Matkustus

Keskustelun 'Laskettu aika toukokuussa 2014' aloitti Kyfi5421630, 16 joulu 2013.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Elisha86 Vieras

  Meilläkin yks jäätelön hakureissu oli pikkuiselle yhtä tuska ja huusi lähinnä vaan autossa, eli pidemmät matkat on nou nou meille. Josko ens kesänä ois sitten meidän oma auto käytössä tuon vanhan romun tilalla!
 2. Iiii-saaa Sanavalmis juttuseppä

  Risteily häämöttää :) :Heartred


  Sent from my iPhone using Vau Foorumi
  • Tykkään Tykkään x 2
 3. Iiii-saaa Sanavalmis juttuseppä

  Tiedossa risteily, hotellia, kasvohoitoa ja shoppailua! Tänään just mies lupas :wink


  Sent from my iPhone using Vau Foorumi
  • Tykkään Tykkään x 3
 4. Ameeba Seurustelun sensei Lokakuunmammat 2015 Toukokuunmammat 2014 Huhtikuunmammat 2014

  Me mietitään matkaa mun vanhempien kanssa esim. Kreikkaan syksyllä. Voiskin olla aika kivaa! Ois sit aikuisia enempi ja sylittäjiä vauvalle. Ja helppoa vielä täysimetyksellä ruokapuolikin.
 5. Tuhinamurmeli Tietävä tietäjä Toukokuunmammat 2014

  Me meinataan lähtee ens kesänä mun äidin ja velin (ja tietty miehen ja pojan) kanssa myös Kreikkaan. Ollaan kans mietitty et mitä enemmän käsiä ja silmiä sen parempi. Plus et saadaan ees yhtenä iltana käydä miehen kaa kahestaan syömässä ku mun äiti on lapsenvahtina. :)
 6. Suski88 Kunnioitettu kommentaattori Syyskuunmammat 2015 Toukokuunmammat 2014

  Meillä on miehen kesälomalle niinkin suuri matkustus kun Joensuuhun.. silti vähän jänskättää kun meiltä on sinne yli viiden tunnin ajomatka. Pysähtyä kyllä matkalla pakko pari kertaa, kun ei kai tuota poikaa voi niin pitkään pitää kaukalossa kerralla. Mut kiva päästä ees vähän vaihtaan maisemia, vaikka ihan kotomaassa sitte ollaankin :)
 7. nenone Oman äänensä löytänyt

  Suunnataan huomenna aamusta yhdeksi yöksi tallinaan :grin:smiley-bounce016
  • Tykkään Tykkään x 1
 8. nenone Oman äänensä löytänyt

  Tallinnan reissu meni odotettua paremmin. Meidän typy on niin huippu reissukaveri. Laivalla nukuttiin normaaliin aikaan päikkärit, shoppailtiin ja syötiin. Tuli testattua laivanlastenhoitotilat (ihan ok) ja neiti niitti ihastuksia leväytellessään mummeleille leveitä hymyjä :wink hotellilla olis ollu lastensänky, mutta typy nukkui vaunukopassaan. Tuli kierrettyä monet lastentarvike-ja leluliikkeet. Ihanaa kun typy hihkui liikkeissä innoissaan kun näki kaikkea värikästä:p kerrassaan huippu reissu, eka itku tuli takasin tullessa illalla laivassa, kun äiti lirkutteli vahingossa samaan laivaan sattuneen tytön kummitädin kanssa, eikä hoksannut laittaa ajoissa iltaunille:rolleyes: joku joskus kehotti reissaamaan vauvavuoden aikana paljon, kun se vielä on mahdollisesti helppoa. Me ollaan noudatettu tätä, jee. Marraskuussa budabestiin:happy093
  • Tykkään Tykkään x 4
 9. Ameeba Seurustelun sensei Lokakuunmammat 2015 Toukokuunmammat 2014 Huhtikuunmammat 2014

  Me ei päästäkään Kreikkaan. Miehen työt ei anna periksi ja mulla ei rahat riitä :sad001. Josko ensi vuonna sitten...
  • Sympatiaa Sympatiaa x 2
 10. alifantti Hyväntuulinen höpöttäjä

  Meillä nyt takana pojun kanssa eka etelänmatka. Lennot meni tosi kivasti; poika nukku mennessä puolet ja takaisin tullessa liki koko lennon. Myös paikan päällä elämä oli huoletonta, oltiin otettu pari purkkia korviketta per päivä mukaan ja muuten mentiin imettäen. Tuttipulloja keittelin tiuhempaan kuin kotona, muuten ei mitään ihmeellisyyksiä. Suosittelen kovasti jos mahdollisuus urkenee. 4-kuisen kanssa kun ei koneessakaan tarvinnut ravata käytäviä pitkin kävelytyämässä kuten vuodesta ylöspäin olevia kanssamatkustajia :) Ja kakkavaipatkin vaihtui sujuvasti koneen vessassa!
  • Tykkään Tykkään x 5
 11. Ameeba Seurustelun sensei Lokakuunmammat 2015 Toukokuunmammat 2014 Huhtikuunmammat 2014

  Oisin niin mielelläni lähtenyt etelään, mun vanhemmat lähtee huomenna... Ja oltais päästy mukaan. Mutta prioriteetit ensin ja talo kaupaksi ja sitten mietitään etelään lähtöä. Ois ollu just optimaalinen ikä mielestäni matkustella toi 4-5 kk. Tissimaidolla ja ei liikkuis niin paljoa. Mut kaikkea ei aina saa :) Kiva kuulla, et alifantin reissu sujui hyvin!
  • Tykkään Tykkään x 1
 12. Stella_ Asioista perillä oleva Elokuunmammat 2015 Toukokuunmammat 2014

  Alifantti, missä päin olitte? Haaveillaan matkalle lähdöstä kovasti. Meillä lapsi on korvikkeilla, joten ehkä eniten jännään juuri pulloshowta. Haluaisin myös jonnekin rantakohteeseen, mut onko siinä järkeä pienen kanssa, jos hän ei viihdy kuumuudessa... Heinä-elokuun helteet edelleen muistissa.
 13. alifantti Hyväntuulinen höpöttäjä

  Me oltiin Barcelonan lähellä vähän pienemmästä kylästä vuokrattu huvila. Siellä ei ollut ihan överikuuma, hengailtiin pojun kanssa varjossa vaippasillaan niin meni tosi nastasti. Yritettiin etukäteen jo vähän miettiä ettei ihan kuumimpaan kauteen osuta. Otettiin tosiaan omat korvikkeet mukaan, sillä määrä oli kohtuullinen osaruokinnalla. Toki otettiin vähän ylimääräistä helteen ja suuremman nesteenkulutuksen varalta.

  Matkaseuralaisilla oli 1-vuotias lapsi mukana, jolle ostivat kaupasta maitoa. Tuolla myyytiin litran purkeissa jotain 1-vuotiaille suunnattua junior-maitoa. Lisäksi sen verran kurkkailin, että kaupoissa on ennen kaikkea maitojauhetta (korviketta) myynnissä, ei ollenkaan noita pieniä parin desin valmispurkkeja. Mutta maitojauhettahan on helppo kuljettaa mukana myös Suomesta (jos ei halua ottaa riskiä että maku ei miellytä) ja sekoittaa sit vaan pulloveteen paikan päällä. Jos lapsi syö jo soseita niin kandee olla tarkkana - monissa paikallisissa soseissa mukana lisättyä sokeria tai suolaa.

  Mut nää kaikki on vaan pieniä asioita joita pitää hetki miettiä ja sen jälkeen rullaa mukavasti. Me tästä matkasta ilahtuneena varattiin jo seuraavaa lomaa tammikuulle :) Katsotaan sujuuko matkailu 8-kuiselta yhtä hienosti kuin 4-kuiselta...
  • Tykkään Tykkään x 1
 14. Tuhinamurmeli Tietävä tietäjä Toukokuunmammat 2014

  Me ollaan varaamassa Rodoksen matkaa ens kesäksi. Onneks poika on jo sit vähän päälle vuoden niin ei oo tota pulloshowta ja toivottavasti nukkuis jo yötkin ilman herätyksiä. :) Ootan kyl innol jo nyt et päästäs Rodoksen lämpöön.
  • Tykkään Tykkään x 1
 15. Lälly Seurustelun sensei Toukokuunmammat 2014 Syysmammat 2016

  Se on ihana paikka! Tässähän iskee ihan matkakuume masentavan syys sään keskellä.
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 16. spiraali Seurustelun sensei Toukokuunmammat 2014

  Olis kyllä ihana lähtee johonkin lämpöön ja aurinkoon mutta pitää malttaa toukokuuhun... äh. Sinne on ikuisuus aikaa!
 17. Mrs V Varmaotteinen viestittelijä Toukokuunmammat 2014 Marrasmammat 2016

  Meillä helmikuuksi varattu etelän reissu. Mitäköhän siitä tulee :D kiva kuulla, että alifantilla mennyt hyvin! Siihen on kyllä niin monta kuukautta vielä, että jäbä ehtii muuttua monta kertaa ennen sitä, etten jaksa miettiä koko reissua muuten, kuin että tarvii hankkia passi :D
 18. Cedju Varmaotteinen viestittelijä Toukokuunmammat 2014 Marrasmammat 2017

  Meillä on sit vissiin tulossa kanssa reissu Turkkiin. Ajankohta ei vaan ole selvillä vielä tässä vaiheessa, saattaa tulla äkkiäkin vastaan. Musta vaan tuntuu etten osaa matkustaa tämän pienen kanssa!
 19. Mrs V Varmaotteinen viestittelijä Toukokuunmammat 2014 Marrasmammat 2016

  Cedju, niin mustakin tuntui ton ekan kanssa, pari lentoreissua tehty. Valmistautui vaan hyvin niin se meni omalla painollaan, niinku muutenkin näitten kanssa oli se sitten arki tai juhla :) tosin esikko oli jo vuoden ekan reissun aikana, vähän eri kuin tämmöset vauvat :)
 20. lyyti Keskustelujen kuninkuusravaaja Toukokuunmammat 2014

  .
  Last edited: 23 marras 2016