Yritän noudattaa tarkasti. Feta mietityttää, kun siitä on vähän ristiriitaista tietoa. Ilmeisesti pastöroitua fetaa kuitenkin saa syödä myös ilman kuumennusta?
Ehkä haasteellisin on majoneesi, varsinkin jos käy ulkona syömässä. Jos nyt olen oikein ymmärtänyt, niin keltuaisjauheesta tehty majoneesi on ok (näitä aika monet kaupan hyllystä otettavat majoneesit kai ovat), mutta jos on itse tehty majoneesi jossa on raakaa kananmunaa, niin siinä on salmonellariski ja sitä ei kannattaisi syödä. Mutta aina kauhea säätö kysellä tarjoilijalta, että onko raakaa kananmunaa vai ei, koska eihän tarjoilija sitä itse yleensä voi tietää ja sitten pitää käydä kysymässä kokilta jne...
Ja tuntuu että tuo helposti vielä sotketaan siihen että onko kananmunaa ylipäätään, eli varmaan luullaan kananmuna-allergiaksi helposti.
Kalat ovat myös sellainen mitä täytyy vielä selvitellä että miten ne suositukset meneekään. Kun kalaa pitäisi syödä paljon, mutta sitten on niitä rajoituksia mitä ei saisikaan syödä.