Mieliteot ja muut ruokajutut

Keskustelun 'Laskettu aika lokakuussa 2015' aloitti nannapricis, 16 helmi 2015.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Lulu Tuttu foorumilla Lokakuunmammat 2015

  Apua! Tänään tuli taas syötyä kokonaisen ison purkin mietoja jalapenoja. Enkä edes pidä niistä.
  • Tykkää Tykkää x 4
  • Hauska Hauska x 4
 2. Leina Ihastunut foorumiin Lokakuunmammat 2015

  Sulla on kyllä Lulu oudot mieliteot :D
  • Tykkää Tykkää x 3
 3. M&S Rakastunut foorumiin Lokakuunmammat 2015

  Ooh, mokkapaloja. Pääseeköhän tästä ajatuksesta muulla kuin leipomisella.. :D
  • Tykkää Tykkää x 2
 4. Hepsuli Ihastunut foorumiin

  Joo kaupasta tultiin eilen uuden marabou maun kanssa kotiin, siinä on sopivasti suolasta ja suklaata. Mies tais siitä eilen vähän syödä, mut on työmatkalla..arvaatte varmaan että torstaina levystä ei ole enää paljon jäljellä. :p
  Niin Raakasuklaassa juurikin omaa järjen käyttöä. Itse olen syönyt myslin joukossa kaakaonibsejä, mutta ei niitä siellä montaa ole..juuri sen verran että mies epäili meillä olevan hiiren sisällä..kun ne näyttää ihan hiirenpapanoilta :hilarious: Söin paljon superfoodeja tammikuussa, mutta päätin jättää kaikki raskauden ajaksi. Tää oli ihan oma päätös.
 5. iinuska Aloittelija

  Tuli käytyä viime viikolla markkinoilla ja sieltähän tarttui mukaan iso kassi keksejä ja toinen kassi karkkia... Ne karkit on lähestulkoon kaikki vielä kaapissa, ei tee niin mieli. Mutta ne keksit.. Oi ja voi. Ihan liian hyviä. :D
 6. Ninni88 Peruskäyttäjä

  Jääkaapissa olis suklaakääretorttua appelsiinirahkatäytteellä ja mustikkapiirakkaa..Dajm-fanipalat kuumottaa kans kaapissa..Se on ihan tyhmää kun käy vieraita ja sit ku jotai leipoo niitä varten ni jää aina ihan hitosti yli ja sit ne JOUTUU ITE SYÖMÄÄ!! :shifty: Aivan hirveetä..:angelic:
  Tosin nyt kun pukkas vuosisadan nuhakuume päälle ni on toi makuaistikin vähä hukassa..Tietty voin aina kuvitella kuin hyvältä ne maistuu :rolleyes:
  • Tykkää Tykkää x 2

Jaa tämä sivu