Lokakuun jutustelut

Keskustelun 'Laskettu aika helmikuussa 2017' aloitti Runoilijatar89, 2 loka 2016.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. marjahei Puuhakas puhuja Kesämammat 2018 Helmimammat 2017

  Joo mullakin tuli tilanpuute! Tarvii alkaa varmaan järjesteleen kaappeja uuteen uskoon :D
  • Tykkään Tykkään x 1
 2. niemja Luottohahmo langoilla Kesäkuun äidit 2019 Helmimammat 2017

  Meillä odottaa pojan huoneen vaatekaappien purku ja uusien laitto että saa hoitopöytään vauvan vaatteet ja pojan omat kaappiin :D
  • Tykkään Tykkään x 1
 3. Tintsuprintsu Silmät suurina ihmettelijä

  Jos koko kämpän aikoo marittaa, niin siinä vierähtää kuukausi jos toinenkin :D Toki vaatteista on helppo alottaa ja sit vaan äkkiä kirppikselle/kierrätykseen (Kuitenkin siinä pointtina kasata kaaaaikki omat (tai lapsen) vaatteet, myös varastoista, samaan kasaan ja yksitellen ne lajitella säilytettäviin ja poistettaviin....)
  Jos maritus oikeesti kiinnostaa, niin suosittelen sen pinkin kirjan lukemista, siitä saa hyvän kipinän :wink
  • Tykkään Tykkään x 1
 4. perhonenz Satasella mukana keskusteluissa

  mulla tulee hoitoalusta ku ei mulla mahdu mitää pöytää enää pienee kämppää... menee kätsästi pinniksen päällä se hoitoalusta :) ja sitte äitiyspakkaus tulee vasta joskus ku 25pvä saan paperit mitkä saan alkaa täyttämää
 5. Hulina Puuhakas puhuja Helmimammat 2017

  Tintsuprintsu oon lukenukin, tai loppupuolella oon ja kohta lukenut. :) Iso projektihan se on, mutta en usko että saan siinä kuukausikaupalla aikaa menemään. Kerralla en aio kaikkea käydä läpi vaan päivää kohden yksi "tavararyhmä", vaatteet/kirjat/valokuvat/yms, niin vähän työmäärä kevenee. Meillä kämppään kerääntyy tavaraa ihan huomaamatta ja aiemmin on ollut tapana säilöä kaikkea turhaa. Tämän asunnon myötä on ollut pakko karsia tavaroita vähän väliä ja ollaan vähän "konmarimaisessa" moodissa jo valmiiksi.
  • Tykkään Tykkään x 1
 6. rbck Näppärä viestien naputtelija Helmimammat 2017

  Mä laitoin tiistaina kelan äitiysavustushakuun liitteks sen todistuksen ku sain sen (päivät kyllä tuli täyteen jo yli kaks viikkoo sitte mut todistuksen sain vast viime neuvolassa. Päätös tuli seuraavana päivänä ja n. puolentoista viikon sisällä pitäs olla pakkaus haettavissa matkahuollosta ♥
 7. perhonenz Satasella mukana keskusteluissa

  ai siinä menee about 1,5-2vkoa et paketti tulee.. mä luulin et se tulee vasta joskus joulukuussa :) koska ne ilmotukset tulee paljon saa rahaa?
 8. marjahei Puuhakas puhuja Kesämammat 2018 Helmimammat 2017

  Mulle tuli äitiyspakkaus viikossa ja ilmotus rahasta alle 2 viikossa :)
 9. rbck Näppärä viestien naputtelija Helmimammat 2017

  No mut noi onki niitä "minkä ajan sisällä". Äitiysraha ja vanhempainraha jutun käsittely kestää kelan sivujen mukaan esim 4 viikkoa :D
 10. V1lhelmiina Puuhakas puhuja Helmimammat 2017

  Mulla on tullu äitiysloman ja hoitovapaan aikana päätökset 2pv-2vk kuluttua hakemisesta :) Äitiyspäivärahan suuruuden voi myös itse laskea netissä laskurilla :)
 11. Suzy91 Näppärä viestien naputtelija Helmimammat 2017

  Ja jos valitsee 6kk tulojen mukaan, niin saa ootella päätöstä niin pitkäänkun viimeinen palkka ennen äitiyslomaa on lähteny palkkiksesta :D avustuspäätös oli annettu mulla jo seuraavana päivänä hakemuksen lähettämisestä :D
 12. Runoilijatar89 Näppärä viestien naputtelija

  Joko teillä on kummit mietittynä tuleville muksuillenne? ^^ Tänään saatiin mieheni kanssa päätettyä ketä kysytään kummeiksi. Ajateltiin 2 virallista ja 1 epävirallinen :) Ei mikään helppo homma valita kun miettii että meinaa vaihtoehdoilla kaikilla olla jo kummitettavia tai eivät muuten ole lapsirakkaita/luontevia mielestään lasten kanssa.
 13. Candys Näppärä viestien naputtelija Helmimammat 2017

  Meillä oli kummit valmiina jo ennen plussaa. Sama se oli esikoisesta... Aika helppo, mun mielestä meidän lähipiirissä on vaan tosi vähän oikeita vaihtoehtoja :hilarious:
 14. Gagezzz Piirimestaruustason postaaja Helmimammat 2017

  Kun yksin odottaa niin mulla kans on kummit ollu selvät jo ennen raskautta, tilanne ois varmaan vaikeampi jo pitäis isän mielipidettä kuunnella :D
 15. marjahei Puuhakas puhuja Kesämammat 2018 Helmimammat 2017

  Kyllä kummit on jo valmiina mietitty ja osaa jo pyydettykkin täyttämään tämä tehtävä! :)
 16. lambi Kunnioitettu kommentaattori Toukokuunmammat 2014

  Tuo kummiasia muodostuu vaikeeksi siinä yli kolmannen mennessä omasta mielestä. Itsellä vaan yksi veli, joka ei kuulu kirkkoon ja miehellä yksi sisko jolla ei puolisoa..ystäviä on siis jouduttu nakittamaan jo useemman kerran. Onneksi paras kamuni jo ilmoittautui kysymättä ehdokkaaksi miehineen jälleen kerran (on jo kahdelle meidän lapsista kummi)-muuten olisi aikalailla nollassa ehdokkaat!
  Nähdään paljon eikä ressata lahjomisilla sun muilla "turhakkeilla", ei siis koe mitenkään raskauttavaksi tuota tehtävää.
  Hyvät ystävät on kullanarvoisia tässäkin kohtaa:Heartpink!
  Itsellä on myös jo 5 ihanaa kummilasta, mutta en epäilisi hetkeäkään ottaa vastaan lisää sitä sorttia, kunhan vaatimustaso ei ole kohtuuton:grin!
  • Tykkään Tykkään x 1
 17. niemja Luottohahmo langoilla Kesäkuun äidit 2019 Helmimammat 2017

  Meillä esikoisen kummit oli selvät, nyt tiedetään kaks mutta kaks on vielä auki. Viimeks kysyttiin kaks kummia ennen syntymää ja kaks sen jälkeen.
 18. Giovanna- Puuhakas puhuja Helmimammat 2017

  Meillä on yksi valmiina, eikä häntä oikein edes kysytty, vaan se oli meille kaikille selvää. Tuleeko sitten useampia, ei olla vielä mietitty.
 19. V1lhelmiina Puuhakas puhuja Helmimammat 2017

  Mun sisko on yksi ja se on varmaa ja hän toivookin hirveästi pääsevänsä kummiksi. Muita ei ole päätetty, hiukan pohdittu. Kirkkoon kuulumattomia on yllättävän paljon, se rajaa jonkun verran.. kummeja kysytään vasta kun vauva syntynyt, näin esikoisestakin :)
 20. Olivia82 Puuhakas puhuja Helmimammat 2017

  En oo miettiny kummeja kun mies ei halua että kastetaan.. Mä taas haluaisin, eli tää on aika iso ristiriita meillä. Tällä hetkellä oon luovuttanut ettei kasteta sitten. Kuinka moni pitää nimiäiset? Mä en tiedä haluanko pitää niitäkään kun harmittaa kuitenkin ettei saa pitää ristiäisiä vauvalle :sad001