Läheisille kertominen

Keskustelun 'Elokuiset 2021' aloitti Agnés, 26 marras 2020.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Repo Varmaotteinen viestittelijä Elokuiset 2021 Joulumammat 2018 Maalismammat 2017

  Juu aika pieni hinta jättää laskettelut välistä, jos palkinto häämöttää. Tarrasukkia sinne kovasti :Heartred
  • Tykkään Tykkään x 1
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 2. Pauliina0 Jostain jotain jo tietävä

  Olemme aikaisemmin kertoneet raskauksista tosi aikaisin. Viime keskenmenosta "oppineena" tuli kauhea pelko asian kuuluttamiselle ja olemme olleet täysin hiljaa tästä raskaudesta. Ajattelimme np ultran jälkeen kertoa läheisille ja muille sitten omalla painollaan..
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 3. Monstera11 Oman äänensä löytänyt

  Miehelle ja parhaalle kaverille kerroin heti testin jälkeen. Äidille kerroin muutaman viikon jälkeen ja isälle vähän myöhemmin. Äiti oli kertonut muutamalle kaverilleen, vaikka oli kielto. :D Miehen äidille ja siskolle kerrottiin joskus rv 8. Työnantajalle kerroin rv 12, koska oli oikeastaan pakko. Muille ei ole vielä kerrottu, vaikka nt-ultrakin oli jo, ehkä kohta jo vois. :)
 4. Kovin pieni Näppärä viestien naputtelija Elokuiset 2021

  Ei ole vielä ollut tarvetta kertoa kenellekään. Np-ultran jälkeen voisi kertoa lähisuvulle ja lähimmille ystäville, muille sitten kun on pakko.
  • Tykkään Tykkään x 1
 5. Minni2016 Asioista perillä oleva Joulukuun äidit 2019 Heinämammat 2018

  Mä kerroin tänään mun äitille ja yhdelle kaverille. Oli ihana vastaan otto.
  • Tykkään Tykkään x 3
 6. Melinda91 Jostain jotain jo tietävä Elokuiset 2021

  Meillä myös taustalla myöhäisempi keskenmeno (13+6), joten itse ajattelin, että jos raskaus tästä vielä jatkuu, niin kerrotaan joko sitten, kun raskaus ulkoisesti näkyy tai sitten rakenneultran aikoihin. :cat:Nyt oikeastaan illalla vasta näkyy turvotusta alavatsassa, mutta aamuisin vatsa näyttää hyvinkin "normaalilta".:angelic:
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 7. Minma Silmät suurina ihmettelijä

  Tänään äitille kerroin, paha sanoa mitä mieltä oikeesti oli kun joutui soittamalla kertomaan asiasta. Ja varmaan iskällekin kohta paljastuu. Mutta kaipa ne siihen ajatukseen ehtii tottua ennen elokuuta. Eivät kuitenkaan ekaa kertaa mummiksi ja papaksi tulossa. Töissä jouduin kertomaan jo lähes pari viikkoa sitten kun joutui lääkärin takia olemaan poissa, eikä palkatonta kannata ottaa. Toivottavasti kaikki vaan menee hyvin niin ei tartte sit kertoo huonoja uutisia, kun jo oli sijaisen palkkaamista suunnittelemassa.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 2
 8. Enya Hyväntuulinen höpöttäjä Elokuiset 2021

  Me ei olla vielä kerrottu kenellekään, vaan rakenneultran jälkeen olisi tarkoitus kertoa. Onko muita, ketkä kertovat vasta ru:n jälkeen?
 9. fruktgodis Hyväntuulinen höpöttäjä Elokuiset 2021

  No miehelle ei tarvinnut mitenkään erityisesti kertoa, oltiin oltu pitkään hoidoissa, joten mies tasan tarkkaan tiesi, koska on raskaustestipäivä. Ikävä kyllä mitään suuria tunteita ei koettu plussasta, koska niitä on koettu aiemminkin huonolla menestyksellä.

  Perheille kerrottiin, kun eka kolmannes oli ohi. Aiemmista raskauksista ollaan kerrottu aiemmin, mutta nyt päätettiin odottaa, että varmasti selvitään alkuraskaudesta. Perheet oli iloisia, mutta varauksellisia, koska tiesivät aiemmista keskenmenoista. Tosin kaikki olivat helpottuneita siitä, että eka kolmannes olikin jo takana.

  Parille kaverille ollaan kerrottu tässä matkan varrella, mutta ei vielä kaikille. Kahen viikon päästä on rakenneultra, ja sitten kerrotaan lopuillekin tutuille ja töissäkin.
  • Tykkään Tykkään x 3
  • Sympatiaa Sympatiaa x 2
 10. Srii Seurustelun sensei Elokuiset 2021

  Varmaan sit joskus rakenneultran jälkeen voi kertoa. Ehkä. Mulla ei täällä lähimaillakaan asu sukulaisia tms, joten jostain syystä tuntuu tosi vaikeelta kertoa kun pitäisi sit soitella tai laittaa kuva tai jotain. Enkä mä muutenkaan sellasta harrasta.
  Töissähän se olis varmaan kans kerrottava, elleivät ole jo arvanneet, mutta eivät ole kehanneet sanoa mitään :grin
  Mies saa kertoa kelle kertoo sit kun itse haluaa, en puutu siihen.
  Mut kohtahan tää raskaus alkaa varmastikin näkymään kunnolla, näkevät sitten, jos eivät aivan uunoja ole :hilarious:
  Vaikka toisaalta haluaisin pitää tän salassa niin pitkään kun mahdollista, koska mä tiedän etten jaksa mitään kyselyjä ja "vauvahöpötyksiä", ainakaan työkavereilta. Tai lähimmiltä ehkä joo, mutta muilta en.
  • Tykkään Tykkään x 1
 11. Neretle Hyväntuulinen höpöttäjä Elokuiset 2021

  Me kerrottiin omille vanhemmille ja sisaruksille tosi aikasessa vaiheessa (jouluna). Töissäkin kerroin heti joulun jälkeen. Meillä töissä poikkeuksellisen avoin ilmapiiri, niin tuntu luontevalta kertoo.
 12. Tuikutti Satasella mukana keskusteluissa Elokuiset 2021

  Odottelen kovasti ru-ultraa, sen jälkeen aattelin kertoa omalle isoäidille, joka varmasti kertoo kaikille muille sitten kun saa tietää :grin lähiperhe ja töissä ovat tietäneet jo joulusta/vuoden alusta ruokamuutosten ja sairaslomien vuoksi. Saa nähdä venytänkö kuitenkin isoäidille kertomista vielä kun ru-ultra on niin aikaisin