon mukaan sieltä sitten kotiudutaan viikonlopun päätteeksi käärön kanssa. Neuvolassa sydänäänet hyvät, sijaisena toiminut terkkari ei vaan meinannut löytää vaven päätä alakerrasta. :smiley-angelic006 Kyseli jo ja aprikoi että olisi vielä kääntynyt, mutta en sitä uskonut kun siellä ollaan oltu rt:ssa jo viikolta 28 lähtien ja viimeksi 36+1 ultrassa jo syvällä. Ja löytyihän se pää sitten niin syvältä lantiosta, että ihmetteli ettei typy vaan ole vieläkään lähtenyt ulkoilmaan :smiley-angry026
  Sydänäänet todisti kumminkin että kyllä siellä ollaan niin upoksissa kuin olla ja voi ilman suppareita. Pissi ok, verenpaineen alapaine pikku hiljaa kohonnut kuukauden aikana ylöspäin (123/93) ja painoa humpsahtanut viikossa 1,1kg.
  Huomenna saadaan kellonaika perjantain kontrolliin, annetaan vasta 41+4 päivänä :smiley-bounce015 eli vielä tänään ei saatu aikaa (byrokratia) ja uskoisin, että sille reissulle sitten jäädään.
  Tavallaan helpotus, että loppusuora nyt vihdoin häämöttää ja on aika kontrolliin. Tänään ollut sen verran fysiikalle raskas päivä, särkyä alakerrassa, selässä, etureisissä ja typy mylläsi kuin hullu tuntikaupalla neuvolan jälkeen.
  Vielä toki ehtisi lähteä luomusti, mutta jotenkin en enää jaksa uskoa siihen. Joten perjantaita odotellessa!
  • Tykkää Tykkää x 5
 4. lumileopardi Tuttu foorumilla Lokakuunmammat 2015

  Lisamarielle hullusti tsemppiä! Pian PIAN on palkinto sylissä! :)
  • Tykkää Tykkää x 1
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 5. Poksuli Peruskäyttäjä

  Mullakin oli eilen viimeinen neuvola ennen vaavin syntyä! Rv 38+1 oli eilen siis ja vauva on kuulemma hyvin alhaalla ja kunnolla kiinnittynyt. :eek: Pysyisi nyt vaan sen muutaman hassun päivän sisällä kun sektio on tiistaina... :laughing002 Neuvolan tätikin ihmetteli lapsiveden vähäistä määrää kun vauva tuntui niin hyvin, mutta onneksi ei siitä tarvitse kauhean kauaa murehtia. Painoakin oli taas tullut kivasti, täytyy olla nämä viimeiset päivät käymättä vaa'alla niin ei masenna sellaiset. :joyful:
  • Tykkää Tykkää x 3
 6. Minkki Tuttu foorumilla Lokakuunmammat 2015

  Tänään neuvola 38+4 ja kaikki kunnossa. Sf mitta kasvanut sentillä kun viime kerroilla vähän tehnyt siksakkia.. Paino ei onneks enempää ole noussut, muutaman sata grammaa laskenut. Vauva ei ole kiinnittynyt mutta neuvolatädin mukaan monesti uudelleensynnyttäjillä kiinnittyy vasta synnytyksessä.
  Ensi tiistaina 39+2 synnytystapakontrolli ja mikäli vauvan paino ei ole ultrassa kasvanut riittävästi niin saatan päästä käynnistykseen. Muuten seuraavan viikon tiistaille 40+2 varattu vielä neuvola jos baby's still on board.
  • Tykkää Tykkää x 6
 7. Fiia Peruskäyttäjä Lokakuunmammat 2015 Kesämammat 2018

  39+6 ja näillä näkymin toisiks viimenen (tai ehkä jopa viimenen :rolleyes:?) neuvolakäynti ilman vauvaa takana. Kaikki kunnossa, paino noussut koko raskausaikana 13kg, pissa + paineet ok, pää ei vielä kiinnittynyt, sf-mitta jatkaa yläkäyrän tuntumassa niinkuin aina ennenkin... Jatkamme odottelua :)
  • Tykkää Tykkää x 2
 8. lumileopardi Tuttu foorumilla Lokakuunmammat 2015

  Kotiin menossa :) Yliaikaiskontrolli siis takana 41+5. Vavella kaikki hyvin, kohdunsuu ja kaikki täysin epäkypsiä..joten sunnuntai-aamuna mennään käynnistykseen ja sieltä tullaan sitten vauvan kanssa kotiin..näillä mennään kohti päämäärää :) Joten vedetään sitten pisimmän kaavan mukaan :D
  • Tykkää Tykkää x 6
  • Sympatiaa Sympatiaa x 2
 9. alysha Tuttu foorumilla Lokakuunmammat 2015

  Täälläkin kotiin päästiin. :) Käytiin siis maanantaina sovitussa kontrollissa, tänään 41+4. Vauvalla kaikki hyvin, kohdunsuu auki kahdelle sormelle, mutta kanavaa vielä jäljellä. Joten balonki laitettiin avittamaan, jotta vielä olisi mahdollisuudet ns spontaaniin synnytykseen. Yllätyin, ettei sen laittaminen tuntunut oikein missään, nyt tosin etenkin istuessa vave tönii alaspäin ja tuntuu vähän normaalia enemmän inhalta. Ja kevyesti supistelee. Mutta huomen aamulla kymmeneltä takas, jos ei ennemmin mitään ihmeellistä tapahdu. :)
  • Tykkää Tykkää x 3
 10. M&S Rakastunut foorumiin Lokakuunmammat 2015

  Ballongin kanssa saa vissiin kävelemällä hommaa etenemään rivakammin. Ärsyttää kohdunsuuta enemmän..näin ainakin siskolleni neuvottiin.
 11. kirpsu Peruskäyttäjä

  Juu täytyy vissiin lähteä ravaamaan ympäri sairaalaa, kun supparit loppui.
  • Tykkää Tykkää x 4
 12. Eppis. Tuttu foorumilla

  Neuvolassa tänään 39+0. Sf 33, hb 93 eli päivittäinen muistutus kännykkään rautalisästä. Vauvan pää vielä heilui vähän. Streptokokki positiivinen, millaisia ohjeita ootte muut saanu sen suhteen? Mulle sanoi terkka että synnytyksen yhteydessä saa antibiootit ja jos vedet menee kotona niin heti soittoa synnärille ohjeita varten. Mitenhän siinä tilanteessa sit yleensä ohjeistetaan?
 13. Minkki Tuttu foorumilla Lokakuunmammat 2015

  Ne käskee synnärille tulemaan heti jotta antibioottitiputus voidaan aloittaa. Ei siinä sen kummempaa.
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 2
 14. Eppis. Tuttu foorumilla

  Okei. Selkee homma. Kiva tietää vähän mitä on odotettavissa jos alkaa vesien menolla.
 15. Snipu Tuttu foorumilla Lokakuunmammat 2015

  Tutkitaanko toi streptokokki kaikilta, mietin onko mut nyt jätetty välistä? Täällä ainakin moni siitä puhuu..
 16. M&S Rakastunut foorumiin Lokakuunmammat 2015

  Snipu Hus:in alueella ei seulota. Jos menee lapsivedet tai on siitä epäilyä, niin ottavat sairaalassa herkästi näytteen.
  • Tykkää Tykkää x 1
  • Informatiivinen Informatiivinen x 1
 17. Ameeba Addikti Lokakuunmammat 2015 Toukokuunmammat 2014 Huhtikuunmammat 2014

  Eiliset neuvolaterveiset täältäkin. Paino noussut 12 kg, joka on sopivasti meikäläiselle. Hb noussut sieltä alle 110:stä 122:teen, joten oon tyytyväinen. Selkäkään ei ole niin kipeä kuin aiemmin. Hartiat ehkä enempi jumissa ja lonkat. Sf-mitta tais olla 34 cm. Leukkarit plussalla, mutta johtuu tulehduksesta joka nyt hoidossa. Verenpaineet mallillaan. Mulla myös streptokokki aqalactie positiivinen, eipä muuta ohjeistusta kuin että saan antibiootit heti kun synnytys on käynnistynyt. Odottavaisin mielin, ensi viikolle vielä yksi käynti jos tarvetta ja yliaikaiskontrollit äitiyspolille. Eilen rv39.
  • Tykkää Tykkää x 2
 18. Minkki Tuttu foorumilla Lokakuunmammat 2015

  Noniin viime yöstä asti oli se hassu menkkamainen olo vatsalla ja aamulla tuli verta. Kävin sovitulla ultra ajalla tossa tunti sitten niin oli ne "kivut" jotain tehneet kun paikat oli kahdelle sormelle auki ja kuulemma vois itsestään tässä käynnistyä millo vaan. Pyöritteli sormia sisällä senverran kovasti että on ihme jos ei kohta jotain tapahdu, ainakin ihan helläks meni koko alapää. Ultrassa koko oli nyt noin 2800 ja vettä niukanlaisesti. Sovittiin että jos ei käynnisty itsestään niin torstaina kyssiin soitella käynnistysaikaa aamusta. Ja jos vedet menee tässä niin heti lähdettävä antibioottitippaan.
  Jännittää ja pelottaa ja tuntuu ihan epätodelliselta!
  • Tykkää Tykkää x 4
 19. neito141015 Peruskäyttäjä

  Neuvolasta kotiusin, tänään 39+5. Ei hyvältä verenpaineet näyttäneet, eikä myöskään oma paino eikä turvotuksen lisääntyminen. Nyt outtelen synnäriltä puhelua, saattaa olla että vielä tälle päivää käynnistellään.. ja itken täällä ko pikkulapsi, ihana olla herkkis :D
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 20. Tiuku86 Tuttu foorumilla

  Meinasko ne minkä takia käynnistellä?

Jaa tämä sivu