Liikkeet ♡

Keskustelun 'Laskettu aika joulukuussa 2017' aloitti Sinikka, 22 touko 2017.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Leppälintu Peruskäyttäjä Joulukuun mammat 2017

  Musta on ihanaa kun vauva liikkuu paljon, jotenkin se rauhoittaa mieltä kun tietää että se voi hyvin siellä. Yöllä en ole vielä potkuihin herännyt. Jos on rauhallisempi päivä niin alan huolestua, ja silloin kuuntelen dopplerilla sydänäänet ja ainahan ne on kuulunut ja pikkuinen on alkanut potkimaan doppleria... :-D
  • Tykkää Tykkää x 3
 2. Rita29 Tuttu foorumilla Joulukuun mammat 2017

  Huhuh siis mieletöntä bailaamista tälllä maha-asukilla, taitaa harrastaa karatea tai jtn ihme taistelulajia xD sen verran hyvin muljuilee tää massu vähän väliä. Joskus tuntuu aika inhottavalta, kun muljaisee tuolta todella alhaalta. Sanoinkon miehelle eilen vitsilläni et nyt hän (vauva siis) tulee varmaan mun takapuolesta ulos xD
  • Tykkää Tykkää x 1
 3. Suski.81 Tuttu foorumilla

  Mulla potkii niin kovasti tohon ylävatsaan oikealle puolelle et tuntuu ihanku ois nahka jo kipeenä..
  Tuntuu et tänää on monottanu aamusta iltaan..
  • Tykkää Tykkää x 1
 4. Meritähti90 Ihastunut foorumiin Joulukuun mammat 2017

  Mä en tiedä mitenpäin mun baby tuol masus on mut liikkeet tuntuu tosi alhaalla. Toki ylempänäki mut vähemmän. Ainakin touhukas tapaus masussa, hyvä niin :)
 5. Saniais Tuttu foorumilla Joulukuun mammat 2017

  Täällä myös tosi touhukas jakso meneillään. Vähän väliä tuntuu möyrintää tai monotusta ja kiepahtelee ihan kiitettävästi ympäri myös. Koko maha heiluu vaan menemään :D. Mulla myös tuntuu ilkeeltä kun potkuttelee alaviistoon, mutta onneksi lemppariasento on vielä ainakin suht sivuttain, niin yleensä potkii yläviistoon.
 6. Risunen Aloittelija Joulukuun mammat 2017

  Eilen kun olin ripsihuollossa makoilemassa tuolissa, päätti Hippu ottaa ja aloittaa kauhean zumbaamisen. Hetken aikaa potkittuaan mahaa ympäri päätti neiti alkaa potkimaan rakkoon, tietenkin juuri silloin kun et pääse siitä nousemaan vessaan :shifty:
  Yleensä ollut niin ihanan rentouttava tunti, mutta nyt oli kyllä aika tuskainen olo :meh:
 7. Maatuska83 Ihastunut foorumiin Joulukuun mammat 2017 Marrasmammat 2016

  Muistan tokan odotuksesta, kun herra oli niin pitkä että potkiskeli kylkiluiden väliin tilanahtaudessa. Kyllä oli kyljet hellänä pitkään.
  • Tykkää Tykkää x 1
 8. pookkana Naimisissa foorumin kanssa Maalisäidit 2020 Huhtikuunmammat 2015 Joulukuun mammat 2017

  Tänään on pikku herran mielestä ollut kiva nostaa pylly pystyyn ja siinä sitten potkia ja hytkytellä :shifty::rolleyes: Tosi epämiellyttävää kun tossa okeassa kyljessä on pylly pystyssä ja jalat tukevasti työntää pyllyä ylös että tuntuu tulevan läpi nahasta. Samaan aikaan nyrkkeilee tonne vasemmalle nivusiin/lantioluuhun :confused: Esikko vielä yrittää hyppiä mun syliin ja vatsan päälle ja mä kiemurtelen kivusta ja epämukavuudesta :sad001
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 9. Sinikka Tuttu foorumilla Joulukuun mammat 2017

  Mä en kyllä osaa yhtään tulkita miten päin pikkuinen mun masussa on. :grin Potkii sinne tänne ja tuonne. Viime viikolla oli ultrassa pää alaspäin ja luulin silloin, että ois just toiste päin. :joyful: Eilen tuntu pitkästä aikaa kovilta potkut. Säikähdin itsekin oikein ja mies hetken päästä samalla tavalla, kun potkaisi uudelleen kovasti! :grin Niin ja hei miltä pikkuisen hikka tuntuu?
 10. Suski.81 Tuttu foorumilla

  Mä tunnen selvästi et ne on potkuja mitkä tuntuu kylkiluihin. Ei pikku kätöset tollasia iskuja sais aikaan.

  Hikka. Se on sellasta säännöllistä vatsanheiluntaa.. oon ihan ihmetelly ku viel ei o pikkusella ollu sitä, ku esikoisella oli tosi usein.. en kyl muista millon alko.
 11. Sinikka Tuttu foorumilla Joulukuun mammat 2017

  Hikasta: eilen tunsin säännöllisiä pieniä liikkeitä oikealla puolella vatsaa ja tuli mieleen oisko se voinut olla pikkuisen hikka. :)
 12. Maatuska83 Ihastunut foorumiin Joulukuun mammat 2017 Marrasmammat 2016

  Hikka on sellasta hassua säännöllistä nykimistä, erottaa kyllä potkuista.
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 13. Anskulaine Peruskäyttäjä Joulukuun mammat 2017

  Meidän poika sabotoi tänään mun työntekoa!!! Yritin tehdä pikkutarkkaa työtä ja mun käsi oli kyljessä kiinni. Siihen alkoi tulla niiiin kauheeta monotusta, et oli pakko keskeyttää työ ja näyttää asiakkaallekin, miten tyyppi yritti kyljestä ulos!!
  • Hauska Hauska x 4
 14. NindeOut Peruskäyttäjä

  Sen huomaa kyllä kun pienelle tulee hikka :D Et voi sekoittaa sitä potkuihin, on tosi säännöllistä jumputusta ja voi kestää useita minuutteja. :) Meillä on jäbällä ollut nyt pari kertaa :hilarious:
 15. Rita29 Tuttu foorumilla Joulukuun mammat 2017

  Siis tajutonta mätkimistä vähä välii :angel13
  Joskus sitä ihan säikähtää, kun monottaa kunnolla. Tuntuu et tulisi pehvan kautta ulos :grin
  Mut hauskaa on katella silloin, kun neiti riehuu mahassa ja maha vaan seikkailee miten sattuu.
 16. Maatuska83 Ihastunut foorumiin Joulukuun mammat 2017 Marrasmammat 2016

  Ite en välttämättä ehi koko päivänä rekisteröimään liikkeitä kun on aina niin muutakin puuhaa ja illalla sitten mietin ollaanko siellä elossa. :D
 17. Sirpaleina Rakastunut foorumiin Tammimammat 2018 Elokuun äidit 2019

  Kyllä heti kun hetkeksikin istuu alas tai käy rentoutumaan sohvalle niin alkaa bailut :D
  Ihanan tuntusta:Heartred
  Pääasiassa taitaa monotukset sijoittua tuonne oikealle ylös. Välillä sitten taitaa olla nyrkkelilymatsia vasemmalla alhaalla x) eilen isäntäkin tunsi ekaa kertaa kädellä potkun:Heartred
  On tää ihmeellistä:Heartred varsinkin näin ensikertalaisena :)
  • Tykkää Tykkää x 1
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 18. Katlera Peruskäyttäjä Tammiäidit 2020 Joulukuun mammat 2017

  Sellaset potkut, jotka tuntuu jossain tuolla takana tai "sisällä" on kyllä niin kummallisia :confused:

  Täällä mies tunsi ekaa kertaa vauvan potkut noin viikko sitten, kun oli menossa rv 22+2. Ei oo mies mitenkään tunneherkkä immeinen, ku totes vaan sen jälkeen "eipä ollu kovin erikoinen potku" :hilarious:
 19. Suski.81 Tuttu foorumilla

  Mä makasin eilen illalla vatsa miestä kohti ja baby päätti alkaa pitämään jumppahetkeä, niin mies oli ihan et 'liikkuuks toi vauva nuin paljo'.. totesin vaan et koko ajan..
  Alkaa jo melkein häiritsemään elämää..
 20. Sirpaleina Rakastunut foorumiin Tammimammat 2018 Elokuun äidit 2019

  Miehellä soi herätys tänään klo 5.00 ja miä yritin jatkaa unia tyytyväisenä. Olikin masukilla semmonen hikka päällänsä jonku tunnin verran ettei siinä rytkeessä kyllä nukkuis kukaan xD nousinkin sitten itsekin aamupalalle vähän klo 6jälkeen kun ei enää nukuttanutkaan x)
  • Hauska Hauska x 1

Jaa tämä sivu