Lastenneuvola

Keskustelun 'Laskettu aika elokuussa 2013' aloitti Kiippu, 2 elo 2013.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Keijuli Peruskäyttäjä

  Mie en ole vieläkään uskaltanu antaa kalaa maisteltavaks..jollekkin tyttö on yliherkkä tai onko se sit allergiaa kun sai yhdestä purkki ruuasta jonkinlaista allergia kohtausta..silmien ympäryksen ja suun ympärys oli menny punasiks ja muutama punanen läiskä lisäks tullu naamaan..ja nyt tos toissa vkonloppuna sai suun ympärille "näppylöitä".Täs sit tiiä et onko kananmunalle vai valkosipulille...kananmunaa on kyl saanu aikasemmin et siitä ei pitäs tulla mitn :sad001
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 2. Suviii Ihastunut foorumiin Heinäkuunmammat 2015 Marrasmammat 2017

  Me ei voida ottaa sitä yhtä rokotettakaan, kun ei olla saatu lupaa kokeilla kananmunaa. Kalaa tuskin kokeillaan ilman testejä, koska se voi olla sitten hengen lähtö. Yks päivä kyllä oli löytänyt lattialta marengin palasen, mut en tiedä söikö sen vai oliko siinä joku muukin palanen… Siitä ei ainakaan tullu mitään. :grin
 3. Jozzuuh Tuttu foorumilla

  Unohdin tänne muuten kertoa tiistaisesta 1-vuotisneuvolasta :)

  Eli jätkän mitat:

  Pituus - 80,2cm
  Paino - 10515g
  Pipo - 47,6cm

  Hienosti kasvaa ja kehittyy. Osaa kasata ja purkaa palikkatorneja. Osoittaa sormella kuvia kirjasta. Konttaa ja kävelee tukea vasten ei vielä kävele ilman tukea. Yöt levottomia. Imetyksen lopettamisesta puhuttu. (mutta tää mamma ei oo vielä valmis lopettaan) :)
  • Tykkää Tykkää x 6
 4. ~Jäde~ Naimisissa foorumin kanssa

  mein tytsylle ei ainakaa vielä oo tullu oireita siitä yhestä rokotteesta,minkä oireet piti alkaa 1-2vkoo rokotuksesta...eilen tuli 2vkoo,saas nähä miten käy.
 5. Sinbbu Naimisissa foorumin kanssa

  Oho.. pikkuinen typo sattunu mulle... Meidän poika ei paina siis 14,6kg vaan 13,6kg.. :D
  • Hauska Hauska x 1
 6. Bettie Naimisissa foorumin kanssa Toukoäidit 2020 Joulukuun mammat 2017 Tammikuunmammat 2016

  Ei meillä vaa neuvolassa testattu mitää rakentelutaitoja eikä edes katsottu kirjaa :eek: Sen sijaa katto et osaako poimia helmen sormiinsa (pinsettiote) ja must se kuuluu jo 8kk-neuvolaan. Muistelen et esikon aikana katottii kyl kirjasta kuvia.
 7. hillevi Naimisissa foorumin kanssa Tammimammat 2017

  Meillä poika sai leikkiä ihan vapaasti neuvolassa. Täti kyllä toi siihen pojan hollille jotain leluja ja poika siinä sitten heitti palloa ja leikki leluilla. Liekkö siinä sit vähän tehny jotain tulkintoja, mut ei ainakaan kirjoittanut neuvolakorttiin tai sanonut mitään. Kaikki varmaan oli ok siltä osin. Meidän täti on kyllä sellainen, ettei se turhia hötkyile. Ei puhu kasvukäyristäkään mitään, vaikka olis joku heitto siellä ja täällä. Ei hän niillä asioilla minun päätä vaivaa vaan pitää omana tietonaan niin kauan, kun kaikki on hänen mielestään normaalien rajoissa.
  • Tykkää Tykkää x 1
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 8. Sinbbu Naimisissa foorumin kanssa

  Meidän neuvolassa oli samoin. Poika leikki huoneessa, tutki ja siirteli tuoleja yms ja selvästi häntä tarkkailtiin ja täti antoi kehuja toiminnasta.

  Sent from my GT-I9300 using Vau Foorumi mobile app
 9. ~Jäde~ Naimisissa foorumin kanssa

  meilläkin annettii leluja tutkittavaks ja sit testattii näkö ja kuulo...niitäkun ei kuulemma oo tutkittu kun ei mihkää oo kirjattu.ja aivan varmasti ne siellä keskussairaalassa ne otti,sillonkun meillä oli se lapsipolin vika käynti,ni siellä.ja pinsettiote on testattu jokaikinen kerta ja joka paikassa...huoh.
 10. Tinka86 Tuttu foorumilla

  Meilläkin testattiin tuo kuulo, tosin se on testattu aikasemminkin ja sitten pinsettiote ja vapaata leikkimistä.
 11. Bettie Naimisissa foorumin kanssa Toukoäidit 2020 Joulukuun mammat 2017 Tammikuunmammat 2016

  Tyynellä kuulo katottii muistaakseni silloin 8kk-neuvolassa vai oliko jo ennen sitä.
 12. Suviii Ihastunut foorumiin Heinäkuunmammat 2015 Marrasmammat 2017

  Mä en tajua. Meillä oli neuvolassa aluks aina just kaikkee, että mitä osaa tehdä jne. Nykyään vaan kysyy multa ne asiat ja sitten on tyyliin jo sillain, että ovi on tuolla. Tänäänkin Santulta katottiin paino ja pituus, leikki siinä vähän, mut täti ei kyllä kattonu yhtään. :think005 Lääkäri meillä ei oo käyny, ku kerran vai kaks koko aikana ja sekään ei oo kattonu, ku silmät. Luuleekohan ne, että sydänpoli on yhtäkuin neuvola...? :wtf
  • Sympatiaa Sympatiaa x 5
 13. Jolanda Rakastunut foorumiin Syysmammat 2016

  Kannattaa Suvii kysyä asiasta ja antaa palautetta vaikka sähköpostitse neuvolantätille
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 14. Suviii Ihastunut foorumiin Heinäkuunmammat 2015 Marrasmammat 2017

  Ajattelin ens kerralla sanoa, kun on tosiaan menny huonompaan suuntaan tässä koko ajan. En tosin edes tiedä koska tarvis soitella seuraavaa aikaa, kun ei mitään sanonu... :confused005
 15. Eloveena Tuttu foorumilla

  Neuvolan tädit ja sedät on varmaan vaan niin erilaisia, osa on perusteellisempia kuin toiset. Meillä oli kerran sijainen ja mä olin ihan onnessani, kun se oli niin kiinnostunut tytöstä ja perusteellinen. Normaalisti vaan mitataan ja punnitaan ja mitään muita kommentteja tai neuvoja tms on turha edes toivoa...
 16. Bettie Naimisissa foorumin kanssa Toukoäidit 2020 Joulukuun mammat 2017 Tammikuunmammat 2016

  Suviii täällä päin ainakin, kun on normaali neuvolaseuranta, niin seuraava aika on 1v 6kk iässä ja silloin on lääkärin tarkastus.
 17. Sinbbu Naimisissa foorumin kanssa

  Sama meil.. puolentoista vuoden iässä taas. :)
 18. Tiutsi Rakastunut foorumiin Syysmammat 2018

  Sama täällä, aika pitää varata 1,5 vuotis neuvolaan.
 19. Suviii Ihastunut foorumiin Heinäkuunmammat 2015 Marrasmammat 2017

  Mut meillä on vielä kaikki 1v. rokotteet saamatta, kun menee omaa tahtiaan. Kai sinne tarvii ruveta soitteleen jossain kohtaa.
 20. Bettie Naimisissa foorumin kanssa Toukoäidit 2020 Joulukuun mammat 2017 Tammikuunmammat 2016

  Joo kannattaa Suviii soitella jo ens viikolla, et saat varmuutta niihin rokotteiden antooki, ku ne ei mielellää ihan älyttömän kauas niitä siirrä.

Jaa tämä sivu