Noudatan suosituksia suurinpiirtein, Ruokaviraston sivu on ajantasainen. Lakua ja salmiakkia syön sillointällöin.
En nyt ymmärrä, miksi koette pastöroidusta maidosta tehdyt juustot vaarallisina? Suosituksissahan sanotaan nimenomaan, että voi nauttia jos säilyvyysaikaa on paljon jäljellä eikä paketti ole ollut ikuisuutta auki. Itse aion syödä huoletta, homejuustot ja pastöroimattomat toki kuumennettuna.
En nyt ymmärrä, miksi koette pastöroidusta maidosta tehdyt juustot vaarallisina? Suosituksissahan sanotaan nimenomaan, että voi nauttia jos säilyvyysaikaa on paljon jäljellä eikä paketti ole ollut ikuisuutta auki. Itse aion syödä huoletta, homejuustot ja pastöroimattomat toki kuumennettuna.
Mutta Japanissa sushi - ja ruokakulttuuri ylipäätään - on kunnia-asia eikä ravintolat tarjoa varmastikaan edes aavistuksen vanhaa kalaa (ainakaan näin keskimäärin).
Se voisi olla myös asia mikä mut voi paljastaa lähipiirille, tai se etten enää teekkään juustokakkuja tai syö niitä.