Liikkeet ♡

Keskustelun 'Laskettu aika joulukuussa 2017' aloitti Sinikka, 22 touko 2017.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Enska88 Tuttu foorumilla Toukoäidit 2020 Joulukuun mammat 2017

  Meillä on eka hikka!! :D :Heartred
  • Tykkää Tykkää x 7
 2. Katlera Peruskäyttäjä Tammiäidit 2020 Joulukuun mammat 2017

  Täällä aktiivisuus tuntuu olevan tosi vaihtelevaa. Pari päivää sitten hyvä, jos pysy puoli tuntia paikoillaan, mut tänään on vaan pari pientä potkua tuntunu illalla. Jotenkin hermoja raastavaa. Olis kiva saada tasaisesti niitä terveisiä sieltä vatsan puolelta. (Ja nyt alko kauhee liikkuminen, melkeen niinku olis tietoinen näistä mun kirjotuksista :hilarious:)
 3. Sirpaleina Rakastunut foorumiin Tammimammat 2018 Elokuun äidit 2019

  Eilen tuli töissä semmosta monotusta että meinas lounaat nousta takaisin suuhun ja kun toisella kädellä nojasin istuessani pöytään ja toista lepuutin mahan päällä niin käsi ihan pomppas :D tais tulla joku isku rakkoonkin. Voin vaan kuvitella kun kaveri kasvaa ja voimistuu että miltä sitten tuntuu kun tulee potkua palleaan tai nyrkkiä rakkoon x,D
 4. Sinikka Tuttu foorumilla Joulukuun mammat 2017

  Mullakin mahassa ihan mahdotonta mylläystä ja usein! Välillä rauhoittuu ja on hiljaista, mutta välillä sitten pikkuinen pyörii ja monottaa joka paikkaan. Maha kohoilee, muljuilee ja tärisee ihan pikkuisen liikkeiden mukaan. Mun maha on nyt ottanut aikamoisen kasvupyrähdyksen ja liikkeet tuntuu niin aivan alhaalla kuin ylhäällä kylkiluiden alla ja myös kyljissä. Kyljellään olo tuntuu toisinaan pahalta, kun pikkuinen potkii ns sänkyyn. :grin Tiiä miten päin tässä enää olis! :p
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 3
  • Tykkää Tykkää x 1
 5. Rita29 Tuttu foorumilla Joulukuun mammat 2017

  Siis tää on niin jännä, aamuisin ja päivisin tyyppi on enimmäkseen oikealla puolella ja potkii kovasti alas. Mut sit illalla, ollaankin jotenkin ylempänä tai sitten painetaan alakertaa niin et ompa kiva kävellä :grin
  • Tykkää Tykkää x 1
 6. Maatuska83 Ihastunut foorumiin Joulukuun mammat 2017 Marrasmammat 2016

  Eilen tuntui että maha on kasvanu taas yhessä yössä. :D
  Asukin liikkeitä en edelleenkään ehdi niin rekisteröidä päivän aikana. Iltaisin pitää oikein miettiä ja kuulostella että ollaanko hengissä vielä. Öisin ehdin kyllä huomata liikkeet kun nousen meidän neitiä syöttämään. Toki olen niin väsynyt kuukausien yöheräilyistä, että nukahdan vaikka yritettäisiin puskea vatsasta pihalle.
 7. Kruuna Aloittelija

  Meillä likka temppuilee aamuisin hetken kun herään, päivällä tunnen myös kun liikuskelee useamman kerran ja illalla on kovat jumpat :)
 8. Jenska Tuttu foorumilla Joulukuun mammat 2017

  Meillä on öisin kyllä hirmuiset pöminät menossa kun käännän kylkeä :joyful: Rölli ei tykkää kun nukun edelleen puoleksi mahalteen kun alottaa heti potkimisen :hilarious:
  • Hauska Hauska x 1
 9. ellikki85 Rakastunut foorumiin Joulukuun mammat 2017 Syysmammat 2016

  Musta tuntuu et mein typy ei oo hetkeäkään paikallaan. Aina yölläkin kun herään pojalle antaa tuttia niin herää ja kestää hetki ennen ku potkimiselta saa taas unta uudestaan :D
 10. saywhat Peruskäyttäjä Joulukuun mammat 2017

  Iltajumppa aina uutisten aikaan :Heartred
  • Tykkää Tykkää x 1
 11. Anskulaine Peruskäyttäjä Joulukuun mammat 2017

  Mä luulen, että pikkuveli on ottamassa siskosta mallia ja nukkuu parit max 20 min päikkärit, kun tuntuu, että mahassa on menoa koko päivän. Enkä tietenkään sano, että huomioin liikkeet päivisin, kun häiritsee työntekoa, mutta monesti vaan yritän ottaa työskentelykäteen tukea esim kyljestä, mistä puskeekin joku pieni jalka ulos!!! :) Yöllä ei herätä eikä liikettä tunnu vaikka heräisin.
  • Tykkää Tykkää x 1
 12. Meritähti90 Ihastunut foorumiin Joulukuun mammat 2017

  Meillä varmaan aika rauhallinen tapaus. Liikkeet on semmosia hentoisia, ei satu vielä vaan myllerrystä enemmänkin :)
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 13. Diann Rakastunut foorumiin Heinäkuun äidit 2019 Joulukuun mammat 2017

  Ei meilläkään satu ainakaan vielä. Yöllä kovempaa myllerrystä ja potkuja. Päivällä perus jumputtelua ja välissä ihan hiljastakin että ei tunnu yhtään mitään.
 14. Katlera Peruskäyttäjä Tammiäidit 2020 Joulukuun mammat 2017

  Tänään automatka sai pienen reagoimaan kovin voimakkaasti. Tiedä sitten oliko ihan vaan reagointi auton liikkeeseen ja matkamusiikkiin vai protestipotkuja :joyful:
 15. illu85 Rakastunut foorumiin Heinäkuunmammat 2015 Joulukuun mammat 2017

  Minusta tuntuu että tämä pikkuinen liikkuu enempi kuin esikoinen. En ainakaan muista että olisi ollut näin vilkas tapaus.
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 2
 16. Katlera Peruskäyttäjä Tammiäidit 2020 Joulukuun mammat 2017

  Mua on ruvennu kutittaan osa potkuista, etenki sellaset illalla ja yöllä sänkyä päin potkitut. Tuntuu tosi typerältä ruveta nauramaan pimeässä, kun pitäis yrittää nukahtaa, mutta oon kyljistä tosi herkkä kutiamaan :hilarious:
  • Hauska Hauska x 4
 17. Sirpaleina Rakastunut foorumiin Tammimammat 2018 Elokuun äidit 2019

  Katlera :D täällä vähän sama! Ei ehkä niinkään kutittele potkut mutta välillä tulee niin kovaa monoa että vähän säpsähdän tai säikähdän jos käteen potkasee yhtäkkiä tosi kovaa ja sit naureskelen itekseni, olin sitten töissä tai yksin pimeässä :D
  • Hauska Hauska x 1
 18. NindeOut Peruskäyttäjä

  Mä kanssa säpsähdän kun välillä tulee sellasta iskua että huhhuh. :D Ja sit jäbä toisinaan yrittää hellästi kutitella kyljistä sängyssä maatessa, en onneks ihan sellasesta vielä kutise :D mut se on vaan söpön tuntuista. :D
  • Tykkää Tykkää x 3
 19. Diann Rakastunut foorumiin Heinäkuun äidit 2019 Joulukuun mammat 2017

  Mulla kans säpsäyttää iltaisin jotku tietyt iskut vatsan sivuun. Aivan jäätävät voimat alkaa olla tolla pikkusella :D onneks ei kokoajan monota samalla vauhdilla.
 20. Katlera Peruskäyttäjä Tammiäidit 2020 Joulukuun mammat 2017

  Oon kovin ylpee meidän pienestä, kun liikkeet on voimistunu reippaasti (jopa niin että viime yönä heräsin yhteen potkuun, ku tuntu että koko keho olis heilahtanu :joyful:)

Jaa tämä sivu