Mitä tänään syötäisiin?

Currykiusausta, ohje löytyy Anniina's kitchen -instasta. Super helppo ruoka, laittaa vaan mieleistä wokkivihannesta, peruna-sipulisekoitusta ja jotain prodea (meillä oli härkistä), sekaan mausteet (tässä ohjeessa currypitoiset) ja kaurakermat. Nam! Perunaruoat jostain syystä maistuu syksyisin.
 
Oikopolkua tänään päivällisellä, tarjolla on kaupan pinaattiletut ja puolukkasurvos 😄 lisäkkeenä eilen itse tehtyä tzatzikia. Lounaaksi saatan syödä lohikeittoa, kun viime viikolla pakastin annoksia.
 
Makaronilaatikkoa! Perinteinen ja sitten vege, jossa höysteenä auringonkukansiemeniä, parsakaalia ja kesäkurpitsaa:Face Savouring Delicious Food:
 
Jääkaapissa on broilerin fileesuikaleita. Niistä tehdään ruokaa, mutta en ihan tiedä mitä. Ehkä vain paistan ne ja keitän riisiä kaveriksi. Salaatiksi voisi laittaa porkkanaraastetta. Muita kasviksia ei juuri nyt olekaan ennen kaupassa käyntiä.
 
Kunnialla suoriuduttu Loppi Launonen Xmeal:in puolikkaasta annoksesta jättiateriaa, jossa oli: ihana tuplajuustotuplapekonituplapihvi, tulikuumat extraisot ranut ja isojaffa. Pistettiin pomon kans veitsellä hamppari puoliksi, mä söin oman osani haarukalla ja veitsellä pulla lautasen päältä ja sain juoda Jaffaakin lasista. Otin sen tiskiltä, johon pöydässä kaadoin osani
Kannatti työmatkalla pysähtyä! Suosittelen! 👏
 
Valmiiksi paneroituja possunleikkeitä, paistettua paprikaa ja ehkä jauhepussimuussia. Paistan noi kaikki leikkeet kerralla, syön sitten loput kylmänä leivänpäällä. No, ensin pitää sulatella päivällinen maitokaakao ja luomuruispala.
 
Takaisin
Top