Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nyt olis hirveä mansikanhimo, mutta kaupoissa tietty vaan espanjalaisia tai hollantilaisia mansikoita. Uskaltaakohan niitä syödä? Suosituksissa puhutaan vaan pakastemarjoista, mutta jotenkin mietin että miksei EHEC-bakteeria olis tuoreissakin?
Aika tarkkaan pyrin noudattaan. Muutenkaan en syö "haisevia" juustoja ja suosin niissä kotimaista. Graavikala on kova paikka, tykkään itse tehdä gravilohta, mutta ehkä nyt malttaa olla ottamatta.
Nyt olis hirveä mansikanhimo, mutta kaupoissa tietty vaan espanjalaisia tai hollantilaisia mansikoita. Uskaltaakohan niitä syödä? Suosituksissa puhutaan vaan pakastemarjoista, mutta jotenkin mietin että miksei EHEC-bakteeria olis tuoreissakin?
Muistan lukeneeni, että kyseinen bakteeri ei säily elossa tänne asti tuorekuljetuksessa, mutta kun marjat laitetaan suoraan poiminnan jälkeen pakastimeen, ne säilyvät. Ja voihan ne tuoreet marjat vielä varmuuden vuoksi huuhdella.
Mä olen yllättynyt siitä, miten huonosti muistan nuo rajoitteet! Etukäteen luulin, että olisin aivan superneuroottinen, mutta ruokakaupassakin joudun joka kerta googlaamaan erikseen esim. että mikäs se juustopolitiikka taas olikaan. Ja viime viikolla olin ravintolassa ja söin menun, jonka sisällöstä en tiennyt etukäteen, mutta olin pyytänyt raskausyhteensopivat vaihtoehdot. Tarjoilija toi pöytään annoksia, ja kysyi, että kenelle tuli maksaton annos. Meni aika kauan ennen kuin tajusin, että kyse oli minusta