Loppuvuoden jutustelut

Keskustelun 'Elokuiset 2021' aloitti Agnés, 27 marras 2020.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Menninkäinem Supliikin supersankari Elokuiset 2021 Huhtimammat 2017

  Meilläkin päiväkodissa lapset olivat keksineet kertoa koko viime talven, että meillä tulee kesävauva ja minä sujuvasti lihoin koko kevään :hilarious: nyt ei kyllä kerrota kellekään perheenjäsenelle. Lapsille ehkä rakenneultra jälkeen, jos sinne päästään.
 2. Repo Luottohahmo langoilla Elokuiset 2021 Joulumammat 2018 Maalismammat 2017

  Oletko sä kysynyt neuvolasta tuosta kohdunsuu-asiasta? Onko tää sun mones raskaus? Mietin vaan että voisko olla jotain laskeuman alkua, joka sitten provosoituu kun hormoonit hyrrää tai toiset niistä lakkaa hyrräämästä. En tiedä ymmärtääkö kukaan mun ajatuksen juoksua, mut neuvolaan soitto vois hyvällä tuurilla keventää taakkaa :).

  Mä pelkäsin koko ajan eilen että mun äiti tai isä huomauttaa jotain. Aika kova turvotus, ja sitten kun mun vatsa on mallia pallo muutenkin. Mutta toistaiseksi ei kukaan muu ole sanonut kuin isomman lapsen neuvolan terkka ja hänkin vasta kun itse paljastin koko jutun :joyful:.
 3. Miimulainen Näppärä viestien naputtelija Elokuiset 2021

  Mun on pakko kertoa tää jollekin niin kerron täällä! Mun äiti oli nähnyt viikko sitten unta että olin istunut keinutuolissa ja mun rinnan päällä oli istunut sinitiainen. Olin höpöttänyt jostain sielun linnusta ja äiti oli vaan ollut huolissaan et mitäs jos se kakkaa mun päälle. :D Googlasin puhelun jälkeen tätä asiaa ja sielulintu on ilmeisesti ihan joku juttu ja googlen mukaan ”tuo sielun vastaayntyneeseen ja vie menehtyneeltä pois”. Olin ihan että apua.
  • Tykkään Tykkään x 3
 4. shieldmaiden Hyväntuulinen höpöttäjä

  :wideyed:
 5. Ninnu Puuhakas puhuja Elokuiset 2021

  Mitä ihmettä, mulla meni ihan kylmät väreet kun luin tän. Tietääkö sun äiti siis raskaudesta?
 6. Miimulainen Näppärä viestien naputtelija Elokuiset 2021

  Joo tietää ja siis hän kerto tän mulle sillon kun olin saanut varhaisultrassa tietää että syke löytyi. Oli aluksi miettinyt et uskaltaako kertoa kun linnut nyt voi kai tarkottaa tosiaan huonoakin mut sit kun oli syke löytynyt niin kertoi sitten. :D Siinä unessa oli olleet myös mun kahden siskon esikoispojat jostain syystä. Mulla on siis vielä kolmannella siskolla lapsia mutta ne on tyttöjä niin heti alko mielikuvitus rullaamaan. Palattiin tähän asiaan tänään siis vielä siksi että äitiä oli jäänyt häiritsemään se ”sielun linnuista” puhuminen ja pyysi mua googlaamaan ja oltiin molemmat ihan että wow kun luin tästä sielulintujutusta. Hurjaa!
  • Tykkään Tykkään x 2
 7. Agnés Sukkela juttelija Elokuiset 2021

  Huu, jännää Miimulainen! Vaikuttais vahvasti siltä että odotat poikaa :) Harmi ku joutuu odottaa vielä pitkään sitä tietoa!
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 8. Landepaukku Puuhakas puhuja Elokuiset 2021

  Ajattelin soitella neuvolaan, kun joulupyhät ovat menneet. Löysin asiasta keskustelua toisessa keskusteluketjussa, joten se rauhoitti mieltä. Kaksi lasta on jo entuudestaan ja joskus kohdunsuu on tietyssä vaiheessa kiertoa laskeutunut aika alas. Mitään vaivaa siitä ei ole koskaan ollut, eikä se nytkään haittaa mitenkään. Muuta kuin siis yllyttää mun jännitystä... raskaushormonit saa huolet heräämään ties mistä asiasta. Sama homma, jos pahoinvointi hellittää edes yhdeksi päiväksi, niin heti herää pelko, että onko kaikki hyvin. Tää on niin tätä
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1