Mahtuuko vielä tutut farkut? Vai joko on äitiysvaatteet käytössä?

Riviera

Kommentoinnin ninja
Maaliskuun äidit 2019
Kesä-äidit 2020
Just elokuussa laitoin yläkaappiin kaikki raskaus- ja imetysajan vaatteet. Kai ne sieltä kohta joutuu takaisin kaivamaan. Saattaa johtua viikonlopun herkuttelustakin, mutta nyt turvottaa ja housut ahdistaa :bored:
 

Cipri

Vauhtiin päässyt keskustelija
Kesä-äidit 2020
Housut vielä mahtuu, mutta mun maha kipeytyy tosi herkästi pienestäkin puristuksesta! Kävin hakemassa yhdet äitiysfarkut, mutta töissä oon nyt mennyt mekoilla ja hameilla. Pelottaa, että paljastuisi näin aikaisin, jos joku bongaa ne farkut :rolleyes:
 

Plussapallo2

Näppärä viestien naputtelija
Elomammat 2017
Kesä-äidit 2020
Oli puhetta äitiyshousuista, joissa on sivussa joustava kaistale, eivätkä tule mahan päälle. Onko sellaset hyviä, valuuko housut vai pysyykö päälläo_O
 

Tynkky

Asioista perillä oleva
Kesä-äidit 2020
Joulukuiset 2021
Täytyy varmaan käydä hakemassa huomenna jotku mammasukkikset. Käytän töissä paljon mekkoja ja tänään piti rullata sukkikset vatsan alle, kun puristi nii hirveästi. Aamulla masu on vielä litteä mutta päivän aikana kyllä turpoaa:inpain:
 

Niiskûneiti

Satasella mukana keskusteluissa
5+5 ja työvaatteet alkaneet jo kiristää :nailbiting: yleensä käytän napakoita vaatteita koska mulla on kookkaat rinnat niin näyttää siltä että on aina raskaana jos jotain tunika ym. mallia. Nyt täytyy valita tarkkaan vaatteet ettei turvotus heti paljasta raskautta, toistaiseksi vanhat farkut/ leggingsit vielä käytössä.
 

nmg

Näppärä viestien naputtelija
Kesä-äidit 2020
Eilen laitoin vähän väljempää vaatetta tilaukseen ja äitiysleggingsit. Jos alkais vaihtaa farkkuja vähemmän kiristäviin asioihin. Sen verran lähtöpainossa ylimääräistä, että toivottavasti raskaus ei tuo yhtään lisäkiloa, eikä ole vielä kyllä tuonutkaan, mutta silti parikin tuntia farkut jalassa ei tunnu enää yhtään hyvältä :inpain:
 

Tynkky

Asioista perillä oleva
Kesä-äidit 2020
Joulukuiset 2021
Kävin tänään ruokatunnilla ostaa äitiyssukkikset Lindexiltä ja vaihdoin saman tien jalkaan. Mikä helpotuksen tunne kun masua ei enää purista! Onneksi on sukkikset usein rikki, niin ei oo eka kerta kun oon ruokkiksella niitä ostamassa :laughing001
 

SeRit

Vauhtiin päässyt keskustelija
Pakko vaihtaa ens viikolla isompiin työhousuihin! Kiristää niin ärsyttävästi joka puolelta.
 

Tynkky

Asioista perillä oleva
Kesä-äidit 2020
Joulukuiset 2021
Tänään oli ulkohousut jalassa kun menin töihin ja kyllä kiristi:shifty: tottunut pari päivää mammasukkiksiin niin olihan se lasku mukavuuteen.


Ja Moonaliisan jatkopala näyttää kyllä hankalalta..
 

ogaijenn

Jostain jotain jo tietävä
Lokakuiset 2022
Esikoista odottaessa koko raskaus meni omilla vaatteilla. Nyt jouduin jo ostaa äitiysleggarit töihin, kun en pysty käyttämään työhousuja eikä isommat kootkaan auta.
 

Niiskûneiti

Satasella mukana keskusteluissa
Mulla ei kiristä vielä (ainakaan mahasta) vaatteet, muistaakseni edellisissä raskauksissa ollu enemmän turvotusta ja oon jo ennen nt-ultraa vaihtanut äitiysmalliin..tosin 6 vuotta sitten ku olin viimeksi raskaana niin oli valmiiksi löysää ku esikoinen oli vasta puoli vuotta ku aloin odottaa.
 

annsofi

Näppärä viestien naputtelija
Kesä-äidit 2020
Turvotusta on mulla niin hirveesti, että oon ostanut parit mammalegginssit kotiin pidettäväksi :happy:
 

Lara88

Puuhakas puhuja
Tammikuunmammat 2016
Kesä-äidit 2020
Se jalan kasvaminen johtuu kuulemma siitä että mahan (ja painon) kasvaessa myös jalkaholvi litistyy. Johtunee myös raskausajan hormooni muutoksista että nivelet hieman löystyy. Eli oikeastaan jalka ei itsessään kasva. Se vaan levähtää jalkaholvin litistyessä. Kannattaa siis jumpata niitä jalkaholvejakin. Toki jos kerää raskausaikana painoa urakalla liikaa niin kuin minä viime raskaudessa niin kyllä se pysyväinen "turvotus" leviää niihin jalkoihinkin. Jalka tällä hetkellä 41,5-42. Ei toivottavasti siitä enää kasva.
 

Cipri

Vauhtiin päässyt keskustelija
Kesä-äidit 2020
@Tiiti1, samaan aikaan sitten! Mulla on nyt 9+5.
Nautitaan nyt hetki tästä :happy:
 

Lady Alice

Seurustelun sensei
Helmimammat 2018
Kesä-äidit 2020
Mulla on ollut jo hyvin varhaisilta viikoilta asti äitiysfarkut käytössä ihan vaan siksi, että normaalit housut painoi ikävästi vatsaan/kohtuun. Onneksi noita on esikoisen odotusajalta kaapissa valmiina.
 

Tiiti1

Puuhakas puhuja
Kesä-äidit 2020
Täällä valmiina odottamassa jo äitiysfarkut ja äitiyspaita. Kuitenkaan vielä näin rv14+1 ei ole tullut tarvetta siirtyä äitiysvaatteisiin. Käytän muutenkin mukavia tunikoita lähinnä. Omat farkut menee aamulla vielä jalkaan. Illasta turvotusta ettei varmaan tuntuisi mukavalle enää.
 
Top