Lapin vauvamasulliset!

Keskustelun 'Laskettu aika 2017' aloitti tähti92, 12 loka 2016.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. tähti92 Peruskäyttäjä

  Jeps,laskettu aika 19.3. mutta kattoo nytten koska tulee..olis ihan kiva jos tulis ihan vähä aikasemmin,alkaa jo vähä lievästi sanottuna ärsyttää kaikki kolotukset ja kivut ja nyt tuntuu siltä että olis nuhaki tulossa.
 2. H3nte Ihastunut foorumiin Huhtimammat 2017

  Mulla on 4.4. la. :)
  • Tykkää Tykkää x 1
 3. -miRi- Tuttu foorumilla Maalismammat 2017

  Ohhoh ollaanpa me kaikki lähekkäin noiden laskettujen aikojen kanssa:joyful:
  Mulla ei anneta mennä yli, sen varmuudella tiedän. Loppu selviää synnytystapa-arviossa joka on vajaan 2 viikon päästä.
  Miten teillä muilla? Onko teillä enää käyntejä lks:ssä?
 4. H3nte Ihastunut foorumiin Huhtimammat 2017

  Mulla on raskausdiabetes, niin mulla on lääkäri 2-3 viikon välein synnytykseen asti. Lauantaina ois se synnytysvalmennus. Jännittää..
  • Tykkää Tykkää x 1
 5. tähti92 Peruskäyttäjä

  Belloo! Kirjottelinki tuonne muualle eilen että pikkunen on neuvolalääkärin mukaan raivotarjonnasta vaihtanu ittensä löhöämään poikittain että se siitä stressittömästä loppuraskaudesta. Eilen lähti lähete roihin ja tänään jo soitettiinki että maanantaina synnytystapa-arvioon ja sais sitte samalla käydä tutustumassa kunnolla synnytyssaliin ja muihinki. Ollaan kyllä käyty pikasesti kattomassa ne paikat silloin rakenneultran yhteydessä mutta kaikkiin huoneisiin ei silloin päässy ja kyllä tässä on tullu kysymyksiäki ihan tarpeeksi sen jälkeen että ihan kivaki saaha tietoa..Niin ja alapaine huitelee 90 tienoilla ja sen takia joudun kotimittaukseen ja pissatestinki tehä joka aamu. Turvotustaki tullu että ranteet kipuilee ja sormet menee turraksi. Tutkia nyt tarkemmin kaikkea ettei vain mitään myrkytystä pukkais päälle. Lunssassa tällä hetkellä,plääh! Että tämmöstä tällä kertaa..
  • Tykkää Tykkää x 1
 6. H3nte Ihastunut foorumiin Huhtimammat 2017

  Ihan kiva se synnytysvalmennus minusta siellä lks:ssä oli. Ehkä se hinta on vähän turhan kova
  • Tykkää Tykkää x 2
 7. H3nte Ihastunut foorumiin Huhtimammat 2017

  Heiii ootteko ostelleet Rovaniemeltä imetysvaatteita ja jos niin mistä ja millainen tarjonta? Laiskottaa ihan hirveästi lähteä mitään katselemaan, mutta varmaan ainakin rintsikoita hommattava.. mut siis kannattaako ajaa Rovaniemelle niiden takia vai tilaanko suosiolla netistä?
 8. tähti92 Peruskäyttäjä

  Rintsikat on paras ihan kokeilla kaupassa,itekki ihan silmät pyöreinä katoin kokoa,niin paljon isontunu vaikkei ees huomaa.
  Muttah,nytten tämä akka on käynnistyksessä,ballonki laitettu. Ilmeni kontrollikäynnillä raskausmyrkytys. Ja onneks vauvaki pysyny käännön jälkeen oikein päin.
 9. H3nte Ihastunut foorumiin Huhtimammat 2017

  Oho :/ tsemppiä sinne! Oliko sulla mitään oireita?

  Mulla kuppikoko kasvanut kolme kokoa, kun kävin viimeksi ostamassa sopivampia rintsikoita. Mutta noita imetysliivejä tuntuis olevan ihan kirjain koollakin, niin ajattelin et jos semmoisia hankkis alkuun. Laiskottaa vaan lähteä kauppoihin pyörimään, varsinkin kun Rovaniemellä tarjonta on mitä on.. kävin talvella ettimässä äitiysfarkkuja, niin esim h&m:llä oli vain valtavan kokoisia mustia äitiyshousuja. Tilasin sitten netistä useampia eri kokoja, mut niissä on aina sit se palauttamisen vaiva.
 10. tähti92 Peruskäyttäjä

  En tienny myrkytyksestä mitään,proteiiniä oli pissassa,paineet koholla ja sitte lapsivettä on aikas paljon. Ei niinkö mitään oireita ole ollu.
 11. H3nte Ihastunut foorumiin Huhtimammat 2017

  Höh :/ noh mut toivotaan että kaikki menee hyvin :Heartred
 12. -miRi- Tuttu foorumilla Maalismammat 2017

  Miten menee tähti? ? Oltiinkohan me yhtä aikaa äippäpolilla ma?
  Toi imetysliivi on paha. Mie hommasin samaa kokoa ku aiemmista. Ei kannata ostaa ku parit alkuun jos tosi epävarma koosta. Sit niitä saa lisää kyllä kunhan koko selviää. Harmillisen vähän enää liikkeitä mistä saa mamavaatteita. Mie ostin ennen doriksesta niitä.
 13. tähti92 Peruskäyttäjä

  Ei ole jaksanu kirjotella tänne ollenkaan. Niin maanantaina käynnistettiin ballongilla. Siitä heti osastolle ja sitte tiistaina ballonki pois,puhkastiin kalvot,supistustipassa joutu maata ihan loppuun asti,ti-ke yönä epiduraali ja lisää supistustippaa maksimin ylikki(n.156ml enimmillään ku normisti 90ml max) että meni ihan epiduraalin läpikki supistukset..keskiviikkona klo23.40 alko ponnistuttamaan ja pikkunen tyttö synty 9.3. klo 00.17. Sekavaa tekstiä niinkö ite kirjottajaki mutta nyt synnytys on takana päin,onneks. Käynnistys synnytys,ei yhtään kiva,ei siis yhtään!
 14. H3nte Ihastunut foorumiin Huhtimammat 2017

  Onnea tytöstä :Heartred Minkälsinen siel on nyt vointi?
 15. tähti92 Peruskäyttäjä

  Vointi on hyvä vaikka vähä kipeät paikat. Ollaan vieläki sairaalassa ku pikkunen on vähä keltanen :/ muuten vauvalla kaikki hyvin..
 16. tähti92 Peruskäyttäjä

  Yhellä sivulla puhuttiin sairaalalaskuista jotka tippunu postiloovaan synnytyksen jälkeen. Muilla näky olevan "aika pienet",200€ laskuja ja meille humahti just lks:stä 717€ lasku 9päivän sairaalassa olosta(käynnistys synnytys+perhehuone)..minkälaisia teillä muilla on ollu laskut?
  Last edited: 22 maalis 2017
 17. H3nte Ihastunut foorumiin Huhtimammat 2017

  Huih... mutta äkkiäpä näistä kertyy, ku ite joudun polilla ravaamaan niin 36e/krt, synnytysvalmennus 60e, yks päivystysreissu 50e.. menny jo ainakin se 200e. Mulle tuli mieleen, et voiko kelalta hakea matkakorvausta esim. noista polikäynneistä?
 18. H3nte Ihastunut foorumiin Huhtimammat 2017

  Täällä suunnitellaan kovasti kotiin lähtöä :) maanantai aamuna syntyi tyttö Sunnuntaina käynnistettiin ballongilla + kalvojen puhkaisulla. Olihan tuossa tekeminen, ku 16h synnytyksen kesto ja ponnistusvaihe meni kahteen osaan. Lääkäri päätti kesken kaiken, että eläpä ponnistakaan, ku vauva on vähän huonossa tarjonnassa. Odoteltiin sitten vauvan kääntymistä ja kääntyihän se sitten lopulta.

  Kätilöt ja lääkäri olivat kaikki oikein ihania ja synnytyksestä jäi päällisin puolin hyvä mieli
  • Tykkää Tykkää x 3
 19. tähti92 Peruskäyttäjä

  Oikein paljon onnea vauvvelista :D
  • Tykkää Tykkää x 1
 20. Iiti86 Naimisissa foorumin kanssa Maaliskuun äidit 2019 Toukomammat 2017

  Onnea H3nte!
  Täällä ootellaan lähtöä sairaalaan, maanantaina olisi laskettu aika. Ei enää kauaa!! :)
  • Tykkää Tykkää x 1

Jaa tämä sivu