Millaisia raskausoireita sinulla on?

Vargynja

Admin
Staff member
Administrator
Helmikuiset 2021
Millaisia raskausoireita sinulla on vai onko (vielä) ollenkaan?

Täältä löytyy artikkelimme alkuraskauden oireista - kuulostaako tutulta?

Täältä voi puolestaan lukea, mitä kaikkea keholle tapahtuu raskausaikana.
 
Pahoinvointia, ei aikaan painottuvaa (mm. lämpimät juomat oksettaa), ei maistu mikään, alavatsaa juilii, nännit arat, itkuherkkyyttä, väsymystä mutta samalla levottomat yöt (viime yönä nousin kolmelta).. 😁 Kahvi maistuu hirveälle, normisti menee pannu tolkulla päivässä.
 
Muokattu viimeksi:
Alavatsan juilinta ehkä selkein ja voimakkain. Välillä etovaa oloa, jos verensokeri laskee niin olo on moninkertaisesti pahempi kuin ennen raskautta. Tissit turvoksissa, ei vielä kovin kipeät. Levottomia öitä myös täällä 😅 ja välillä tulee sellaisia erikoisia väsymysaaltoja, kuitenkin niin ettei nukuta.
 
Mulla tekee pahaa oloa kans, jos en syö säännöllisesti. Kuljetankin nyt mynthoneita mukanani jos oikein paha tilanne iskee päälle. 😅 Viime yönä oli kamalaa, kun esikoinen oksensi kuumeen takia ja muakin alkoi etoa siinä kohtaa. 🤢Ihmettelin, että jo dpo11 asti alkoi semmoinen etominen. Myös alavatsassa tuntuu kaikenlaista kummallista pulputusta ja jomotusta.
 
Alavatsa mullakin juilii ja kahvi maistuu pahalle. Ja päätä särkee! Yöheräämiset on myös tulleet tutuiksi ja vaikeaa on uudelleen päästä uneen 😅 Pahoinvointia ei onneksi ole vielä ollut ja toivottavasti ei suuremmasti tulisikaan.
 
Alkuun tunsin rinnoissa kihelmöintiä. Ja vatsassa jännää tunnetta. Myöhemmin menkkamaista jomotusta alkanut tulla. Rinnoissa myös edelleen tuntuu. Tälle aamua myös ekaa kertaa huono olo tuli.
 
Mulla tää menkkamainen jomotus nyt muutaman pv tuntunut oikeestaan koko ajan.. Ja nivusissa myös.. Paha olo oli viime vk to-la mutta nyt ei ole ollut.. 😬 Tänään kävin Hcg kontrollissa ja huomenna neuvolaan soittoa.
 
Täällä alkoi oikeastaan eilen kipeytymään rinnat. Ne on turvonneet tasaiseen tahtiin, mutta eilen vasta tunsin kunnolla ekaa kertaa tutkiessa kipua. Nännit on olleet sillä tavalla arat jo pidempään että suihkussa vesi saattaa sattua 😅 nyt nekin on alkaneet muuttua kosketusaroiksi.

Leposyke ja unen aikainen syke on selkeästi koholla ollut jo nyt hyvän tovin, varmaan jo melkein hedelmöittymisestä saakka 🤔
 
Alavatsan jomotusta ja ajoittaista huonovointisuutta iltaisin. Ensimmäisessäkin raskaudessa huono olo tuli aina illalla. Oli silloin todella lievää ja kesti kaikkineensa pari viikkoa kunnes meni ohi, toivottavasti nyt olisi yhtä hyvä tuuri 🤭
 
Leposykkeen lievä kohoaminen ainut oire tällä hetkellä. Muuten ei vielä mitään oireita.
 
Rinnat arat ja semmonen omituinen "ilmapallo mahassa" tunne. Turvottaa. Vähän väliä semmoinen "nyt tulee huono olo" joka ei sit tulekaan 🥴
 
Rinnat arat ja semmonen omituinen "ilmapallo mahassa" tunne. Turvottaa. Vähän väliä semmoinen "nyt tulee huono olo" joka ei sit tulekaan 🥴
Ai niin se veemäisin unohtu, ihan koko ajan sais käyä pissillä ☹️
 
Eilen meinasin oksentaa ja pyörtyä suihkuun, tänään ollut jatkuva kuvotus paitsi aamulla 😅
 
-NÄRÄSTYS. 😭

-Vatsa on iso turpea pallo
-Rinnat ailahtelevasti kipeät (jos nukkuu vatsallaan niin aamulla sen tietää kyllä.) -Mieliteot.
 
Mulla on ollut nippailuja alavatsassa ja menkkamaisia tuntemuksia. Nyt alkanut rinnat myös tuntua aroilta.
 
Tänään kp 28, eli oletettu menkkojen alkamispäivä. On ollu nippailuja alamahassa, kuuluneeko asiaan 🙄
 
Ilmavaivat 🙈 ehdinkin no unohtaa kuinka inhottavalta se tuntuu kun koko vatsa täynnä ilmaa.
Nyt myös pahaolo meinaa tulla rytinällä, vielä ei oo ulos asti tullu mutta en usko että kovin kauaa menee että tulee 😂 viime raskaudessa ei ollut juurikaan pahaa oloa joten ajattelin jo että oon varmaan onnekas ja ei mitään tuu nytkään mutta ei se nyt näytä ihan niin menevän 😅 ehkä näin jälkiviisaana ne viime raskauden helpot oireet oli enteilyä km, joten täytyy koittaa ehkä olla ilonen että oireita nyt on.

@NoHau pitäis kuulua asiaan, mulla sama ja niin näyttäisi olevan myös muilla. Ilmeisesti vaan jos kivut menee tosi kovaksi niin saattaa olla hyvä ottaa yhteyttä lääkäriin.
 
Takaisin
Top