Millaisia raskausoireita sinulla on?

Keskustelun 'Maaliskuiset 2020' aloitti Vargynja, 24 kesä 2019.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Dorpola Peruskäyttäjä Maalisäidit 2020

  Mulla on parina päivänä ollut voimakas huimaus. Verenpaine on jo luonnostaan tosi matala, että se varmasti vaikuttaa osaltaan. Pitää vaan liikkua hyyyyviiin hiiitaaasti. :dead:
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 2. Bella Swan Moderaattori Staff Member Maalisäidit 2020

  Täällä on samaa. Kohteena mies välillä, joskus koirat :sad001
 3. Maria83 Aloittelija

  Sama homma! Pinna on välillä tosi herkkä :shifty:
  Äkäisyyden kohteena ollut vain oma miesraukka!
 4. Kosmoskukka Ihastunut foorumiin Maalisäidit 2020

  Mies väittää, että mulla on tullut kärttyisyys raskausoireena.:angelic:
 5. little_angel Tuttu foorumilla Maalisäidit 2020

  Täällä kans yksi :oops: Onneksi sen verran vielä sensuuri toimii, mutta mielessä manaan kaikkia hornan tuuttiin :inpain: Varsinkin vauvan sukupuolen kyselijät saa mulkaisuja perään. Ja anoppi, vaikka ihana onkin, on pahin tällä hetkellä mulle :shifty:
 6. Leijonaemo- Naimisissa foorumin kanssa Lokamammat 2018 Maalisäidit 2020

  Liitoskipuja ja issias vähän vaivaa. Muuten kaikki on hyvin ja oireetonta :)
 7. Fii Tuttu foorumilla Maalisäidit 2020 Elomammat 2016

  Täälläkin liitoskipuja, pakara/alaselkä särkyä jos on tehny jotain vähänkin raskaampaa esim. pihatöitä.
 8. Papumaa Peruskäyttäjä

  Mä jotenkin kuvittelin, että toisen kohdalla paikat olisivat jo sen verran löystyneet, ettei näitä vaivoja tulisi enää niin voimakkaina. Mulla alkaa jo yöt olla pyörimistä lonkan jomottelujen kanssa. Mikähän auttaisi?
  Nyt alkanut myös pistellä ja vihloa entistä ahkerammin alakertaan ja kohdun reunoille.
 9. Freya88 Tuttu foorumilla Maalisäidit 2020

  Taitaa mennä toisinpäin että mitä useampi raskaus ja synnytys on takana niin sitä aiemmin alkaa kaiken maailman krempat ja kolotukset :wink näin ainankin omalla kohdallani.

  Lonkan jomotuksiin mahdollisimman pehmeä petari ja tukityyny jalkojen väliin koko matkalle (polvet ja nilkat samassa linjassa).
  Alakerran oireisiin ei taida auttaa muu kuin lepo ja tahdin hiljentäminen joka on helpommin sanottu kuin tehty jos kotona juoksentelee jo ennestään sisaruksia :bored:
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 3
 10. Muruska Rakastunut foorumiin Toukokuunmammat 2014

  Kivuttomat supistukset täällä hei!

  Järjetön väsymys
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 11. Kosmoskukka Ihastunut foorumiin Maalisäidit 2020

  Mulla tuli tänään aamulla napakka supistus, kun makasin vielä sängyssä. Selällään olin ja seurailin vauvan liikkeitä kohdussa. En ole noin selvästi vielä kertaakaan kohtua tuntenut kuin nyt. Jyrkästi navan kohdalle loppuu.
 12. Hatchling Aloittelija

  Täällä myös supistelua, siinä määrin paljon, että oli pakko hakeutua tarkistukseen (esikoinen syntyi pienenä keskosena). Onneksi ainakin toistaiseksi kaikki ok, mutta sairauslomalle jouduin.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 13. Muruska Rakastunut foorumiin Toukokuunmammat 2014

  Oliko kipeitä?
 14. marsupilami Naimisissa foorumin kanssa Maalisäidit 2020 Toukomammat 2017

  Täällä myös oireena hermojen kireys. Varsinkin uhmakas 4v esikoinen ottaa monta kertaa päivässä hermoon :mad::bag: tekisi kans mieli käpertyä omiin oloihin siks aikaa että vauva syntyy..:oops:

  Mua polti/jomotti keskiviikkona alasekää ja pakaroita, ihan kuin olisi supistanut ja tuntuu että sama tunne alkaa tulemaan jos istun kovalla penkillä tm, vaihdan aina äkkiä paikkaa/asentoa kun huomaan että alkaa tuntumaan että tulee supistava olo. En kyllä tiedä oliko kyse oikeasta supistuksesta :confused005 kun jomotus ei tullut vatsan puolelle, niin kuin muistan aiemmista raskauksista supistusten tuntuneen.
 15. Hatchling Aloittelija


  Jos minua tarkoitit, niin kyllä jonkin verran kivuliaitakin supistuksia oli, nyt onneksi lepo helpottanut tilannetta. Tosin tuota keskosesikoisen synnytystä edelsi muutaman päivän ajan supistelu, joka ei ollut kuin korkeintaan vähän kivuliasta, joten omalla kohdallani en voi ottaa oikein mitään supistelua kovin kevyin mielin :sad001
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 16. Muruska Rakastunut foorumiin Toukokuunmammat 2014

  Sinua juuri. Hurja juttu. Täytytkiin sit varautua isolla listalla kysymyksia ultraan maanantaina
 17. Nuppunen Ihastunut foorumiin Maalisäidit 2020 Toukomammat 2016

  Mulla on nyt vähän aikaa ollut jotenkin vaikea hengittää makuulla ollessa. En muista yhtään oliko tällasta edellisissä raskauksissa. :sour:
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 18. Bella Swan Moderaattori Staff Member Maalisäidit 2020

  Tänään aamuun kuulunut närästystä, liitoskipuja, alaselän kipua, ruokahaluttomuutta ja ilmavaivoja.
 19. MipetiusMipe Aloittelija

  Viikonloppuna vaivasi niin sanottu täysi olo. Ihan sama mitä söi ja kuinka paljon, niin oli koko ajan sellainen olo, että on ähkyssä.
 20. Sakemanni Peruskäyttäjä Maalisäidit 2020

  Täälläkin kiukkuisuutta ja räjähdysherkkyyttä! Ihan hävettää välillä.. Itkuisuutta jatkuvasti myös. Usein vaan turhauttaa ja tuntuu ettei kukaan ymmärrä tunteitani :confused:
  Onneksi on myös hyviä hetkiä. Siivoushulluus ja inspiraatio kodin laittamiseen on ihana ”oire”. Tämmönen pesänrakennusvietti alkoi jo ensimmäisen kolmanneksen lopulla.
  Ruokahalu on parantunut jonkin verran. En ole käynyt vaa’alla, mutta painokin varmasti nousemassa takaisin lähtöpainoon päin.
  Unet ovat todentuntuisia. Olen nähnyt paljon unia synnyttämisestä. Viimeyönä synnytin tyttölapsen, eikä napanuoraa saatu leikattuun, niin jättivät sairaalassa sen vaan roikkumaan. :hilarious:

Jaa tämä sivu