Kuumeilijoiden piinapäivät ja tulokset!

Menossa kp28 ja viime kierto oli 35päivää, oviksesta mulla ei tietoakaan.

Oireina nyt tissit kipeenä ja tuntuu turvonneilta, aamulla oli kuumotus ja pahoinvointia, housuissa märkä tunne aika ajoin ja alapää tuntuu turvonneelta. En uskalla testata vaan aattelin oottaa et tuleeko menkat mut on pitkä aika odottaa ja päässä vaan pyörii ajatukset, että jos oliskin tärpänny:tears:
 
Menossa kp28 ja viime kierto oli 35päivää, oviksesta mulla ei tietoakaan.

Oireina nyt tissit kipeenä ja tuntuu turvonneilta, aamulla oli kuumotus ja pahoinvointia, housuissa märkä tunne aika ajoin ja alapää tuntuu turvonneelta. En uskalla testata vaan aattelin oottaa et tuleeko menkat mut on pitkä aika odottaa ja päässä vaan pyörii ajatukset, että jos oliskin tärpänny:tears:
Tää taisi päättyä hyvin, ainakin sulla näkyis olevan tuo tammikuisten ryhmä ilmestynyt nimen alle :smiling face with heart-eyes: Missä vaiheessa testailit ja koska tuli plussa?
 
Tää taisi päättyä hyvin, ainakin sulla näkyis olevan tuo tammikuisten ryhmä ilmestynyt nimen alle :smiling face with heart-eyes: Missä vaiheessa testailit ja koska tuli plussa?
Joo päätty hyvin😍 testasin sit kp33 kun sain leikkausajan ja leikkausta ei tehä jos on raskaana ni piti sitten alkaa testailla ja selkee plussahan sieltä tuli! kierron pituus jäi sit mysteeriks tässä kierrossa😁
 
Joo päätty hyvin😍 testasin sit kp33 kun sain leikkausajan ja leikkausta ei tehä jos on raskaana ni piti sitten alkaa testailla ja selkee plussahan sieltä tuli! kierron pituus jäi sit mysteeriks tässä kierrossa😁

Ihanaa, että tuli niin mahtava syy leikkauksen siirtymiseen! Onko leikkauksen viivästymisestä sulle jotain haittaa?
 
Yk5 ja piinaavaa tämä kun ei tiedä onko vielä edes mitään siittiöitä mutta yritettävä se on. Analyysissa huhtikuun puolivälissä nolla siittiötä, eli ei mitään tietoa kannattaako edes piinailla.
piinailen silti 😉

Dpo2-4 nippailua oikealla ja vasemmalla,lievää semmoista

Dpo5-6nippailua ja sen jälkeen oikeastaan sitä kasvukipu tuntemusta alavatsalla. Dpo 6 kova väsy ja jalat jotenkin tosi heikon oloiset, mittasin verensokerit ja oli jopa 7.2. Eli mistä lie tullut jalkojen tärinät. Hieman rinnanpäät aristaa mutta se ei ole meinannut mitään ennenkään. Ja sitten väsyn päälle palelua. Eiku nukkumaan ja toivomaan että oireilut jatkuisi ja toisi lopussa kaksi viivaa tikkuun 😍

Dpo7-8 pientä tunnetta taas alavatsalla,ehkä kohdunsuulla pientä painetta,mutta voi johtua eilisestä seksistäkin. Aamulla Dpo8 pc llä viivanpaikka näkyvissä. Taidan tehdä illalla uuden 😬

Dpo8-9 edelleen pientä tunnetta alavatsalla ja nivusissa välillä. Testit näyttää viivanpaikka/hailakkaa haamua. Mutta kyseessä pc ja ultrakin vissiin näyttää viivanpaikan helposti niin en sit tiiä. No kierto luovutetaan, kun menkat alkaa. Joten vielä voi jännittää.
Dpo 10-14 ei oikeastaan mitään, dpo12 kyllä tuli neljä kynätuikkausta keskelle kohtua 😬 testejä tehty, haamuja pilkistellyt, mutta nyt kun mennään jo dpo14 niin menkat olis pitänyt jo alkaa ja eilen dpo13 tuli aamulla tuhrua pyyhittäessä. Luulin että menkat alkaa päivän aikana mutta eipä alkanutkaan.
Testit ei näytä enää mitään.
Saa nähdä milloin vaihtuu kp1.

Dpo 15-16 menkkoja odotellen. Dpo16 ilmestyi rintoihin valkoisia näppyjä. Aamulla karsea hedari. Päiväunilla tuntui kun kohdussa olisi ollut vesi ilmapallo jota hitaasti täytetään. Tässä illalla pientä juilintaa, ja vessakäynnillä tuhrua paperiin. Nyt uskon että huomenna olemme kp1:ssä.

jatkuu….
 
Muokattu viimeksi:
Yk6

Jos mä sittenkin vähän kirjoittaisin vähän jotain

Dpo0-4 ei juuri mitäön
Dpo5 edellisyönä näin unta että kohdusta pullistuu ulospäin vesi ilmapallon kokoinen pallukka(ja edellisen yk n oireista oon tuntenut painetta joka tuntuu kun olis pallo kohdussa ) ja pallukka on siis vauva joka venyttää itselle tilaa 🙈 Päivällä miehen kans puuhissa,paineentunne alavatsalla. Rinnanpäät hieman aristuu(niinkuin muissakin kierroissa)
Dpo 6 Ei mitään mainittavaa, illasta huomaan rinnanpäät taas arahkot
Dpo7 Voi johtua melko rankasta duunipäivästä mutta alavatsalla jotain särkyä , rinnanpäät arat vielä
Dpo 8 aamuna testattu nega, pientä alavatsasärkyä tuntuu vielä vasemmalla ja päivän aikana hieman muuttunut alavatsan ajoittaiseksi juilinnaksi.
Rinnanpäät arat edelleen.
Dpo9 testeissä ei mitään näkyvää, alavatsaa juilinut tylppämäisesti koko eilispäivän ja tämän päivän.
Dpo 10 ja aamun testissä näkyy jotain ilman tihrustamista 😍 tylppä juilinta palasi illalla ja samalle puolelle , kovempana kuin aikaisemmin. Rinnat arat. Lisäksi mulla tuli vessassa limansekaista rusehtavaa paperiin. Nyt ei kyllä malttaisi odottaa huomiseen 😬😵‍💫
 

Liitteet

 • 773D4D67-DF30-4342-B6E5-A0C66780AE28.jpeg
  773D4D67-DF30-4342-B6E5-A0C66780AE28.jpeg
  729 KB · Katsottu: 202
 • D225D47E-6379-49BC-AB02-8DF340F81B5E.jpeg
  D225D47E-6379-49BC-AB02-8DF340F81B5E.jpeg
  1.2 MB · Katsottu: 200
Muokattu viimeksi:
Kohta päästään yrittämään uutta vauvaa! Eli kolmannen lapsen yk1 käynnistyy. Sivulla 5 tässä ketjussa on edellisen vauvan yrityskierrot.

Noniin, eli nyt yk 1

kp 9 aloitin oviksen tikuttelun ajoissa. Puhdas nega!
kp 10 hailukoista hailukoin viiva ovistestiin.
kp 11 ovistesti nega
kp 12 hailukka viiva ovistestiin
kp 13 hieman vahvempi viiva ovistestiin. Talletteluja.
kp 14 ei vieläkään posi ovistesti.
kp 15 ei edelleenkään positiivinen testi, vaikka flo ennusti tälle päivälle ovista. Toivottavasti ei ole ovikseton kierto… Tein testin aamupäivästä, kun muina päivinä illalla. Illasta kunnon oviskipu vasemmalla, lupaavaa. Talletteluja.
kp 16 / dpo 0 uskoisin eilen olleen oviksen. Tänään ovistesti samalainen kuin kp 14. Voi olla, että huippu ei sattunut testiin tai sit ovis jäi välistä… Piinapäivät alkaa! Aion testata vasta dpo 10. Ehkä :D
dpo 1 ovistesti oli puhdas nega, kuten ajattelinkin. Rinnat on kipeät (ei lainkaan tyypillistä). Pahoinvoinnin aaltoja ja valtavan kylmä. Ja illalla googletukset ”dpo 2 symptoms”. Kuulemma ei voi olla raskausoireita. Pöh!
dpo 2 käsillä tosiaan päivät, kun KAIKKI lasketaan oireiksi. Vasemmalla puolella jomotusta, koko ajan kylmä ja nälkä.
dpo 3 jatkuva nälkä. Turvottaa.
dpo 4 repäisykipua tai vastaava äkäinen kipu vasemmalla hetken ajan. Ja myöhemmin illalla oikealla puolella tuntemuksia, ei niin vahvasti.
dpo 5 kova pöänsärky, mutta tuskin liittyy asiaan kun on takaraivolla. Tosin lämpö nousi 37,5, palelee koko ajan… Ehkä lupaavaa. Mutta päänsärky vie ilon. En uskalla toistaiseksi ottaa panadoliakaan, ellei vielä tästä pahene. Todella kipeä olo illalla.
dpo 6 päänsärkyä aamusella, mutta kuume laski. Lopun päivää aivan normaali olo. Kaapissa oli yksi 2 vuotta vanha (kyllä…) pregcheck, jonka pussin avasin vahingossa alkukierrosta. Oli ottanut vähän kosteutta, mutta tein sen silti 😀 No ylläri, nega. Piinailu jatkuu…
dpo 7 aamupäivällä sukkapuikkotuikkasuja vasemmalla ja illalla menkkajomotusta. Sorruin taas ja tein lähikaupan ei-herkän rfsu:n liuska. Kaunis valkoinen nega!
dpo 8 ei oireita, paitsi koirani seuraa minua ja vinkuu ja vahtii. Näin kävi ykkösraskaudessakin ennen testiä. Tästä innostuneena iltapissistä apteekin oma herkkä. Negahan se.
dpo 9 koira ei tainnut eilen haistaa minussa hormoneja vaan KORONAN. Ihan vääränlaiseen testiin tuli kaksi viivaa. Hnnngh. Tein kuitenkin iltapäivällä rfsu:n liuskan ja nega. Paitsi jos otti valokuvan, jonka ylivalotti niin näki viivanpaikan! Hah.
dpo 10-11 ei oireita, koronaa vain. Molempina päivinä testit nega.
dpo 12 = kp 1 jännitetään, sekoittaako korona kierron. Alkaa ainakin lupaavasti ajallaan.

EDIT. Muistin dpo:n laskemisen väärin. Dpot korjattu jälkikäteen.

Yk 2

kp 1-4 menkat
kp 5-9 odottelen maanantaihin ja alan testailla ovista. Aiotaan mennä joka toisen päivän tekniikalla.
kp 10 ovistesti nega
kp 11 ovistesti nega
kp 12 ovitesti edelleen nega, ehkä hyvällä tahdolla viiva erotettavissa. Alkaa hermostuttaa.
kp 13 ovistesti nega, mutta sentään jo hailura viiva. Flo ehdottaa huomiselle ovista, mutta ei mitään perustuntemuksia. Tallettelut alkakoon. Kova päänsärky ja siihen jouduin ottamaan panadolia ja buranaa. Toivottavasti ei vaikuttaisi ovikseen…
kp 14 ovistesti samanlainen hailura kuin eilen. Talletteluja.
kp 15 kaksi vuotta vanha ovistesti kaapista, oli melko vahva testiviiva! Mutta en sanoisi posi. Ovislimoja hieman.
kp 16 viimeinen vanha testi kaapista ja samanlainen viiva kuin eilen, myös ovislimaa hieman. Tallettelut. Jouduin ottamaan panadolin päänsärkyyn, toivottavasti ei vaikuta…
kp 17 ei ole testejä enää. Illalla jälleen ovislimaa ja jäätävät oviskivut, tosin molemmilla puolilla. Ehkä siis dpo -1 Tallettelut.
kp 18/dpo 0 illalla menkkajomotusta.
kp 19/dpo 1 kova tuikkaisu kerran molemmin puolin. Rinnat hieman arat. Flunssa meinaa taas iskeä.
kp 20-22/dpo 2-4 ei oireita, mutta järkky flunssa. Mikä tuuri, viime kierrossa tuli korona. Ei ole toiveet korkealla kiinnittymisen suhteen.
kp 23/dpo 5 flunssa jatkuu, oli pakko ottaa panadoli. Haaveet torpattu. Illalla pistävää ja jomottavaa kipua vasemmalla puolella, mutta jopa melkein kyljessä. Tuskin liittyvää siis.
kp 24/dpo 6 flunssa jatkuu. Epämääräistä oirelua alavatsalla. JOS ovis olisin ollut kuten Flo näyttää kp 14, huomenna olisi dpo 10 eli taidan testata :D Ei pysty odotella, vaikka mahikset on surkeat sairastelulla ja ovistikkuun ei tullut selkää posia edes.
kp 25/dpo 7 flunssaa edelleen. Tein kuitenkin pregcheck liuskan (aamulla ja illalla köh) lääkärikäynnin vuoksi. Jos määrätään antibioottia tms, joka ei passaaakaan raskauden aikana. No todella vitivalkoiset negathan ne.
kp 26/dpo 8 YA early nega. Alkaa masentaa vaikka edelleen dpo vain kasi.
kp 27/dpo 9 pregcheck EHKÄ viivanpaikka, jos katsoo silmät ristissä kaukaa tietyssä kulmassa tietyssä valossa. Tästä rohkaistuneena dippaskn myös YA early mutta negahan se. Lääköri määräsi lääkkeitä, jotka ei passaa raskauden aikana. En kuitenkaan uskalla vielä ottaa. Myöhään illalla kaivan earlyn roskiksesta ja avaan muovikuoren ja kyllähän siinäkin on viivanpaikka, jos ihan tosissaan kääntelee.
kp 28/dpo 10 RFSU tavalliseen liuskaan samanlainen viivanpaikka kuin eilen! Tästä rohkaistuneena Clearblu early digital ja GRAVID RASKAANA!!!!! Tikku laski tulosta niin pitkään, että olin jo menettänyt toivoni. Uskomatonta. Nyt paljon lepoa ja vettä. Flo ehdottaa menkkoja huomiselle.
kp 29/dpo 11 poikkeuksellinen testaustauko käytännön syistä. Nippailuja kohdussa.
kp 30/dpo 12 Myöhään illalla pääsin testamaaan ja selkeä testiviiva on, ei tasavahvuiset kuitenkaan, mutta ei tarvi tihrustaa (pregcheck liuskalla)! Kohtu kuplinut koko päivän.
kp 31/dpo 13 kuplintaa kuplintaa. Yökukkumiset ovat alkaneet, aiemmista raskauksista tuttu klo 5 aamuherätys… Yleensä nukun myöhään.
kp 32/dpo 14 pregcheck-liuska vahvistunut (1,5 vrk edellisestä, aamupissistä nyt). Kovaa kuplintaa. Oispa kaksoset! Koko ajan saa juosta vessassa.
kp 33/dpo 15 oireet jatkuu. Illalla tokavika pregcheck-liuska (1,5 vrk taas edellisestä) ja hyvin vahvistunut. Ei ihan leffaviivat, mutta ei kaukana. Soitan neuvolaan huomenna.
 
Muokattu viimeksi:
Täällä taas menkat myöhässä.. mitäpä tuumaatte.. varmaan taas joku viallinen..
 

Liitteet

 • 485CDE53-17B7-4A8B-B81D-FE031FBCBAC4.jpeg
  485CDE53-17B7-4A8B-B81D-FE031FBCBAC4.jpeg
  1.8 MB · Katsottu: 158
Täällä taas menkat myöhässä.. mitäpä tuumaatte.. varmaan taas joku viallinen..
Hmmm ... varmaan vikaa nyt myös mun silmälaseissa, näyttävät sun kuvassa mulle tuplaviivaa. 🍀👏 Vai pitäiskö sen kenties ollakin tripla?
Mietinpä vain, et mieli niin tekisi varovaisesti onnitella. Onneksi aika tuo selvyyden noiden viivojen arvoitukseen.... vaikkapa toinen niistä vahvistuisi entisestään!!!
 
Tänne ei ole kukaan aikoihin kirjoitellut, mutta hauska idea! Kokeilenpa siis ☺️

Gelee Royale käytössä, ei muita vippaskonsteja. Ja tuntui että ovis taas aikaistui. Normaalisti tullut siis kp13/kp14 viime kierrossa kp12 ja nyt oli luultavasti jos kp11 tai sitten tönöän kp12.

Kp10 - alkavia oviskipuja. Illalla talletukset
Kp11 - ovulaatio jomotteluja koko päivän. Tissit tulivat kipeiksi 😳
Kp12 - ovulaatio jomoja koko päivä. Sain postissa tikut ja vahvat viivat heti. Illalla talletus.
 
No kun en ole kirjautunut joudun valitettavasti aina tekemään uuden postin..

Kp10 - alkavia oviskipuja. Illalla talletukset
Kp11 - dpo 0 ovulaatio jomotteluja koko päivän. Tissit tulivat kipeiksi 😳
Kp12 - dpo 1 ovulaatio jomoja koko päivä. Sain postissa tikut ja vahvat viivat heti. Illalla talletus.
Kp13 - dpo 2 tissikipu, ilmavaivoja
Kp 14- dpo 3 tissikipuja

Ovistestejä meinasin testailla kierron loppuun kun täällä bongasin tämän hauskan tavan!

[url=https://postimg.cc/6TgL4yM1][/URL]
 
Huhhahhei. Ihan tässä tietämättömänä liikkeellä. Siis..vikat menkat alkoi 23.2. Ja sen jälkeen jäivät myös pillerit. Tässä on mahdollisesti oviskipuja alavatsalla ollut kp 12 illalla ja nyt tänään kp 14 menossa. Tuosta kp12 asti vatsakipuilua, eilen ripulia. Kummallista pulputusta vatsa pitäny maanantaista asti ja tänään ihan turvonnut olo ja pulputukset päälle. Ei tämä voi olla mitenkään, eihän..mahdottomuus? Flo ennustaa tälle päivää ovista. Ovistestailun aloitin kp12 maanantaina..ja tähän pvään asti negatiivinen. Mistähän nämä oireet? Vatsatauti kuitenkin todennäköisin😄 nyt kun tunnustelen oloa muutenkin niin pientä alavatsa nipistystä vois olla.. en tiedä, kuhan arvailen.🥴😁
 
Edelliseen viestiin viitaten. Maanantaisesta oikean puolen alavatsan nippailusta en tiedä mutta tänään illalla ollut koko alavatsalla tosi kova jäytäminen. Lämmitetty kaurapussi apuna ja auttaakin vähän, onneksi. Oiskohan se ovis nyt sitten. Kp14 😊
 
@Mahtis87 Selvisikö ovis? Varmaan suoliston temppuilua pulputukset. Mutta kyllä mulla o aikoihin hieman vatsaa turvottaa. Seuraile limoja ja testaile ovista ☺️

Kp10 - alkavia oviskipuja. Illalla talletukset
Kp11 - dpo 0 ovulaatio jomotteluja koko päivän. Tissit tulivat kipeiksi 😳

dpo1- 1 ovulaatio jomoja koko päivä. Sain postissa tikut ja vahvat viivat heti. Illalla talletus. dpo 2 tissikipu, ilmavaivoja
dpo 3 tissikipuja
dpo 4 - tissikipuja, heräsin 4.30
dpo 5 - tissikipuja
dpo 6- tissikipuja, erityisen kovaa vasemmassa rinnassa.. ja taas 04 aikaan hereillä 🤨
dpo 7- tissikipu, heräsin 4.30 Huoh

Testasin huvikseni jo ekan hcg- testin kun niitä tuli valtavasti, kuten noita lh-testejäkin. Lh lähti tänään hieman vahvistumaan 
@Xoxo79 No siis, veikkaan että ovis oli maanantaina. Silloin aloitin vasta tikuttaa, ti ja ke samat hailurat viivat testiin. Viivaa en saanut vahvistumaan ja torstaina oli entisiä hailakampi. Mutta talleteltu on päivät päittäin alkaen viime viikon lopulta. Saapa nähdä. (Testasin pregcheckin ovistikuilla)

Nyt tällä hetkeä nännejä aristaa..vatsakivut loppui eiliselle. Kauheen vaikeeta olla ajattelematta liikoja😄 kp17 menossa ja ehkä dpo 4.
 
Takaisin
Top