Millaisia raskausoireita sinulla on?

Keskustelun 'Toukokuiset 2020' aloitti Vargynja, 14 elo 2019.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Isabelle Aloittelija

  Pahoinvointi jatkuu, tänään 14+6. Toivottavasti loppuisi pian, ikävä olo.

  Ostin vartalotyynyn jokin aika sitten ja nyt siihen jo tottuneena olen ollut tyytyväinen. Hyvin saa tuettua jalkoja ja yläkroppaa.
  • Tykkää Tykkää x 4
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 2. tiada92 Rakastunut foorumiin

  Mulla ei oo nyt kahteen päivään *kopkop* ollu pahaa oloa :)
  • Tykkää Tykkää x 3
 3. Bettie Naimisissa foorumin kanssa Toukoäidit 2020 Joulukuun mammat 2017 Tammikuunmammat 2016

  Mullakin on pahoinvointi helpottanut muuten, mut tän flunssan takia oon joutunu parina päivänä oksentamaan. On toi yskiminen niin rajua että alkaa väkinkin oksentamaan.
  • En tykkää En tykkää x 1
 4. Fantsu Ihastunut foorumiin Toukoäidit 2020

  Mulla oli tänään kiire junaan ja jouduin ottamaan muutaman juoksuaskeleen ja voi elämä sitä hengästymisen määrää. Joko on kunto romahtanut ihan hetkessä tai sitten raskaus alkaa vaikuttaa :grin

  Tänään ja eilen tullut vähän ruskeaa tuhruvuotoa. Hirveä huoli iski heti, vaikka vuoto ollut tosi vähäistä. Mutta kun tähän asti selvinnyt ilman. Doppleri sentään vähän rauhoitti mieltä. :sad001
  • Sympatiaa Sympatiaa x 3
 5. Jenpula Tuttu foorumilla Toukoäidit 2020

  kenestä muusta tuntuu että puuskuttaa koko ajan? :D fantsu ainakin näkyy olevan samoilla linjoilla. Tuntuu hengästyy pienestäkin, ihan vaan kävelystä. Että onko oire vai onko kunto romahtanut totaalisesti
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 6
 6. Bettie Naimisissa foorumin kanssa Toukoäidit 2020 Joulukuun mammat 2017 Tammikuunmammat 2016

  On oire. Ei meil kaikilla kunto näin pahasti romahda :grin Sydän joutuu pumppaamaan enemmän verta kuin tavallisesti. Ja kaikki sisuskalut nousee ylöspäin ja alkaa painaa palleaa pikkuhiljaa.
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 4
 7. jeilei Addikti Toukoäidit 2020 Maaliskuunmammat 2016

  Mää kans hengästyn ja kunto on ihan nollissa. Alusta asti on myös ollu "raskausflunssa" eli nenä on koko ajan tukossa, niin seki vähä ankeuttaa oloa välillä eikä ainakaan paranna hapenottokykyä :D
  • Sympatiaa Sympatiaa x 4
 8. tseitsei Peruskäyttäjä

  Täällä puuskuttaja kans! Pitäis vielä soittaa poikkihuilua niin tuntuu että tarvii enempi ja enempi hengitystaukoja, kohta vaan hengitän enkä puhalla :D
  • Hauska Hauska x 2
 9. tiada92 Rakastunut foorumiin

  Mullakin ollu ”raskaus flunssa”
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 2
 10. Fantsu Ihastunut foorumiin Toukoäidit 2020

  Mulla tosiaan pienikin ponnistus pistää puuskuttamaan ihan hulluna:laughing014

  Ja raskausflunssaa taitaa olla myös, kun nenä jatkuvasti tukkoinen.
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 2
 11. nobody Peruskäyttäjä Toukoäidit 2020

  Täällä myös yks joka ei enää rappusia pääse ylös hengästymättä :dead: ja ihan selvästi on nivelet löystyneet kun joka paikkaan kolottaa.. Ei tietenkään helpota että teen fyysisesti keskiraskasta seisomatyötä.
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 12. Mirkki Peruskäyttäjä Toukomammat 2018 Toukoäidit 2020

  Mulla on tosi tukala olo ollu tällä viikolla. Viiltävää päänsärkyä oli 3 päivää, sit yhtenä päivänä meinasin pyörtyä kaksi kertaa (tuli ihan kamalan huono olo, tuskanhiki ja tunne et taju lähtee). Sit mulle nousi eilen illalla yhtäkkiä kuume, aamulla ei enää ollut kuumetta.
  Tänään on sit ollut ihan järkyttävän huono olo ja vatsa ihan sekaisin, olo on ihan super turvonnut ja oikein koskee vatsaan kun on niin turvonnut olo.
  Oon ollu ihan super väsynyt vikan viikon, tuntuu et
  mitään ei pysty syömään kun kaikki oksettaa.
  Hirveät liitoskivut vaivaa, tuntuu että nivuset ja alaselkä vetelee ihan viimeisiään...
  Kunnon oireluettelo, mutta tähän hetkeen ei kauheesti oo mitään positiivista :-D
  • Sympatiaa Sympatiaa x 7
 13. Lovehearts_ Tuttu foorumilla Toukoäidit 2020

  Mirkki tsemppiä oireiden kanssa, eiköhän se siitä pian helpota :Heartpink jännä tosiaan miten erilaisia raskaudet voikin olla oireiden suhteen, itsellä ei juuri mitään erikoista, välillä päiviä kun päätä särkee ihan kunnolla mutta ei ole onneksi tarvinnut särkylääkkeisiin (ainakaan vielä) turvautua. Turvotusta aika ajoin, ja syödä tekisi mieli vähän väliä. mutta ei sen kummempia näin 16 raskausviikolla.. :)
 14. Jigi Ihastunut foorumiin Maalismammat 2018 Toukoäidit 2020

  Täällä on närästys nostanut päätä. Edellisessä raskaudessa oli kunnon riesa ja olin toivonut että nyt säästyisin. Eipä vaikuta siltä. Pahoinvointia on edelleen, mutta väsymystila on edes hiukan helpottanut.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 4
 15. Fantsu Ihastunut foorumiin Toukoäidit 2020

  Mulla kanssa pientä närästystä riesana. Lisäksi olen huomannut, että jos enempi touhuaa, niin selkä väsyy ja kipeytyy aika helpolla. Valmiiksi jo vähän pelottaa miten kroppa kestää, kun maha alkaa kasvaa oikein urakalla.

  Kävin eilen vaa’alla ja paino oli pudonnut pikkuisen. Tällä hetkellä tullut alusta n. 2,5kg ja vähän mietityttää, että kai se sitten on tarpeeksi. Kuitenkaan paha olo ei enää vaivaa ja syön tavallista useammin ja ihan kunnon aterioita, joten ei pitäisi olla siitä kiinni. :bored:
 16. Pirkko2020 Aloittelija

  Mulla on suurin osa oireista helpottanut viime viikkoina. Ihanaa kun aamuisin voi odottaa aamupalaan asti ilman heikotusta eikä tarvitse syödä välipalaa sängyssä. Sen sijaan koko ajan on jano ja nälkä. Paino ei silti ole noussut lainkaan vaikka syön aina kun nälättää. Onneksi rutakuuri vaikuttaisi auttaneen pahimpaan hengästymiseen ja voimattomuuteen, mutta kyllä ylämäissä saa edelleen puuskuttaa enemmän kuin ennen. Ja jumpassa tuntuu että vatsalihaksia joutuu miettimään enemmän kuin ennen.

  Sen sijaan mielialat on alkaneet heitellä ihan valtavasti ja välillä olo on ihan valtavan alakuloinen muutaman päivän. Täytyy tarkkailla tuota ja ottaa ehkä seuraavassa neuvolassa puheeksi jos jatkuu. 15. viikolla nyt siis.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 5
 17. Jenpula Tuttu foorumilla Toukoäidit 2020

  Mulla eilen ja viimeyönä tuntui ohimeneviä tosi viiltäviä kipuja (kesti pari sekkaa, tuli hetken päästä takaisin, varmaan yhdellä kerralla 4-5krt) ihan tuonne lantioluun viereen vatsan, noin navan korkeudella. Onneks meni ohi nopeasti mut säikäytti kyllä että mitähän tämä on. Voiskohan olla liitoskipuja, kun lantio tai lihakset siellä venyy ja paukkuu? Vai onkohan jtn muuta. Onneks on se neuvola tänään, muuten varmaan pitäs mennä yksityiselle purkamaan oloan ja kahtomaan onko vauva mukana :I
  • Sympatiaa Sympatiaa x 3
 18. Lovehearts_ Tuttu foorumilla Toukoäidit 2020

  varmastikin vainniitä kipeitä liitoskipuja, mutta ihana että pääset tänään neuvolaan vielä tarkastuttamaan vauvan voinnin:Heartred
 19. Geysira Peruskäyttäjä

  Itse huomasin hilpeydekseni, että mahaan on kasvanut karvoja aiemmin jo tunsin silitellessä että navasta ylöspäin nousee ihan uutena vana, mutta eilen illalla sattumalta valoa vasten huomasin, että navan allahan alkaa olee jo melkoinen talviturkki. Sinne ei hirveän hyvin enää näe, joten sohin sheiverillä ristiin, rastiin, ylös ja alas, eikä ainakaan kädelle tunnu enää. Mutta jännä oire, ei mulla niitä siellä ollut vielä 16 viikkoa sitten...
  • Hauska Hauska x 1
 20. Pipana Peruskäyttäjä Toukoäidit 2020

  Mä huomasin samanlaisen karvoituksen pari päivää sitten laughing7
  • Tykkää Tykkää x 1
  • Hauska Hauska x 1

Jaa tämä sivu