Lapin vauvamasulliset!

Keskustelun 'Laskettu aika 2017' aloitti tähti92, 12 loka 2016.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Iiti86 Naimisissa foorumin kanssa Maaliskuun äidit 2019 Toukomammat 2017

  LKS:llä on synnäriltä tehty virtuaalikierros. Kävin äsken kaikki maholliset läpi, aika kivalta näyttää. Vaikka toivottavasti mahdollisimman vähän aikaa joutuisi siellä olemaan. http://www.lshp.fi/virtuaalikierros/default.htm
 2. tähti92 Peruskäyttäjä

  Me käytiin rakenneultran yhteydessä pikku tutustumis kierros sielä lks:ssä. Vaikka se virtuaalikierros oli hyvä niin oli se kivempi käydä ihan paikan päällä tutkimassa. Tuntu ihan kivalta paikalta mutta sitte ku näki synnytyssalin niin alko kyllä vähä jännittämään. "Kohta" sitä "joutuu" sinne..
 3. H3nte Ihastunut foorumiin Huhtimammat 2017

  Ei meille vaan mitään esitelty.. muutenki tuntu se rakenneultran tekeminen kamalan hätäisesti tehdyltä, että "no niin tässäpä tämä, nähhäänpä sitten ku synnytät"
 4. tähti92 Peruskäyttäjä

  Mitäh? Okei,olipa tylyä. Mie ainaki ihan kysyin että jos olis aikaa näyttää paikkoja..mutta saatto siitäki tietenki johtua ku ollaan niin kaukaa. Siitä kaikesta sai selkeämmän kuvan ku ihan livenä kävi ja sai siinä vielä neuvoja että minne mennä eka jne.
 5. Kataaksi96 Aloittelija

  Ei meillekkää esittelyjä ei mitää..kaiketi sit synnytysvalmennuksessa nähään salia yms. Mua seurataan kaksosraskauden takia kerran kuussa (pian pari kertaa kuussa), jokainen käynti on tuntunu vähä semmoselta "nopiasti alta pois". Tottahan siellä on kiirettäki ja lääkärit ammattitaitoisia, en sillä :)
 6. H3nte Ihastunut foorumiin Huhtimammat 2017

  Nii kaipa sitä sit siellä synnytysvalmennuksessa, mut mulle ei oo ainakaan muodostunut mitenkään mukavaa kuvaa niistä kätilöistä ketä ite oon siellä käydessä tavannu. Kyllä siihen rakenneultraan varataan jo reilusti aikaa ja meille se tutkimus tehtiin hädin tuskin vartissa. Sillon varatessa käskettiin varaamaan tunti aikaa. Mun mies myös kyseli siinä tutkiessa tarkennuksia, niin tosi töykeästi se kätilö niihinkin vastaili..
 7. Kataaksi96 Aloittelija

  Rakenneultrassa oli kyllä kauhian epämiellyttävää. Eihän me tajuttu ollenkaa mistä ne puhu ku kuitenkin esikoisia odotellaa. Munki mies yritti kysyä aina välillä et mitä se meinaa yms. Vastaukset oli tyyliin "ei mitää vakavaa."
 8. H3nte Ihastunut foorumiin Huhtimammat 2017

  ^ joo sitä se hoki kokoajan meillekin :D
 9. tähti92 Peruskäyttäjä

  Minkälainen tyyppi teillä oikein on ollu ultraajana.. meijän ultraajan puheesta oli vähä vaikeaa saaha selvää mutta meille se selitti kaikki sydämmen kammiot ja veren virtaukset ja moneen kertaan mittas samat asiat ja sano asiat olevan kunnossa jne. Hui sitä pelkää jo nyt että sitä saa jonku töykeän inhottavan kätilön synnytykseen. Ja seki tuntuu epämiellyttävältä jos/kun se kätilö vaihtuu,joutuu sitte tutustua taas uuteen,ei olis kiva :/
 10. Kataaksi96 Aloittelija

  Huomenna menen taas kontrolliin nii saa nähä millaista on taas. Mut minulle ainaki sanottii neuvolassa et joku tietty kätilö vakiintuu sit synnytykseen. En sit oo varma. Mulla on tähän asti ollu joka kontrolli samalla ihmisellä ja joka kerta yhtä tympiä. Toivottavasti synnytys ois kivempi :)
 11. H3nte Ihastunut foorumiin Huhtimammat 2017

  Mulle tuli semmonen olo siellä rakenneultrassa, että se kätilö ei oikein itsekään ollut varma mitä se mittailee ja mistä kohti. Esim. näytti kuvaa, että tässä on reisiluu ja mies kysyi siihen sitten että "ai miten päin?", niin vastasi siihen kamalan vaivautuneesti ja tuli itelle semmonen tunne, että ei hänkään varma ollut että miten päin vauva siinä oli. Lisäks kuvat mitkä saatiin oli semmosia huonohkoja kuvia pääprofiilista. Sitten sen kätilö yritti siirrellä sitä vauvaa kauhean kovakouraisesti sillä anturilla, silleen että tuntu itestäkin kauhean epämukavalle olla siinä. Siinä edellisessä se kätilö sentään jäi odottelemaan, et josko vauva itse siirtyisi parempaan asentoon..
 12. Kataaksi96 Aloittelija

  Joo, samankaltaisia kokemuksia mulla. Ja se ultraaminen sattuu kyllä ku painaa lujaa..
 13. tähti92 Peruskäyttäjä

  Mulla oli eri ultraaja silloin nt-ultrassa ja se teki inhottavaa ja kipeää. Niin kovakourasesti myllersi sen höskän kans vattan päältä että vatta oli kosketus arka ainaki viikon :/
 14. H3nte Ihastunut foorumiin Huhtimammat 2017

  Pitäiskö mennä synnytyspelkopolille, että pelottaa inhottavat kätilöt Mä oon ollu tähän asti sen synnyttämisen suhteen levollisin mielin, että kylläpä se sieltä ulos tulee.. mut jos kätilöt on tuota luokkaa, niin en tiiä :D
 15. Kataaksi96 Aloittelija

  :-D pitänee itelläki harkita pelkopolia. Tänään taas..sattuukohan ?
 16. tähti92 Peruskäyttäjä

  Hirveä kätilö,haarat kiinni kunnes tulee mukavampi tilalle :D
  • Tykkää Tykkää x 2
 17. Kataaksi96 Aloittelija

  Sammaa mieltä :)
 18. Kataaksi96 Aloittelija

  Näihän tässä kävi, et täällä jäätiin osastolle kohdunkaulan katoamisen vuoksi :-(
 19. H3nte Ihastunut foorumiin Huhtimammat 2017

  Voi harmi :sad001 Mut toisaalta hyvä, että oot nyt siellä! Toivotaan, että kaikki menee hyvin. Tsemppiä kovasti
 20. Kataaksi96 Aloittelija

  Joo, kyllä hoito pelaa. Tylsää on ku en oo tottunu olemaan täysin tekemättä mitään :-D saan vessaan mennä muuten ei istua eikä liikkua. Ja pelottaa ku en tiiä mitä tuleman pitää. Pysyis vaavit vielä masussa nii hyvä :)

Jaa tämä sivu