Lokakuiset kuopuksen odottajat

Keskustelun 'Laskettu aika lokakuussa 2015' aloitti Ameeba, 23 touko 2015.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. M&S Rakastunut foorumiin Lokakuunmammat 2015

  Juomapullo-ostoksille vois mennä kyllä pojan kanssa. Rusinat löysentää? Niistä tykkää kyllä. Tänään sain Levolacia annettua aamupuuron päärynäsoseen kanssa. Vähän näytti miettivän makua, mutta voi olla että oli mun pään sisällä. Kuinka usein tuota Levolacia voi ja kannattaa antaa? Mustikat muuten ummetusohjeiden mukaan kovettaa..
 2. Triina Rakastunut foorumiin Lokakuunmammat 2015 Lokakuunmammat 2014

  Levolac toimii vähän hitaasti, joten kantsii kokeilla kerran päivässä ensin. Toisille Levolac myös aiheuttaa ilmavaivoja ja vatsakipuja. Meidän esikoinen ei kestänyt sitä yhtään. Hitsi kun en nyt muista mitä lääkettä lääkärit suosittelivat silloin ja mikä kyllä toimikin paremmin....... yritän nyt kaivaa tiedon jostain!

  Edit: PEGORION ! Muistinpas!
 3. Pauveli Naimisissa foorumin kanssa Lokakuunmammat 2015

  Jeps, meillä mustikat on kyllä löysentänyt... Mutta toisaalta lapsi veti yhden viikon juusto/ banaani kuuria eikä se kovettanut erityisesti, niin on yksilöllisiä noi vaikutukset. :) Jos oikeasti paha ummetus, neuvola suosittaa vetämään levolacia päivittäin isoinmalla annoksella kunnes haluttu tulos ja sitten pienentämään annosta vasteen mukaan. Levolac tosiaan voi aiheuttaa ilmavaivoja.

  Ai niin leseet! Meillä lapsi tykkää syödä jugurtissaan leseitä. Niitähän voi puuroonkin lisätä.
 4. M&S Rakastunut foorumiin Lokakuunmammat 2015

  Joo, Pegorionia monet suosittelee, mutta en tiedä miten saisin sen juotettua pojalle, joka ei oikein juo mitään.. se ei kai oikein oo ruokaan lisättävää. En tiedä aiheuttaako levolac vatsakipua..osaako tuo 2v sitä oikein edes kertoa.. tokaa kertaa nyt kokeillaan. Lähinnä mietin että kuinka usein eli voiko esim parin kolmen päivän välein antaa kuinka kauan..jos joku olis lääkäriltä saanut ohjeita. Ehkä pitää itse käydä lääkärillä pojan kanssa..hirveän ristiriitaista on nettitieto.
 5. Zoe Tuttu foorumilla Lokakuunmammat 2015

  Meillä lääkäri sanoi, ettei Levolacin pitkäaikaistakaan käyttöä tarvi pelätä, kun se ei aiheuta suolen tottumista lääkkeeseen/veltostuta suolta niin kuin jotkin tilapäiseen ummetukseen tarkoitetut lääkevalmisteet tekee.
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 6. M&S Rakastunut foorumiin Lokakuunmammat 2015

  Ok. Just joku fb-sivuilla sanoi Levolacin veltostuttavan suolta ja ihmettelin, miksi lääkärisivulla kehoitetaan jopa puolen vuoden säännölliseen käyttöön. Eli varmaankin se toinen muisti asian väärin.
 7. M&S Rakastunut foorumiin Lokakuunmammat 2015

  Tänään aamulla kun Levolacia söi 5ml puurososeen kanssa, niin on kakannut jo kolme kertaa. Eli näyttää toimivan liiankin hyvin tuolla annoksella, vaikka ei siis ripulin puolelle vetänyt ollenkaan. Meillä ei oo ongelmana, että pojalla menis monia päiviä kakkaamatta, vaan että siitä tulee hirveen kivuliasta, kun uloste on niin kovaa. Annetaan varmaan jonkin aikaa tuota Levolacia joitain millejä vaikka kolmen päivän välein ja useammin jos on tarvetta. Samalla yritetään saada ruokavalioon lisää kuitua, jatkaa hedelmien syöntiä, vähentää mahdollisia kovettajia ja totuttaa vedenjuontiin. Jospa ongelma saatais ruokavaliolla hoitoon niin sit voi kokeilla, miten enempi juusto tai muu vaikuttaa. Tällasenaan on aika vaikee päätellä, mikä yhtäkkiä mahan laittoi niin kovaksi.
  • Tykkää Tykkää x 3
 8. jemppu Tuttu foorumilla Lokakuunmammat 2015

  Joo, meillä rusinat löysentänyt. Ja samoin meillä myös noi mustikat pistää löysäksi! Hassua miten toisilla kovettaa ja toisilla löysentää...

Jaa tämä sivu