Lokakuun jutustelut

Keskustelun 'Laskettu aika helmikuussa 2017' aloitti Runoilijatar89, 2 loka 2016.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Runoilijatar89 Näppärä viestien naputtelija

  Luodaanpa taas uuden kuukauden vaihtumisen kunniaksi taas uusi ketju, missä juttua voi jatkaa :)
 2. Suklaapehmis Näppärä viestien naputtelija Heinä-äidit 2020 Helmimammat 2017

  Apuva, nyt ollaa jännän äärellä :) huomenna olisi työhaastattelu mielenkiintoiseen paikkaan. Sopimus olis vielä aika pitkäkin, yli vuoden pituinen. Ongelmana täs nyt on se, et mitä siellä haastattelussa uskaltaa sanoo. Oon jo viikolla 20 raskaana. Pähkäilen että oonko vaan rehellinen ja sanon tästä raskaudesta reilusti..
 3. Runoilijatar89 Näppärä viestien naputtelija

  Onnea työhaastatteluun! Mietin ,että ehkä on parempi katsoa ,miten käy työpaikan kanssa; saatko sen ja sen myötä sitten kertoa. Ja onhan sulla vielä monta viikkoa aikaa tehdä töitä ,jos vain vointisi on hyvä :)
 4. niemja Luottohahmo langoilla Kesäkuun äidit 2019 Helmimammat 2017

  Suklaapehmis mä itte varmaan kertoisin raskaudesta mutta oma päätös, onhan täs äitiyslomaan vielä aikaa! Mutta osaisivat vaan jo varautua sijaisen etsimiseen yms. Ja raskauden ei saisi vaikuttaa työpaikan saamiseen jos muuten on pätevä.
 5. Suklaapehmis Näppärä viestien naputtelija Heinä-äidit 2020 Helmimammat 2017

  Tähä mennessä ainaki oon pystyny olemaa töissä ilman saikkuu, et luulis että pystyn koko loppuvuoden olemaa töissä :) ite vähä kallistun sille puolelle että sanon rehellisesti. Mut katotaan mikä tilanne siellä on.. oon niiin huono valehtelemaan :)
  • Tykkään Tykkään x 1
 6. niemja Luottohahmo langoilla Kesäkuun äidit 2019 Helmimammat 2017

  Sama mulla! Tuuhan sitte kertomaan miten meni :)
 7. baabuska Näppärä viestien naputtelija Helmimammat 2017

  Itsekin varmaan kertoisin, mutta työnantajan näkemyksestä voisin ajatella, että tuo raskaus ei ole iso +...jos on kaksi tasavahvaa hakijaa, niin miten käy? Toisaalta eihän työhaastattelussa saa enää kysyä perhetilannetta/siihen liittyviä suunnitelmia, joten mikään pakko ei toki ole kertoa...kinkkinen tilanne. Toisaalta, jos hurmaat heidät omalla minällä, niin tuskin jättävät ottamatta :)
 8. Suklaapehmis Näppärä viestien naputtelija Heinä-äidit 2020 Helmimammat 2017

  Jep tää on vähä kinkkine juttu! Mut ajattelin just olla ihan normaali oma itteni ja sanon sit heille jos tulee hyvä tilanne. Mut tottaha se on että kyl se raskaus vaikuttaa useimmiten siihe valitsemispäätökseen vaikka ei saisi :/
  Mut mie huomenna sanon et menikö hyvin vai ihan mönkään :D
  • Tykkään Tykkään x 3
 9. niemja Luottohahmo langoilla Kesäkuun äidit 2019 Helmimammat 2017

  Mä oon nykyään tyytyväänen että en saanu täältä sitä vakipaikkaa koska työt vaihtuu iltapainotteiseksi ja kaikki on vieläkin ihan sekasi. Enimmäkseen ahdistaa vaan olla töis. Laskin jo että vielä 82 päivää (tämä mukaanlukien) työsopimusta jäljellä. Vois pian aamukamman tehdä :D ja lupauduin vielä että tekisin mielellään tuplavuoroja seuraavan listan niin olis paaaljo vähemmän vuoroja. Koska on kerta iltoja muutenki enemmän nii mieluummin teen sitte tuplaa ku yhtä vähä nään poikaa kuitenki.
 10. Runoilijatar89 Näppärä viestien naputtelija

  Pääsin tekemään äitiyspakkaushakemuksen ^^ nyt sitä odotellessa että milloin se tulee ja pääsisi hipelöimään. Muut hakemukset ajattelin tehdä myöhemmin, kun en tiedä miten haluan jäädä äitiyslomalle. Työttömälle se on se ja sama oikeastaan, jääkö varhennettuna vai vasta "pakolla".
  • Tykkään Tykkään x 2
 11. Tintsuprintsu Silmät suurina ihmettelijä

  14 viikkoa äitiysloman alkuun! :eek: ...ei sillä, että laskisin, koska työntekohan on yhtä juhlaa näiden liitos- ja iskiaskipujen kanssa... Siitä onnellisessa asemassa olen töiden suhteen, että on vakipaikka ja sijainenkin siirtyy tilalleni samasta talosta (päiväkodista).

  Olenko ainoa joka "pelkää" tylsistyvänsä äitiyslomalla? :D
  Minulla on siis maailman paras duuni ja on toDella vaikea ajatella, että kohta joutuu olemaan täältä pois.........
 12. Lilium Näppärä viestien naputtelija Helmimammat 2017

  Täällä yksi tylsistymistä pelkäävä. :D Mulla kans ihana työ ja ihanat työkaverit, hieman kauhulla odotan pois jäämistä.. mutta ehkäpä se siinä kohtaa tuntuu jo mukavalta. :)
  • Tykkään Tykkään x 1
 13. Suklaapehmis Näppärä viestien naputtelija Heinä-äidit 2020 Helmimammat 2017

  Kävin tänää työhaastattelussa, oli pikkasen piinaavaa ku neljä haastattelijaa siinä kyseli vuoronperään kysymyksiä! Raskaudesta ei tullu mitää puhetta onneks. Olin niin jäässä siinä haastattelussa että unohdin kysyä oleennaisen asian, eli millo työt alkaa :/ unohdin myös kertoa että ensi viikon jälkeen lähden parin viikon reissulle... noh saa nähdä miten käy, loppuviikosta tulee tieto! :)
 14. Suklaapehmis Näppärä viestien naputtelija Heinä-äidit 2020 Helmimammat 2017

  Muuttuuko muuten äitiyspakkaus ensi vuonna vai pysyykö samana? Osaako kukaan kertoo :)
 15. Runoilijatar89 Näppärä viestien naputtelija

  Ensin käsittääkseni jaetaan edellisen vuoden paketit loppuun ja sitten vasta uusi paketti jaetaan.
 16. Tintsuprintsu Silmät suurina ihmettelijä

  Näin oon kans ymmärtänyt..ja sitä pitää hakea vähintään 2kk ennen laskettua aikaa(?), eli helmikuisilla jokatapauksessa vuoden 2016 puolella.
  Mun mielestä 2016 pakkaus on ihan kiva :)
 17. Candys Näppärä viestien naputtelija Helmimammat 2017

  Edellisen vuoden pakkausta riittää yleensä n. Maaliskuun tienooseen. Eli meille se on tää tän vuoden pakkaus.
 18. Suklaapehmis Näppärä viestien naputtelija Heinä-äidit 2020 Helmimammat 2017

  Okei! juu on se nykynenki pakkaus hyvä :)
 19. niemja Luottohahmo langoilla Kesäkuun äidit 2019 Helmimammat 2017

  Tintsuprintsu mua ainaki ahdisti kotiajääminen esikoisen aikaan ja koitin kehittää joka päivälle jotain. Palasinki töihin ku poika oli 4kk koska pää ei vaan kestäny kotonaoloa. Nyt oon kans lupautunu keikkahommiin äippälomalla.

  Ja mä saisin kans hakea pakkausta jo mutta en vielä jaksa ottaa sitä tänne jalkoihin pyörimään :D ehkä jos sais tuon esikoisen vaatekaapin vaihdettua nii sitte vois ottaa sen pakkauksen että sais hoitopöytään vauvan vaatteet.
  • Tykkään Tykkään x 1
 20. baabuska Näppärä viestien naputtelija Helmimammat 2017

  Minua myös jänskättää jäädä kotiin. Mietin paljon omaa jaksamista ja sitä kuinka hermo kestää, kun ei ole päivisin aikuisia ympärillä. Sekä tietty pelkään olevani taas epäreilu puoliso väsyneenä. Olen vähän suorittajatyyppiä ja en osaa antaa itselleni yhtään armoa. Kun taas järjellä osaisi ajatella, että ei tarvitse olla supermom kaikessa :)
  • Tykkään Tykkään x 1