Liikunta

Keskustelun 'Laskettu aika helmikuussa 2017' aloitti Overa86, 12 kesä 2016.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Overa86 Kommentoinnin ninja Heinämammat 2014 Helmimammat 2017

  Mitä harrastuksia teillä on? Aiotteko vähentää/lisätä jotain? Meinaatteko ruveta mammajoogaileen tms.?:)

  Mulla on oma hevonen, eli ratsastus on mukana kuvioissa niin pitkään kuin hyvältä tuntuu. Niin toimin esikoisenkin kanssa ja samaa ajattelin nytkin. Mun tamma on jo iäkäs ja on osin eläkeläinen niin ylimääräiset vapaat ei kauheasti haitanne sitä. Muilla kun omalla hevosellani en kyllä ratsastaisi.

  Lisäksi ajattelin lisäillä taas lenkkeilyä, kun selviää tästä alkuväsymyksestä. :hungover: Salilla kävin yhteen väliin mutta sekin on viime aikoina jääny...oman voinnin mukaan voisi sitäkin lisäillä kuvioihin, tai sit jotain kotijumppaa :) mammajoogaa en esikoisen aikaan harrastanu, millastakohan se olis? Onko kokemuksia?:)
  • Tykkään Tykkään x 2
 2. Nannaaa Satasella mukana keskusteluissa Helmimammat 2017

  Mä harrastan ratsastusta silloin tällöin, tallitöissä viihdyn nykyään enemmän kuin selässä. Salikäyntejä pitäs lisätä just nimenomaan oman voinnin mukaan ja sit tulee tietty koiran kanssa ulkoiltua päivittäin :happy:
  • Tykkään Tykkään x 1
 3. _sissi Puuhakas puhuja

  Ryhmätunneilla käyn 2-3 krt viikossa :) nyt lähinnä ollu noilla rauhallisemmilla tunneilla. Toivottavasti tää väsymys pikkuhiljaa menis pois.. :D
  Mammajoogaa meinasin kans et vois olla kiva
  • Tykkään Tykkään x 1
 4. Kertsi Oman äänensä löytänyt

  Esikon aikaan hyppäsin jos jonkinlaisissa ryhmäliikuntatunneilla, pelasin pesistä ja hölkkäsin 7. kuulle asti (kunnes töissä ja neuvolassa jo sanottiin, et pitäs alkaa hiljentään). Vaihdoin kaiken kävelyyn koiran kanssa. Joka pv aamulla 6km+ illalla 3km. Synnytysaamunakin ehin lenkille, iltalenkki jäi välistä synnärille lähdön takia

  Nyt meno vauvan kanssa ollu vähä eri. Pesisreenistä oon pitäny kii ja elokuun pelit vielä hoidan kunnialla läpi, mut sit en varmaan syystauon jälkeen enää mailaan koske taas hetkeen. Lenkillä käyn, mutta usein vaan 3km lenkki ja usein vaan kävellen rattaiden kanssa.

  Aion juosta ja kävellä niin pitkään, kun hyvältä tuntuu. Talvella hiihtämään, jos lapsenhoidollisesti mahiksia. Kaikki liikunta niin kauan, kun hyvältä tuntuu.
  • Tykkään Tykkään x 2
 5. Summer2 Satasella mukana keskusteluissa Elomammat 2017

  Mä urheilen paljon ja varmaan höllään sit jos (kun) siltä alkaa tuntua. Yritän kyllä olla käyttämättä väsymystä ja raskautta tekosyynä vähentää liikkumista kauheasti jos se ei oikeasti sitä vaadi :grin salitreenin kanssa täytyy varmaan sit vähän pidemmillä viikoilla alkaa kuulostella mitä liikkeitä pitää jättää pois ja mitä keventää. Tuttavapiiristä löytyy raskausaikana ihan lopulle crossfitiä treenanneina, pitää kysellä sieltä vinkkejä :p sen luin että suorat vatsalihakset, lankut ja liikkeet joissa aiheutuu painetta kohtuun tulis jättää pois joskus toisen kolmanneksen aikana. Ois kiva jos vois juosta mahdollisimman pitkään, mut en kyl osaa yhtään arvata minkälainen vauvamaha tulee ja missä vaiheessa kun ensimmäistä odotan :p
  • Tykkään Tykkään x 1
 6. niemja Luottohahmo langoilla Kesäkuun äidit 2019 Helmimammat 2017

  Mä vedän akrobatiaa ja esikoisesta seisoin vielä käsilläni ja tein kuperkeikkoja rv37 :D esikoisen aikaan vedin 3 ryhmää mutta nyt ku alkaa työtki vielä nii otan enää yhden ryhmän. Mutta taas vedän sitä laitokselle menoon asti ja palaan varmaan taas kk synnytyksestä niinku esikoisen aikaan :) ja koiran kans tulee lenkkeiltyä.
  • Tykkään Tykkään x 2
 7. Hemppa Kommentoinnin ninja Helmimammat 2017

  Me ollaan liikkuvainen perhe. Sählyä harrastan ja lenkkeilyä perheen kanssa :) nyt on kyl jäänyt vähemmälle kun on niin karsee olo...
  • Tykkään Tykkään x 1
 8. 5830 Jostain jotain jo tietävä Helmimammat 2017

  Täällä yksi sohvaperuna. En tiedä mikä siinä liikkumisessa on mulle niin vastenmielistä! :/ tai oikeastaan se liikkumaanlähteminen on vaikeaa... Pitäis saada nyt itseä niskasta kiinni ettei joudu loppuraskautta makaamaan taas sängynpohjalla kun on niin kipeä sen takia ettei oo jaksanu liikkua..
 9. sufi Sanaisen arkkunsa ammentaja

  Mulla on liikunnat jäänyt aika lailla, olo on niin heikko, ettei työmatkapyöräilystä tuu mitään. Pitää nyt käydä edes kävelyillä, ettei ihan mene sohvalla istumiseksi!
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 10. Axu91 Oman äänensä löytänyt

  Olen joskus liikkunut tosi paljon, nyt on jäänyt pois... Miten paljon voin liikkua? Voinko lisätä liikkumista pikku hiljaa, vaikka olen raskaana? (nyt 4v+4)
 11. mammattaa Jostain jotain jo tietävä Helmimammat 2017

  Voi lisätä ja sitä suositellaankin. Ainakin puolen tunnin kävely päivittäin omaa kehoa kuunnellen...
  • Tykkään Tykkään x 2
 12. Axu91 Oman äänensä löytänyt

  Kiitti mammattaa! Miten on juoksu? tai hölkkeily? Olen kyllä sitäkin välillä tehnnyt, siis vuosi sitten...
 13. Summer2 Satasella mukana keskusteluissa Elomammat 2017

  Varmasti omaa oloa kuunnellen voi juosta vaikka niin pitkään kun siltä tuntuu :) eilen just törmäsin jonkun raskaana olevan juoksijan blogiin joka juoksee vielä rv25 5-10km rauhallisia lenkkejä kun tuntuu hyvältä :D
 14. Candys Näppärä viestien naputtelija Helmimammat 2017

  Ilmeisesti kuitenkaan raskaan liikunnan aloittamista raskausaikana ei kai suositella. Muuten saa kai jotain vatsalihasliikkeitä liikkua miten hyvältä tuntuu. :)
 15. Summer2 Satasella mukana keskusteluissa Elomammat 2017

  Suorien vatsalihaksien harjottamista ja kaikkia keskivartalo/kuntosaliliikkeitä joissa kohdun alueelle aiheutuu painetta ei suositella tehtävän enää joskus rv 14 jälkeen. Jostain luin että lankkuja pitäis alkaa välttää ja punnerruksetkin alkaa tehdä kevennettynä niihin aikoihin :) pitää kyllä tutkia lisää kun raskaus etenee :)
  • Informatiivinen Informatiivinen x 1
 16. Giovanna- Puuhakas puhuja Helmimammat 2017

  Koiran kans päivittäin ulkoillen mennään täällä. Tarkoittaa 1-3 h päivässä ja kilometreissä jotain 5-15 välillä. Toisinaan sauvat matkassa. Ja pyörällä hoidan pienet asioinnit ja siirtymiset.
 17. Olivia82 Puuhakas puhuja Helmimammat 2017

  Mä oon ollut niin väsynyt että liikkuminen on mennyt ihan minimiin. Mies mulle tästä huomautti eilen :sorry:

  Aiemmin kävin kuntosalilla ja juoksemassa. Nyt oon käynyt lyhyttä kävelylenkkiä koirien kanssa kun töiden jälkeen en oo jaksanut muuta. Riittääkö teillä muilla virtaa entiseen tapaan liikkua? Onko se vaan asenteesta kiinni niinku mun mies sanoo..
 18. helemi Jostain jotain jo tietävä Helmimammat 2017

  Meillä hevoset kotona, joten ratsasteltua tulee.

  Ja nuoremman koiran kanssa lenkkeilyä. Vanhus ei enää kestä lenkkiä..

  Puntilla tykkään ja käydä, mutta ei nyt jostain syystä suoritus irtoa edes sinne lähtemiseen.


  Tykkään liikkua kyllä, mutta tällä hetkellä vähän laiskottaa, enkä muka kerkeä :smiley-angelic002
 19. rbck Näppärä viestien naputtelija Helmimammat 2017

  Jotenki ei houkuta liikkuminen, syke katossa jo ku laahustaa rappuset ylös työmaalle :D Mikä on kyllä uus juttu koska mulla on ihan hyvä kunto mielestäni!

  Kävelylenkit ja pyöräily on kivaa :)
 20. Makarelli Hyväntuulinen höpöttäjä Tammikuunmammat 2015

  Olivia82 mullakaan ei meinaa riittää voimat enempään. On tosi raskas olo. Väsymys on tosi kovaa, mutta tuntuu, että kroppakin on jotenkin alavireinen. Toivon, että energia tulisi pian edes vähän takaisin.