Pitänee käydä parissa kaupassa pyörähtämässä jos tuota vaniljakreemijauhetta löytäisin, kiitos siis vinkistä lyyti :)
Toivottavasti saan vain kakusta edes jonkinlaisen näköisen että kehtaa pöytään pistää tarjolle :D Oon vaan aika perfektionisti niin omat leipomukset ei koskaan näytä hyviltä omaan silmään
hiphei, aktiivinen lukija muttei kirjoittaja vinkkaa, että vaniljakreemijauhetta saa prismoista mutta kovin kovin suurissa (ja kalliissa puteleissa) ei siis kannata, mutta saman asian ajaa blåband vanhanajan vaniljakastike-jauhe, jota löytyy varmaan joka kaupasta.:)
Olihan muute meleko homma tehä ja eihä ne ammattilaisen tekemiltä näytä mutta ompahan ristiäiskakkuun koristeet!! Vanulaput on tukena nyt alkuun, otan ne kyllä poes!
lyyti, kyllä kelpaa kakun päälle nuo koristeet laittaa! :)
Ja jos mulla onnistuu huomenna kakun kuorrutus ja koristelu nappiin niin laitanpa kuvaa sitten tännekin! :D Se oiski sit ihan eka kunnolla onnistunut kakku mun tekemänä :D
Sori mun vastaaminen viivästy mutta mulla on siis tukusta sellanen iso purkki vaniljakreemijauhetta mutta niinkun joku aikasemmin jo ehti mainita niin se blåbandin jauhe käy yhtä hyvin!
Kakku onnistu ihan jees, ihme kyllä mun näperryksellä! :D Mausta en mene sitten takuuseen :P
Ja on se hyvä että täällä on viisaampia kertomaan leipomisen alkeita tällaselle tumpelolle kun minä :D kiitos siis!
Onks kellään kiertoilmauunia? Millon se ilma kandee laittaa päälle vai sopiiks kaikenlaisiin paistoksiin? Mulla oli kerran ennenkin ollut kiertoilmauuni mut en oikeen tullu sen kanssa sinuiksi.