Marraskuisten MasuGalleria :)

Keskustelun 'Laskettu aika marraskuu 2012' aloitti PePa, 30 maalis 2012.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. butter Tuttu foorumilla

  oho, eli viimistä viedään sit jo :D
 2. Sania Aloittelija

  Täällä on kans kasvanut hentoista karvaa koko masu täyteen! Ajattelin ensin että jaa, jospa tuo on ollut tuossa aiemminkin mutta nyt vain huomaan kun maha on niin "esillä" mutta eiköhän se sitten tästä raskaudesta johdu jos on muillakin samanlaista :D Minullakaan ei ole vielä yhtään raskausarpea mutta tulee jos tulee (ja mitä luultavimmin tulee!)

  Hiivakin mua on kiusannut ekaa kertaa elämässäni! Tuli antibiootin syömisen jälkeen mutta onneksi lähti helposti sitten lääkkeellä.

  Meillä on masun ympärys 99cm! Itse mitatessa sain tulokseksi 107! Mutta mittasin varmaan vähän liian alhaalta ja lantio suurensi mittaa.. Miehen mittaustuloksiin luotan ehkä enemmän :D Onhan tuo tuosta hienosti kasvanut kun ennen oli 67cm :) Tässä nyt taas kuvaa tämän hetkisestä pallerosta 25+3:  Näkeekö muut muuten vielä varpaansa vaivatta? Täällä ei enää näy jos ei kumarru masun yli!
 3. Ninqyo Peruskäyttäjä

  Joo mää kadotin mun varpaat viikolla 19+ toisaalta mulla on kyllä aika pieni jalka 36-37. Tänään taas totesin et maha on kasvanu ku jäin jumii :D Vieläkää tottunu tähän kun on "isompi" aina oon ollu alipainonen ja pujahtanu joka raosta ja nyt koitin taas pujahtaa töissä hyllyjen ja laatikoiden välistä varastossa mut en sit mahtunukkaa vaa jäin jumii mahasta ja olin iha et mitä häh ainii maha :D
 4. Tanku Peruskäyttäjä

  varpaat on ollu hukassa jo monta viikkoa kans :D
 5. Rosebud Tuttu foorumilla  Varpaat näkyy ainakin täällä vielä :)
 6. Lme Tuttu foorumilla

  Näköjään ei näkyny :). Onnea rouviutumisesta muuten, Rosebud!
 7. Piatta Aloittelija

  Varpaat ei oo näkynyt vuosikausiin :DDD
 8. XoXo Peruskäyttäjä


  Karvamaha rv 25+1. Eli täälläkin sellaista hentoa turkkia vatsa täynnä... :D Tuntuu, että vatsa ei ole tässä suuremmin kasvanut viimeiseen viiteen viikkoon. Liekö sitten myöhemmin tulossa taas jokin kasvuspurtti. :)
 9. Tanku Peruskäyttäjä

  itellä kans niin nyt kun esikon aikaankin huomasin että maha on ihan täynnä hentoa karvaa :D
 10. ddrops Tuttu foorumilla  Siinä ois mun muumimamma tältä aamulta, eli viikkoja nyt 22+0. Kauheena on kasvanu parissa viikossa... Varpaat ei tosiaan näy kun eilen vilkaisin :D Mahaan ei oo tullu mitään karvoja :)
 11. butter Tuttu foorumilla

  en oo nähny varpaita vuosieen tissien alta :D ei vielä näy mahaakaan ku pallot on tiellä :D vähän karvoja täälki tuli jossain vaiheessa, sheivasin ne pois ku häiritsi xD
 12. butter Tuttu foorumilla  Ei tosta paljoa mahaa tai varpaita nähdä ilman kunnon kurotteluja :D kuvassa joku 26+3 kai..
 13. Rosebud Tuttu foorumilla  Kiitos paljon Lme :)
 14. Rosebud Tuttu foorumilla
  Siinä olis valkonen mursu alttarilla :D

  RV 23+3
 15. Lme Tuttu foorumilla

  Eikös se ollu iha vasta, ko olit ihan pikkuvattanen ;) Nyt jo aikamoinen kumpu sullekki tullu :). 
 16. Rosebud Tuttu foorumilla  Jeps :D Tullut tosi nopeasti maha esille - oikeen melkein tursuten. Ihan kiva. Oli se sitten läskiä tai vauvaa, mutta saahan sitä edelleen mahaa olla ;)
 17. simpukka78 Peruskäyttäjä

  Paljon onnea Rosebud! Kaunis kuva :-) Kaikilla on masut pyöristyneet niin nätisti :-) Itellä tuntuu tuo maha kasvaneen aivan älyttömästi tässä loman aikana. Pitääkin laittaa päivitettyä kuvaa kunhan tästä kotiudutaan. Varpaat näkyy yhä edelleen, eikä mulla mitään karvaa kasva. Sit taas joku kenkien laitto tuntuu hirveen hankalalta, tuntuu ettei millään taivu :O Saa nähä miten jumppatunnit loman jälkeen sujuu, voi olla hieman kömpelö olo :D
 18. Tanku Peruskäyttäjä

  oi kuinka kaunis kuva Rosebud onneksi olkoon :)
 19. ddrops Tuttu foorumilla

  Ihana kuva Rosebud, oot niin kaunis morsian!!! :) voi vitsit! :) Joskos minäki vielä joskus pääsen naimisiin asti :D kyllähän tuo anoppi jo kyseli et onko mua jo kosittu ja patisti miestäni kosimaan :D Heh, eiköhän täs muutaman vuoden sisään tuu ajankohtaseks :) Jotenki huvittavaa, siis ku mä en oo koskaan ollu kenenkää häissä, ni eiköhän ne ekat häät oo sit omat :D Nykypäivänä tosi harva menee enää naimisiin, tai jos menee ni ainaki omas kaveripiiris ni ne on ollu semmoset pienet maistraattihäät, ei siis mitään kirkkohäitä. Mut minä haluun kirkkohäät :D
 20. Pikatsu Peruskäyttäjä

  Oikein paljon onnea Rosebud rouviutumisesta! Ihania masuja teillä!

Jaa tämä sivu