Marraskuisten MasuGalleria :)

Keskustelun 'Laskettu aika marraskuu 2012' aloitti PePa, 30 maalis 2012.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. butter Tuttu foorumilla

  damn.. kameran piuha on kadonnu jonnekki tänne remppasotkujen sekaan :/ jääny jo 30 ja 31+0 kuvat laittamatta.. ehkä sit perjantain boxumispäiväks löydän sen piuhan :)
 2. tiona Aloittelija

  Tänään paukkui viikot 30+0 :) Enpä tiedä onko tässä kuvassa juurikaan eroa edelliseen, mutta laitanpa nyt kuitenkin.

 3. tiona Aloittelija

  Oletteko muuten muut otattaneet/aiotteko otattaa jossain ihan ammattikuvaajalla kuvat vauvamahastanne? Itseä houkuttaa ajatus, kunhan maha kasvaa vielä vähän isommaksi, mutta en ole vielä varma tuleeko sitä silti tehtyä. Täytyy ainakin omalla kameralla saada mies taas vaihteeksi kuvaamaan, että saa vähän eri kuvakulmista kuvia muistoksi :)
 4. Sarah Peruskäyttäjä

  Tulipa otettua taas uusi mahakuva, niin laitetaan tännekkin välillä :)

  Arpia ei ole vielä onneksi tullut yhtään, vaikka tuo maha alkaa olla jo melkoisen kokoinen ja napa on melkeen hävinnyt jo kokonaan. Ihan pieni kuoppa enää. Ammattikuvaajalla en ole käymässä. En näe niitä kuvia niin tärkeäksi, että maksaisin siitä maltaita, kun ei tuota rahaa muutenkaan ylimääräisiä ole.

  Tässä viikkoja 30+4.
 5. Sania Aloittelija

  Ihania masusia täällä <3

  Omassani ei ole tapahtunut muutoksia aikoihin.. Johtunee siitä että se pyrähti jo ihan alkuvaiheessa niin isoksi ettei ole sittemmin tarvinnut enää kasvaa :D Tässä kuitenkin yhdeltä sunnuntaikävelyltä rv 30+1:

 6. just me Aloittelija

  Tässä päivitystä masukuvaan, tänään otettu ja viikkoja kasassa 30+0 <3

 7. Lme Tuttu foorumilla

  Masua viikoilla 32+6. H-hetki lähenee... 8. Rosebud Tuttu foorumilla

 9. Sania Aloittelija

  Rv 33+0 ja edelleen ollaan samassa missä ollaan pysytty varmaan ainakin viikolta 26 lähtien. Toisilla se näköjään kasvaa heti täyteen mittaansa. Nyt tuntuu jo kuinka vauva on selvästi laskeutunut ja silti maha vain pysyy yhä ylhäällä. Sf-mitta on kyllä noussut ihan käyrillä koko ajan mutta ulospäin muutosta ei enää ole näkynyt.


 10. Ninqyo Peruskäyttäjä

  Huomenta vain! Tänää 30+0! Kohta sitä ollaa jo synnärillä :) Toivottavasti :D Alkaa olla olo ku virtahevol ja nää kaiken maailman vaivat vie vähän tätä odotus iloa pois. Tännekkää jaksanu tulla juttelee pitkää aikaa ku alkaa selkä jomottaa nii perkeleesti ettei pysty paikoillaa istuu saati sitte keskittyy yhtää mihinkään.

  Kuva otettu aamulla just herättyä ja on hieman oudon muotone tuo maha.. Aikasemmi ollu "pyöreämpi" et en tiedä onko se vaakatasos siel vai mitä oikee touhuaa mutta kauhea paine lantiossa et ehkä jotenki painautunu sinne.

 11. Lme Tuttu foorumilla


  Masukuvaa viikoilla 37+1
 12. Piatta Aloittelija

 13. Piatta Aloittelija

  ^ Siis tuohan onkin vasta 33+4. Elelin toiveikkaana jo viikon etuajassa.

Jaa tämä sivu