Kuumeilijoiden piinapäivät ja tulokset!

Aaria

Keskustelujen kuninkuusravaaja
Syyskuunmammat 2015
Lokamammat 2017
Toukoäidit 2020
Tämmöisen kiinnostavan idean varastin jonkun toisen foorumin vanhasta keskustelusta.. :excited001 Siellä toimi kivasti ja oli hauska lukea niitä, teki mieli itekkin päästä täyttämään..

Idea on se, että jokainen täyttää yhden viestin/kierto ja sitä yhtä muokataan sitten päivien edetessä. Tähän ketjuun ei tulis muuta kommentointia kuin noilla peukuilla ym, jotta ketju pysyy selkeänä.
Suunnilleen dpo-1 alkaen aina plussaan/tätiin asti "oireita"/ oireita, fiiliksiä, mitä nyt haluaa! Ja itelle jää samalla tommonen mistä voi myöhemmin kattoa. Voi tietysti päiviä vähän niputtaakin, jos useempi päivä menee samaan malliin.
 

Aaria

Keskustelujen kuninkuusravaaja
Syyskuunmammat 2015
Lokamammat 2017
Toukoäidit 2020
Mä aloitan heti :D

Dpo -1 Arvon onko tikussa yhtä vahvat viivat vai ei, digi antaa negan. Paljon ovislimaa, imetys alkaa sattua, paino pompahtaa yli kilon ylös. Aamulämpö 36.0.
Dpo 0 Aamulla erittäin vahva plussa ja digihymy. Limailu jatkuu, jotenkin turvonnut olo. Menkkasärkyä ja munasarjojen särkyä, imetys sattuu. Illalla tuntuu kovempi vihlaisu oikealla.
Dpo 1-4 Kuivaa ja oireetonta, aivan vähäistä menkkajomoa ajoittain ja pientä munisten vihlontaa. Aamulämpö nousee vasta 3dpo ja vain 0,4 astetta, mutta ainakin ovis varmaan ollut. Esikko kipeänä ja imetys lisääntynyt, olen varma että jos tässä kierrossa mitään mahdollisuutta muutenkaan olisi tärppiin niin nyt ei ainakaan kiinnittyminen onnistu :/
Dpo 5 Hiukan flunssainen olo, illasta munista särkee vasemmalla enemmän kuin muina päivinä, imetys alkaa illasta hiukan sattua. Paino palasi ennalleen.
Dpo 6 Hätäisin tekee ekan negan jo tässä vaiheessa, jotta ehtii tottua ajatukseen ennen tätiä :rolleyes:. Vasemmalla pieni särkevä jomotus koko ajan, mutta niin pieni ettei huomaisi jos ei ajattelisi. Aamulämpö 36.6 ja päivällä 37.2 jee :) Toimiva keltarauhanen! Saapa nähdä jaksaako höyrytä täydet 14pv... vähän kuumeinen olo ja kurkku aavistuksen kipeä. Sitten nämä _aivan selvät_ raskausoireet.. Aivastin kerran :grin ja ihmettelin miksi keittiössä on voimakas liuottimen katku..kunnes hoksasin että pöydällä on yksi kypsä banaani, siitä se haju tulikin.
Dpo 7 Lämpö 36.4 aamulla, kuivaa. Lievää menkkajomoa joka yhdessä vaiheessa sen verran kovenee että kuvittelen menkkojen alkaneenkin, mutta ei vielä näy. Perinteinen PMS-tunnesirkuspäivä. Aivastuttelee ja nenä inan vuotaa koko päivän, ei muuta flunssaa. En ole ennen tämmöistä asiaa hoksannut liittää kierron vaiheisiin..
Dpo 8 Al pysyy 36.4 ja päivällä päälle 37. Aivastelu sen kun jatkuu, eipä muuta kummempaa. Davidin herkällä se ärsyttävä "onks tossa haamu?" eli nega. Ennen esikkoa en tuntenu keltarauhasta paitsi raskaana mutta nyt se pikkusen jomottaa koko ajan, sisuskalut vissin muuttunu jotenkin.
Dpo 9-10 Al 36.5, kuivaa, ei niin mitään oireita, vaikka kuinka mielikuvitustaan tiristää.. Eikä varsinkaan vähäisintäkään oloa että vois olla raskaana. Normipäivä.
Dpo 11 Lämpö putos 36.2, lievää menkkajomoa. Saapa nähdä onko tää se "implantation dip" mikä on 25%lla plussaavista ja 11%lla negaavista vai lopullinen, tätiä enteilevä lasku.. Yöllä näin unta plussamisesta, tikulla testattiin jotain muutakin ja se oli täynnä viivoja. Aamulla sitte oli pakko ottaa vielä yks niin tyylipuhdas nega kuin mikä tuolla Davidin testillä voi tulla.
=> täti saapuu lihavampana kuin koskaan, mutta ilman tavanomaisia tajun vieviä kipuja, päivälämpö vielä 37.0
 
Muokattu viimeksi:

@sukki

Sanaisen arkkunsa ammentaja
23.11 dpo0: Tänään vihlaisujen perusteella ovis, vaikka laskurit ennusti huomista. Tänään kp 14/28 ja dpo0. Ovista en tikuttele ja lämpöjä en ole ihmeemmin mittaillut.
24.11. dpo1: ei mitään kummempaa. Hieman etova olo.
25.11. dpo2: flunssa iski. Olo on niin tukkoinen. Muita oireita ei ole.
28.11. dpo5: ei mitään kummempaa, flunssa alkaa pikkuhiljaa väistyä. Ainiin lämmöt olleet 35,6-35,8 parin viimeisen päivän ajan, mitä lie tarkoittaa.
1.12. dpo 8: testasin Sofin liuskatestillä negan. Hätäinen kun olen. Eipä mulla kyllä oireitakaan ihmeellisemmin ole. Eilen vihloi vatsassa hieman.

Tää on vähän unohtunut ....

8.12. dpo 15. Menkkamaisia tuntemuksia, mutta menkkoja ei ole vielä näkynyt.
11.11. dpo 18. Rtestit näyttää negaa, mutta tätiä ei näy. Välillä oireina on menkkajomot, mutta muuten ei enää mitään...
 
Muokattu viimeksi:

Hemma

Sanaisen arkkunsa ammentaja
Elokuunmammat 2015
No kai minäkin sitten tähän mukaan, hauska idea!:)

dpo0 Tikutuksesta yhtä vahvat viivat puolen päivän jälkeen, kovaa jomotusta ollutkin jo pari päivää
dpo1 Kuivuus ja "lämpöily" alkanut
dpo2 Lämpöilyä hieman (normisti 35,5 nyt 36,0-36,2) - kai tää lasketaan lämmön nousuksi?
dpo3 Ei mitään oireilua mutta lämpö koholla
dpo4 Ei niin mitään tuntemuksia...
dpo5 Oireetonta edelleen ja pitäs jaksaa vaan odottaa... Lämpö 36,5, mutta olo normaali.. Eikai mitään oiretta vielä kuuluis ollakkaan?
dpo6 Pientä menkkamaista jomotusta ja ikävää tunnetta jos juoksee tms. nipistelyä vasemmalla puolella. väsymystä
dpo7 Melko oireetonta, silloin tällöin nipistelyitä alavatsalla, lämpö 36,6. Oireet lähinnä henkisellä puolella kun ei jaksaisi odotella :grin miten saisi viikon häviämään kalenterista?!
dpo8 Aivan jäätävn pahoja krapmmeja alavatsalla aamusta alkaen, vähän kuin tosi kovaa menkkakipua mutta "kohtauksittain" ja pyyhittäessä runsasta valkovuotoa illalla vessakäynnillä (ja jäi siihen yhteen kertaan se). Voiko olla kiinnittymiskipuja ja vuotoa?! Vai haluanko vain kuvitella... Lämmöt edelleen 36,7 tienoilla. Jännittää jännittää! Oon nukkunut nyt 3 viimeistä yötä ihan todella huonosti, jotenkin tosi herkässä unessa ja nään ihan levottomia unia.. ehkä johtuu tästä stressaamisesta.
dpo9 Lämpö koholla ja rinnat ehkä hieman turvonneet/paisuneet ja nännit arat muttei mitenkään kyllä järkky kipeät, väsyttää ja lämpö koholla 36,6 tienoilla mutta muuten kyllä hyvin hiljasta taas oireiden kanssa, ei mitään nipistelytiä eikä muutakaan että taisi olla tuo eilinen ihan omaa kuvitelmaa...
dpo10 Lämpö pudonnut 35,8, mitä sit meinaakin? Eikä mitään muuta "oiretta" kuin väsymys joka voi johtua myös useamman yön huonoista unista että eiköhän ne menkat sieltä vielä ensi viikolla pyrähdä tulla kun missään mitään tunnu?! :sad001 Illalla lämpö oli kuitenkin 36,8
dpo11 Paleltaa jatkuvasti ja lämpö siellä 36,3-36,8 hujakoilla, valkovuoto lisääntynyt tänään ja hieman turvottaa mutta muuten ei mitään erikoista oiretta. Niin ja taas nukuin huonosti, alkaa olla ahdistavaa kun unet niin levottomia...
dpo12 Flunssainen olo ja päätä jomottaa.. rinnat paisuu lisää (no se on ihan normaalia ennen kuukautisia) ja pientä turvotusta, valkovuoto taas hävinnyt, kuivaa on. Lämmöt 36,5. Yritän tsempata itseäni että jaksaisin odottaa testauksen kanssa ainakin perjantaihin.. tänään siis kp 23/25-26. Niin ja kauhea finniräjähdys naamassa, vitsi kun en muista mitään ekalta että mitä oireita sitä oli ennen kun mietti edes testejä..

KÄÄK! :Heartred Nyt sitten iltapäivällä sorruin testaamaan ja tuli tooooosi haalea plussa mutta plussa kuitenkin, en vielä uskalla siihen luottaa, täytyy tehdä vaikka ylihuomenna (jos sinne asti maltan niin uusi eikä vielä huudella liikaa... En uskalla vielä mennä tuonne plussanneiden puolelle asiaa kertomaan jos onkin vaikka vain kemiallinen kun ei vielä ees kierto täynnä)

Tein sitten kuitenkin digin illala ja se näytti 1-2vko raskaana!!
 
Muokattu viimeksi:

Diku

Kommentoinnin ninja
Tähän kiertoon femar kp3-7 ja Luget ovis + jälkeen kolmantena iltana..
Dpo -1 Digi hymyilee,kramppeja ja limaa.Pc tikussa melkeen mustat viivat.Al 36,1
Dpo 0 Digi ei enää hymyile.Krampit niin kipeät ettei meinaa istumaan pystyä.Alakerrassa limatulva :) Al 36,2
Dpo 1 Sama tarina vv älyttömästi,ovistikku - pahoinvointia,kuten aina oviksen jälkeen. Al36,3
Dpo 2 vv runsaasti,jääkaapin vois syödä tyhjäksi.Luget alkaa tänään.Al 36,7
Dpo 3 vv riittämiin.Migreeni. Al 36,4
Dpo 4 pissitulehdus ab kuuri,alavatsa kramppailee .Al 36,7
Dpo 5 menkka kipuja reippaasti,suonenvetoa/nykimistä alavatsalla.Al 36,7
Dpo 6 menkkakivut potenssiin 100 ja paha olo.Heikottaa vaikka on syönyt . Al 36,7
Dpo 7 Aamulla noustessa ilmeellisiä repäisyjä.Vv valuu siis älyttömästi.. Al 36,4
Dpo 8 Selkä kipee.Kylmä koko ajan.Tutiseva olo.Akne räjähti massiivisiin mittoihin. Al 36,7
Dpo 9 Heräsin jo 05:15,ei tavallista.Tutiseva olo.Pc liuskassa haamu ja digi raskaana 1-2.Al 36,7
Dpo 10 Viiden jälestä taas ylös.Repäisyjä ja selkä väsyneen tuntuinen.Huimaa.Al 36,7
Dpo 11 Viideltä ylös.Menkka olot x 50.Jääkaappi tyhjenee,väsyttää. Al 36,7
Dpo 12 Viideltä ylös.Huimaa,menkka kramsuja ja nukuttu koko päivä + ilta.Kuvotta hiukan.Al 36,7
Dpo 13 Väsyttää ja silti ei nuku.Rinnat arat.Horkka. Al 36,7
Dpo 14 En nuku kuin muutaman tunnin yöllä.Kylmä ja kuuma vuorotellen.Al 36,7
Dpo 15 Unettomuutta ilmassa..Horkka ja tissit on turvonnut.Digi raskaana 2-3.Al 36,7
Dpo 16 Siis ärsyttää ihan kaikki,huimaa,mensukramsuja ja verta nenästä.Al 36,7
Dpo 17 Kramppeja kivut x1000. R testissä yhtätummat viivat.Al 36,7
Dpo 18 Väsyttää ja mensukramsuja.Al 36,7
Dpo 19 Tikkana pystyssä jo neljän jälkeen.Digi 3+. Al 36,7
Dpo 20 Yö kyöpeli :) mensukramsuja ja migreeni.Al 36,7
Dpo 21 Väsyttää mutta siltikään en nuku.Migreeni.Lievää kuvotusta. :Heartpink Al 36,7
Dpo 22 Hyvin nukuttu yö,aamusta alkaa etominen :Heartpink Mensukramsut vähentynyt huomattavasti.Al 36,7
Dpo 23 Tikkana pystyssä,kaikki oireet poissa.Ummettaa.Al 36,7
Dpo 24 Ei suurempia oireita,ummettaa lisää.Al,36,7

Takaisin lähtöruutuun
Femar kp3-7
 
Muokattu viimeksi:

Angii

Sanavalmis juttuseppä
Elokuunmammat 2015
Dpo -2: oikea pakara aivan jumissa, alkaa täysin yllättäen pikkujouluissa kun nousen tuolilta. Kestää 2 päivää. Runsas valkovuoto myös alkaa.


Dpo 0: pakarajumi kadonnut, tilalle tullut selkeät oviskivut. Runsas valkovuoto jatkuu.

Dpo 1 : työpäivän aikana häntäluu kipeytyy, aina alas istahtaessa vihlaisee ja muistuttaa itsestään. Valkovuotoa edelleen.

Dpo 2-4: häntäluukipu jatkuu, häiritsee niin ettei kovalla alustalla istuessa kärsi nojata ollenkaan taaksepäin. Myös selinmakuulla oirehtii. Alaselkää jomottelee tasaisesti kävellessä, mutta sekin parempi kun häntäluun kipu eli paljon jalkeilla. Väsymystä on myös, työpäivän jälkeen haluaisi vain nukkua. Iltaisin jaksaa valvoa mutta aamut ja lähes koko päivä väsyttää. Nippailuja alavatsalla, enemmän oikealla. Valkovuto loppunut kokonaan.

Dpo 5: kylässä ryystän yhtä viinilasillista koko illan enkä saa sitäkään juotua loppuun. Mutisen jotain että pitää huomenna olla ajokunnossa..
Häntäluukipu ennallaan. Vatsa turvoksissa reilusti. Vatsa myös toimii erittäin hyvin ja useammin kuon normaalisti. Ei valkovuotoa.

Dpo 6-7: häntäluukipu ennallaan. Väsyttää, nukun viikonloppuna klo.12 asti ja voisin edelleen jatkaa unia. Hieman kuumeinen olo, mutta lämpöä en ole mitannut. Välillä jompikumpi sierain tukossa ilman nuhaa. Alavatsaa nippailee, samoin oikeaa nivusta. Oikea nivunen myös särkee aina välillä. Tarjoudun olemaan kuskina itsenäisyyspäuvän lounaalla koska viini ei kuitenkaan maistu. Röyhtäyttää ajoittain. Aamulla aikaisin herään pissalle ja silloin vähän etova olo. Menee ohi kun nukun pitkään.

Dpo 8: häntäluu ja selkäkivut jatkuu. Oviksen jälkeen ollut täysin kuivaa, ei minkäänlaista vuotoa. Selkäkipu säteilee myös oikeaan jalkapohjaan jossa pistää ikävästi. Alkaa epäilyttää onko nää mitään easkausoireita ollenkaan. Toisaalta töissä haukotuttaa kamalasti ja kuumeinen olo päässä. Illalla taas kasin jälkeen virkistyn ja jaksaisin valvoa vaikka kuinka!

Dpo 9: Väsyttää, röyhtäilyjä ajoittain pitkin päivää. Maha vähän turvonnut. Töissä tidella hajamielinen olo, unohdan pari auvan perusasiaa mitkä yleensä muistan hoitaaa! Vatsanippailut kadonneet, joten pelottaa ja epäilyttää jos en olekaan raskaana?

Dpo10: kova väsymys aamusta alkaen. Lisäksi kuumeinen olo mutta lämpö vain 36.7
Vatsanippailuja ei tunnu. Aamupalan kälkeen maha turpoaa niin että legginssitkin tuntuu painavan mahaa kauheasti.. Vatsa on valtava. Pitää laskea legginssien vyötärönauha mahan alle, mutta tuntuu että painaa sielläkin!

Dpo 11: vatsaturvotus aivan valtavaa. Mieskin sen huimannut ja vitsailee että jos en oo raskaana ni joudun kyllä superdieetille :D
ilmavaivat ja röyhtäily. Vatsassa tukala olo, vähän kuin ois ähky koko ajan. Silti vois syödä jotain suolasta aivan koko ajan. Janottaa. Illalla wc pöntöllä istuessa järkyttävän kova menkkakouraisu, tuntuu että kipu lamauttaa täysin! Menee ohi muutamassa minuutissa kuumassa suihkussa. Testi polttelee jo kaapissa mutta mues ei ole huomenna kotona joten yks piinapäivä ennen testausta viel edessä!

Dpo 13: teen aamukuudelta heti herättyä testin, digissä: raskaana 1-2! Olo on epäuskoinen ja onnellinen :) oireet ennallaan.
 
Muokattu viimeksi:

Aaria

Keskustelujen kuninkuusravaaja
Syyskuunmammat 2015
Lokamammat 2017
Toukoäidit 2020
Turha kuukausi kun ei pysty tallettamaan oikeaan aikaan :confused: Mutta laitetaas taas olot exeliin o_O

Kp 10 Semmosta raskausolon tyylistä "menkkajomoa" / turpeaa tunnetta/ painetta. Vasemmalla munis tuikkii. Al oli jo 36.5? Mittasin tuntia myöhemmin kuin viime kierrossa. Paino hypähtänyt pari kiloa ylös joten ovis vissiin lähenee jo, tuli tosin syötyäkin aika lahjakkaasti viikonloppuna.. Etoo.
Kp 11 Imetys sattuu, menkkajomoa ja vasemmalla munasarjan tuikkimista, al 35.9, alkavaa ovislimaa, etoo. Lh-tikku vähän lihonut.
Kp 12 Al 36.1, etoo ja menkkajomoaa, mutta muut kivut ja limat katosi. Lh tikku hailura.
Kp 13 Al 35.9, täysin oireeton ja tavallinen olo, limat kadonneet, lh-tikku hailura.
Kp 14 Al 36.1 menkkajomoa, imetys aristavaa (muuten en huomaisikaan, että tissit on kipeät), p**ettaa.. ei tunnu ovislimaa ei näy. Lh tikut suunnilleen yhtä vahvat, CB ei hymyile, ehkä huomena?
Kp 15 Al 36.1 ai tikku haaleikin taas? No mutta ainaki ehtiiki "tallettamaan".. Koko oirekirjo p**etuksesta pahoinvoinnin kautta munasarjakipuun is here, ovislimat bäk.
Kp 16 Al 35.9 ja tikku samanlainen ku eilen, testiviiva vähän haaleampi ku kontrolli.. limailu jatkuu ja tissikipua lukuunottamatta oireet, vetämätön olo.
Kp 17 Al 36.3 ja limat ennallaan ja tikku ennallan. Voidaan kai virallisesti todeta, että tässä kierrossa ovis "yritti" tapahtua. Mieliala seilaa, muuten munasarja kipua ja etomista lukuunottamatta oireet hävinny.
Kp 18 Al 36.0, tikku ärsyttävä, limat on, oireet ei. Paitsi etoo ja mieliala heittää pahemman kerran, ahdistaa. Jotenkin voimaton ja toivoton olo.
Kp 19 Al 36.0, tikku se vaan haalenee vaikka munasarja tuntuu pamahtavan ja limaa pursuaa melkein korvistakin, etoo oikein urakalla, mielialan vois lähettää maata kiertävälle radalle.
Kp 20 Al 36.2, etoo ja muniksia särkee. Uuvuttaa ja itkettää. Tikkuun ilmestyi tasavahvat viivat +hymy.
Kp 21 Testiviiva vahvempi ja cb:llä tuli katottua hymy. Tissit kipeet, pissattaa, mieliala parani mutta vieläki väsyttää.
Kp 22 ja cb hymyilee vieläkin, tikku tasavahva. Al 36.0 Lima vähentyny, tissit sairaan kipeet, pissattaa ja väsyttää. Etominen loppui viimein ja se itkeminen. Kummallinen kierto.
Kp 23 Dpo 0 Tänään kai nyt oli se ovis sitte, limat melkein hävinny ja tikku hailakka, oireista jäljellä tissikipu ja munasarjoissa tuikkii, al 35.9.
Dpo 1 Al 36.4, limat loppu, tissit kipeet, munikset tuntuu. Ei kummempaa.
Dpo 2 Al 36.5, kuivaa, tissit vielä vähän kipeet. Muuten ei mitään oloja, normifiilis
Dpo 3-4 Al 36.5, kuivaa ja perusmeno. Ei mitään tuntemuksia, mutta kipeänä. Lapsikin kipeenä taas just kriittisesti ja tehostanut prolaktiiniehkäisyn huippuunsa...
Dpo 5 Al 36.9 mutta kiitos flunssan.. keltarauhanen särkee ihan armottomasti, vähän turvonnu olo jotenki, taas ovisliman oloista. Muuten ei mitään.
Dpo 6 Al 36.5 ja munasarja särkee. Kipeenä, jostain syystä tuntuu että olis voinukkin tärpätä mutta en usko plussaan yhtään. Illalla peiton allakin palelee mutta huonekin on kyllä tosi kylmä.
Dpo 7 Al 36.4 eli laskussa, kuivaa, ei yhtään mitään oloja tai tuntemuksia. Täti varmaan saapuu yllätyskylään parin päivän sisällä. Ainoa "raskausoire" on, että petinteinen pms ketutus puuttuu.
Dpo 8 Al 36.8 kun nukuin paljon tavallista pidempään, eli vieläki laskussa, tätiä ootellessa negattukin jo. Ovisliman tyylistä kirkasta vva. Tissit kipeyty ihan kunnolla, munikset tuntuu hetkittäin kummallakin puolella. Muuten ei oikein mitään. Järjellä tiedän et täti saapuu kohta, mutta mielikuvitus väittää että nyt on tärpännyt. Näin jotain ylivilkkaita unia.
Dpo 9 Al 36.67 ihan oikeaan aikaan.. Tuli nukuttua huonosti. Kahvi alkoi aamusta vähän tökkiä ja alavatsalla on kummallinen "turpea" jomotus, ei ihan tavallinen menkkasärkykään.. jolloin muistin että vallan unohdin päivän negauksen ja tekasin testit (tietenki 2 eri merkkiä :grin mielikuvituksen houreiden minimoimiseks) ja mitäh, sieltä tuliki haamut molempiin jo alle minuutissa! Kääks en voi uskoa.. toki nyt on liian aikasta mitään sanoa, jos parin viikon päästä vielä plussa pärähtää niin ehkä sitten vähän voi alkaa uskoa.
Dpo 10 Al 36.68 ja hyvin lievää menkkajomoa, tilannekatsaus RFSU:n tapaan todistaa ettei eilinen oo uni. Aivastelen koko ajan, ei se tainnutkaan olla flunssa... Huimaa pitkin päivää, se on epätavallista. Vessassa saa rampata. Tissit on vähän kipeet, hetkittäin on lievää väsymystä joka ei oikein sovi muuhun ku plussaan.
Dpo 11 Al 36.66 Pikkusen lievää menkkajomoa, muutamia repäisykipuja, vähän huimaa ja hengästyttää, aivastuttaa, vessassa juoksemista. Jännittää et tuoko dpo 14-16 tädin kuitenkin... mutta olot kyllä jo täysin paljastaa mikä meininki vaikka ei olis testannukaan. Toisaalta tuntemukset on hirmu lieviä.
Dpo 12 Al 36.67 kuivaa ja melkein oireetonta..jotain hetkittäisiä hyvin lieviä tuntemuksia. Vessahätä vaan koko ajan.
Dpo 13 Al 36.66 kuivaa ja aika oireetonta, hiukset rasvoittuu ja tuntuu oudon energiseltä.
Dpo 14 Digi 2-3vk, lievää menkkajomoa yms ja tavallista energisempi olo. Närästää ja hapot nousee, hedelmähimo. Ei kummempaa. Vielä tuntuu skeptiseltä et onko se nyt oikea plussa. Mutta koska tätiä ei näkynyt niin lasketaan että on.
 
Muokattu viimeksi:

Beisla

Varmaotteinen viestittelijä
Lokamammat 2016
Maalisäidit 2020
Laitan tähän viime kuun kiertoani jälkeenpäin sen minkä muistan.
DPO 0 - 7 Muutama päivä ovulaation jälkeen rinnat arat useiden päivien ajan. Pientä nippailua tuntuu.
DPO 8 Tippa verta illalla, kiinnittymisvuoto?
DPO 9 - 11 Rinnat todella arat, ja välillä tuntuu menkkamaisia kipuja mutta paljon aiemmin kuin normikierrossa.
DPO 12 Illalla alkoi tiputella. (Tämän normaalia ennen menkkoja.)
DPO 13 Aamulla tehty negatiivinen raskaustesti.
DPO 15 = KP1, eli täti tuli.
 

Vauvaton

Satasella mukana keskusteluissa
Munkin on pakko tehdä tää vaikka on jo dpo 10 menossa.

Dpo 0: Limailu alko jo edellisenä päivänä, ovistestin viiva oli tosi tumma verrattuna edellisiin päiviin. Lylkeen ja selkään sattu ja vihlo välillä tosi paljon.

Dpo 1: Vihlominen jatku, nopeissa liikkeissä meni oikeen sellanen kunnon "puukko" läpi vartalon. Limailu jatku.

Dpo 2-5: Limaa tullu vieläkin aika reilusti vaikka yleensä loppuu jo toisena päivänä. Väsyttää koko ajan. Flunssa iskee ja pari päivää menee sängyssä kuumeen heitellessä 36-39.

Dpo 6-9: Nännit on kipeenä!! Siis yleensä on ennen menkkoja tissit kosketusarat mutta nyt vaan nännit...ja pakko myöntää et en yleensä tykkää et mies hyväileeniitä kun on herkät, mutta nyt taisin oikeen kerjätä sitä koska se tuntu HYVÄLTÄ!! Aamusin kauhee nälkä, vaikka koskaan en oo aamupaloja syöny..mahassa välillä pientä nipistelyä ja nopeissa liikkeissä vihlasuja alhaalla.

Dpo 10: Heräsin nälkään, pari leipää ja 2 lautasellista puuroa niin lähti aamuäreys nännit edelleen herkät ja mies sano et mun tissit on kuumat (tällä ei viitattu ulkonäköön vaan lämpötilaan) itse en huomannu vaikka kokeilin. Pientä nipistelyä ollu mahassa. Menkkaturvotus ja herkkyys yleensä alkanu tässä vaiheessa mut nyt ei oo mitään oloja ja painokin on pysyny samana vaikka yleensä tulee se +2kg ja housut kiristää.

Dpo 11: Kuivaa kun saharassa. Päivällä iski joku huimauskohtaus joka kesti puoli tuntia, pidin pöydästä kiinni että pysyin pystyssä. Nännit vieläkin kipeenä ja vatsassa välillä pientä vihlontaa. Huomenna testaan aamulla koska kp 28/29.
 
Muokattu viimeksi:

1820

Satasella mukana keskusteluissa
Laitetaanpa muistiin... :)

Dpo -5: Kipuillut oikealla puolella jo neljättä päivää, illalla huomaan selkeät limat, ikivanhat ja aikoja sitten vanhentuneet ovistikut eivät kuitenkaan näytä plussaa. x
Dpo -4: Kipuilut loppuneet
Dpo -2: Ovistikun testiviiva vahvistunut, mutta ei yhtä vahva kuin kontrolli. x
Dpo -1: Ovistikun testiviiva vahvistunut, mutta ei yhtä vahva kuin kontrolli.
Dpo 0: Ei tuntemuksia, ovistikun testi lähtenyt haalenemaan, joten ehkä munasolu on irronnut tänään...
Dpo 1: Nenä tukossa, muuttuu päivän mittaan välillä juoksevaksi nuhaksi. Väsyttää. x
Dpo 2-3: Nenä tukossa edelleen, ajoittaista menkkakipuilua alavatsassa. Väsyttää.
Dpo 4-5: Väsymystä ja päänsärkyä, viluttaa, mutta vatsa ei satu, nenäkään ei ole niin tukossa...
Dpo 8=kp1
 
Muokattu viimeksi:

Sarina1

Puuhakas puhuja
Joulukuunmammat 2015
Mäkin voisin kirjotella aikani kuluksi.
Taustaa sen verran, et tätä kiertoa edeltävä kierto venyi 96 päivään ja se katkastiin teroluteilla. Ovis tuli poikkeuksellisen aikaisin, siis aiemmin kun ikinä ennen jo kp14 (mulla todella pitkät ja epäsännölliset kierrot ja se että ovuloinko edes sen vuoksi oli kyseenalaista). Jostain kumman syystä päätin alottaa tikuttelun jo noinkin ajoissa että sain sen bongattua :)

Dpo-2: Alavatsaa kutitteli ja nännitkin olivat kummallisesti hieman arat (yleensä ei tissit reagoi kierron vaiheisiin millään tavalla). Ovisviiva vahvistumaan päin. Runsaat limat ja halut.

Dpo-1: Ovistikkuun vahva plussa, toisesta reunasta vahvempi kuin kontrolliviiva. Nännit hieman arat. Limat ja halut.

Dpo0: Viiva haalenemaan päin. Nännit ja koko tissit kipeät. Nyt oon pitkästä aikaa varma, et ovis on ehkä vihdoin tapahtunut oikeasti.

Dpo1-5: Kuivaa kun saharassa! Tämäkin on ihan uutta, yleensä mulla erittyy valkkaria ja on kosteat paikat joka kierron vaiheessa. Muuten fiilikset suht ok.

Dpo6: Kuivaa. Älytön väsymys ja alavatsaa kutittelee hassusti.

Dpo7: Kuivaa ja väsyttää. Häpyhuulta jomottaa. Paleltaa etenkin iltaisin.

Dpo8: Kuivaa ja paleltaa. Näin päiväunilla hirveää painajaista jonka muistan edelleen ja herätessä itketti hirveästi.

Dpo9: Kuivaa ja paleltaa. Aivan järkyttävää ja ennenkokematonta alaselän polttelua. Mulla ei yleensä ole menkkakipuja, joten taas uutta ihmeteltävää. En kuitenkaan osaa yhtään ajatella et olisko tärpännyt vai ei.

Dpo10: Kuivaa, mutta iltapäivällä ihmettelen maitokahvin väristä limaklönttiä joka jäi paperiin pyyhkiessä. Kotiin päästessä posti oli tuonut uusia ovistestejä ja herkkiä raskaustestejä. Ajattelin huvin vuoksi testata ja HAAMU:Heartred aika haalea jota mieskään ei meinaa uskoa ja kuvittelee, että innostun taas turhaan. Mutta on se!

Dpo11: Digitestiin raskaana 1-2 :love7 kyllä se vaan pitää uskoa. Nännit edelleen aristaa ja kuivaa kuin saharassa.

Nyt mennään "jo" seitsemännellä viikolla kun tätä kirjoittelen :) pääsin alkuraskauden todella helpolla, vain oikeastaan rintoja vähän aristi, mutta nyt on alkanu oksentelu ja pahoinvoinnit. En valita, ompahan ees jotain oireita niin on helpompi uskoa tää todeksi!!! :)
 

minea_

Oman äänensä löytänyt
Mäkin liityn! :happy

Eli 24.5. oli viimeisimmät menkat ja ennen sitä lopetin Nuvaringin käytön. Mahd. ovulaatiosta ja sen ajankohdasta ei mitään tietoa.

Kp 1-6: Menkat.
Kp 7: Seksiä.
Kp 8: Seksiä.
Kp 9: Seksiä.
Kp 10: Menkkajuilintaa, päänsärkyä. Vatsaa turvottaa! Aivastelua.
Kp 11: Menkkajuilinta jatkuu. Flunssainen olo aamulla herätessä, väistyy aamupalaa syödessä. Töissä meinaan ruokalassa tukehtua kun höyryt käy nenään. Aivastelua. Vatsaa turvottaa edelleen. Seksiä.Pissattaa usein. Ärsyttää!!
Kp 12: Päänsärkyä. Mahaa juilii, turvottaa. Hajut käy nenään. Ääni käheä. Pissattaa all the time! ja vituttaa.
Kp 13: Flunssainen olo taas aamulla, kylmiä väreitä. Mahaa juilii. Ei turvotusta tällä kertaa aamulla. Pissahätä! Aamupäivästä alkaa mahan turvotus. Vituttaa!
Kp 14: Aamulla ääni käheä, kurkusta tulee sitkeää limaa. Maha outo, kun käyn pissalla ja kumarrun pöntöllä istuessa eteenpäin, mahaa juilii. Mahan turvotus heti aamusta. Iltapäivällä kahden aikaan heikkoa oloa, vaikka just olin syönyt. Ei kuvotusta, vaan nimenomaan heikotusta. Ihan outoa, mua ei ikinä heikota tai pyörrytä.Vituttaa. Riitaa miehen kans. Ei itketä, mutta vituttaa aivan helvetisti, toisaalta jotenkin välinpitämätön ja sumuinen olo. Testasin negan, mut se olikin odotettavissa, halusin vaan varmistaa kun otin vähän skumppaa juhlissa tänään.
Kp 15: Maha turvoksissa heti aamusta. Kauhee päänsärky aamulla, joka vähän yltyy kahvista huolimatta. Niskat jumissa kuten tavallista, ei siis mikään oire minun kohdalla. :grin Hiki. Ei tällä kertaa kylmiä väreitä. Mahaa juilii. Seksiä! Foolihapot otettu käyttöön!
Kp 16: Laskurin mukaan ovulaatio joko tänään 7.6. tai huomenna 8.6. Seksiä!
Kusihätä vaivaa töissä. Hyvä ette vessaan kerkiää. Mahaa turvottaa niin kuin nyt joka päivä melkein. Ei juilintaa kuitenkaan.
Kp 17: Aamulla taas tukkoinen olo joka hälvenee nopeasti. Mahaa turvottaa, kuinkas muuten. Mahaa juilii taas, lähinnä oikealta puolelta. Mahan turvotus ja juilinta vaan pahenee lounaan jälkeen. Oon huomannut myös, että maha toimii useammin kuin ennen, nyt muutamana päivänä jopa 2-3 kertaa.
Kp 18: Aamupala ei oo mennyt alas muutamaan päivään. Kahvi kyllä maistuis! :eek:
to be continued... :angel9:nailbiting:


Kp 23: Päivitykset jääneet vähiin, olin to-la tosi sairas. Nyt oikeestaan tunnen jotain muitakin oireita kuin sairauden. Heti aamusta menkkajuilintaa, ei pysty syödä aamupalaa. Töissä aamukahvin ja jogurtin jälkeen tulee heikotuskohtaus, hikeä pukkaa ja kädet tärisee kun yritän potilaalta ottaa tikkejä pois. :grin Voi kun pääsis jo syömään, mut vielä yks toimenpide lääkärin kans ennen sitä! Maha ripulilla, mutta varmaan johtuu ab-kuurista jonka sain nielutulehdukseen. Seksiä. Ab-kuuri jäi kesken, tarkistin nieluviljelytuloksen joka negatiivinen.
Kp 24: Nega testattu aamupissasta. Miks ei malta odottaa?? :shifty: Ehkä sit viikonloppuna näyttäiskin jotain... :rolleyes: Mahaa turvottaa vähän. Menkkajuilintaa vähän koko ajan. Kurkku käheytyy ja kipeytyy flunssamaisesti yhtäkkiä. Janottaa. Kauhee makean himo! Tissejä aristaa! Iltapäiväpissasta töiden jälkeen haamujen haamu One stepin liuskaan! :rolleyes: What?? Oiskohan tuo kuitenki viivanpaikka? Ja iltapissasta samanlainen haamu samanlaiseen testiin. Nuo one stepit on kuulemma epäluotettavia...
Kp 25: Aamupalaa ei tee mieli vaikka on nälkä... Maha kurnii jo töissä. Flunssa, kurkkukipee ja nenä vuotaa. :shifty: Kiva olla töissä luukulla kun ääni on heti ku viskiä viikon juoneella. :grin Mahaa turvottaa. Tissejä nippailee! Vihlookin jopa välillä. Tissit nyt arat! Vilun väreitä.
Kp 26: Menkkajuilinnat kovasti heti aamusta. Nega aamupissasta RFSU:n liuskasta, tai ainaki oletan et oli nega. Kummempia tihrustamatta tuli testiajalla viivanpaikka näkyviin, jossa ei väriä tai jos oli niin hyvin hyvin niukasti. Ei tainnu tässä kierrossa tärpätä. On semmonen olo et menkat alkais. No ens kierrossa ehkä sit. :rolleyes: Vatsan turvotus ja menkkajuilinta jatkuu... Aamupala jäi taas kerran syömättä.
 
Muokattu viimeksi:

Smuutsie

Silmät suurina ihmettelijä
Ovis bongattu kp 32-33.
Dpo 1-2 Väsymystä.
Dpo 3-6 Kuivaa. Lämmöt olleen 37 aamusta iltaan ja väsyttää, paleltaa, laiskottaa, mutta ei mitään flunssan viittaavaa.
Dpo 7 Kuivaa, lämmöt 37. Alaselkää hieman vihloo. VÄSYTTÄÄ. Negakierroissa lämmöt 36,7 maksimissaan ollut, joten nyt toivo päällä raskautumisesta.
Dpo 8 Kuivaa, lämmöt 37, hiivan oireita. :shifty: Pientä vihlontaa alamahalla, sekä hengästyminen vähäisestäkin liikkeestä.
Dpo 9 kuivaa, lämmöt 37,1. Hitusen menkkajuilintaa. Vatsa ihan turvoksissa. :confused: Kova väsymys ja pääkipu, mutta johtunee siitä kun nukuin 20-24, valvoin 24-04, nukuin 04-06.30. Vähemmän oireita mitä yleensä ennen kuukautisia tähän aikaan.
Dpo 10 Lämmöt laskussa, 36,7. Kamala turvotus ja ärtynyt olo. Itkuherkkyys on aika kova.
Dpo 11 Lämmöt 36,5. Eiköhän vuoto ihan kohta ala. Mieli on parempi,mutta vatsa hieman turvoksissa vielä. Ummetusta.
Dpo 12 Lämmöt 36,6. Ei niin mitään oireita. Vatsa vähän turvoksissa, mutta johtunee syömisistä. Päivällä yhdesti pyyhkiessä kuivaa ja paksua valkovuotoa pieni määrä. Ummetusta.
Dpo 13 En mitannut lämpöjä koska olo raskaudesta jo unohdettu. Täysin oireetonta. Kuivaa ku saharassa. Ummetusta.
Dpo 14 Lämmöt 37,1. Iiiik, uskaltaiskohan huomenna jo tehdä testin. Tänäänkin ummetusta.
Dpo 15 Hailakka PLUSSA rfsu testillä. Oireina mahan turvotus ja ummetus. Muuten olo virkku ja täysin normaali.
 
Muokattu viimeksi:

Mammu83

Keskustelun kolmiottelija
Täähän oli hyvä idea tällänen ketju. Minäkin haluan :) Dposta ei ole tarkkaa tietoa, koska tässä kuussa ei tikutettu, mutta laskennallisesti ovis katottu.

dpo3 huonoa oloa, närästystä, kahvi alkoi tökkimään
dpo4 kahvi ei maistu ja järetön väsymys aamulla, alamahaa jomotteli, illalla paleli
dpo5 väsymys jatkuu aamulla, menkkamaista jomoa, mutta ei kuitenkaan, kahvi ei mene alas, pääkipua
Dpo6 väsyttää, voisi vain nukkua. Non-stop haukottelua. Kahvi ei uppoa, alamahaa nippailee/juilii. Alamahassa paineen tunne. Ilmavaivoja ilmaantunut. Ruokaa tekee hirveästi mieli.
Dpo7 aamupala maistui metallille. Paineen tunne mahassa. Pääkipua. Rinnat kipeät.
Dpo8 alamahaa nippailee. Illalla todella huono-olo. Rinnat hellät. Pääkipua.
Dpo9 rinnat hellät, ruokahalua, alamaha tuntuu pallolta, ilmavaivoja
Dpo10 samat kuin edelliset, pääkipua, metallin makua suussa, tunteikas toisin sanoen itkuinen, alamahassa repäsy tuntemuksia
Dpo11 suht samat kuin edelliset, tuhrua havaittavissa. Eli eiköhän sieltä menkat lähesty pikku hiljaa.
Dpo12 menkka jomoa, huonoaoloa, tuhrua
Dpo13 = kp1
 
Muokattu viimeksi:

sallahaa

Kunnioitettu kommentaattori
Elomammat 2016
Lokamammat 2018
Poppaskonsteina mammavitskut, foolihappo, maitohappobakteeri, sinkki ja d-vitamiini + greippimehu ovikseen asti.

Kp 1-5: Menkat
Kp 6: Pientä jomottelua kummassakin muniksessa. (sex)
Kp 7: Jomottelua, hyvin kosteeta.
Kp 8: Sama jatkuu, mutta nyt ehkä jo eggwhite. (sex)
Kp 9: Kävin gynekologilla ultrassa, 18mm folli nähty vas. munasarjassa ja ovis arvioitu viikonlopulle. Myös cx-lima sopii kierron vaiheeseen.
Kp 10 : Eggwhite, vaimeaa jomottelua ja illalla todella kipeä vihlaisu vasemmalla. Ovis? (sex)
Kp 11 dpo 1: Vaimeaa jomottelua molemmissa muniksissa, vähän kuivempi päivä.
Kp 12 dpo 2: Vähän voimakkaampaa jomottelua vas., paikat kosteina, tissejä juilii. (punkkua, sex)
Kp 13 dpo 3: Edelleen sama meininki. (punkkua)
Kp 14 dpo 4: Sama jatkuu. (punkkua, sex)
Kp 15 dpo 5: Voimakasta jomottelua ja paineen tunnetta etenkin vas. muniksessa, rintoja juilii ja tuntuvat joistain kohti aroille. Kuivaa kautta ei edelleenkään näkyvissä, mutta semmosta mulla ei oikeen ikinä oo muutenkaan. (punkkua, sex)
Kp 16 dpo 6: Nännit on tämän päivä aikaan muuttuneet aroiksi, muniksissa tuntemuksia. Suht kuivat oltavat. (punkkua)
Kp 17 dpo 7: Klo 6 heräsin voimakkaaseen alamahakipuun. Nukuin muutaman tunnin ja herättyä se oli leivittynyt, mutta koko päivän tuntunut jännä tunne etenkin vasemmalla. Mahaa turvottaa, nännit arat. (punkkua)
Kp 18 dpo 8: Alamahassa juilinut koko päivän samaan tapaan kuin eilen, välillä myös oikealla puolella siis. Älytön ilmapallomaha. Luotto on aika vähissä tän kierron suhteen, uskon päättyvän plussan sijaan verisiin kuukautissuojiin :sad001 Nännit arat. (viimeset punkut)
Kp 19 dpo 9: Molemminpuolisia jomoja ja vihlomisia, nännit yhä arat. Tänään myöskin paikat kostuneet uudelleen ihan selvästi! Turvottaa ja maha on ollu löysällä muutaman päivän.
Kp 20 dpo 10: Muuten sama meininki ku eilen, mutta välillä tosi voimakkaita ja pitkäkestosiakin jomoja. Eli vissiin tätiä ootellessa... :sad001
Kp 21 dpo 11: Tänään sitten taas ei oo tuntunut kun pientä juilimista ja vihlomista! Nännit on vain vähän arat mut tissejä juilii. Ihan ku pukkais hiivaa? Muita oireita ei voi luotettavasti tulkita, koska olin eilen yövuorossa ja varmasti siksi väsy ja vähän etova olo. Järkky iltaturvotus taas.
Kp 22 dpo 12: Ihan samaa kuin eilen, paitsi turvottaa vähemmän. Edelleen kauhee kooma yövuorosta. Varasin lääkäriajan perjantaille, että sais selvyyden tähän onko joku tulehus. Itkettää kaikki, PMS:ää varmaan...
Kp 23 dpo 13: Masujomoja, tissiherkkyyttä, etova olo ja itkuherkkyys. Kyllä mua varmaan taas huijataan hyvin. Huomenna silti testiä, jännittää se vähän kuiteskin :rolleyes:
Kp 24 dpo 14: Nega
Kp 25 dpo 15: Illalla ruskeeta tuhrua havaittu, jokohan huomenna kp 1?
Kp 26 dpo 16: Runsaammin ruskeaa vuotoa, menkkasärkyä.
Ja tänään kp 1, vihdoinkin ihan oikeat menkat tyhjennyksen jälkeen! Seuraavan kierron kokeilen olla aivan laskematta ja analysoimatta mitään, pää on leviämispisteessä joten jarrut päälle vielä kun voi :)
 
Muokattu viimeksi:

mannikka

Keskustelujen kuninkuusravaaja
Helmikuunmammat 2015
Elomammat 2016
Syysmammat 2016
Elomammat 2018
Miunkin piti tänne yrittää kirjottaa tässä kierrossa.. :p käytössä vitamiineja ja greippimehu.

Kp1-5 menkat
Kp7 menkkajomotusta, erikoista :s
Kp8 lisää menkkajomotusta, outoja alavatsatuntemuksia. Jokohan ovis on tuloillaan? :) ei vielä eggwhitea, ovistestissä viiva ehkä hiukan tummennut. Vahvuus n puolet kontrolliviivasta. Naama täynnä pientä näppyä :sad001 illasta vielä munasarjoja vihlo..
Kp9 pieni ruskea tuhru vvn seassa. Ei vielä eggwhitea, mutta kosteaa. Kohdunnapukka pehmennyt vähän.
Kp10 runsasta vvtä. Alaselkä kipeä. Nivusia jomottaa. Mitähän ihmettä? Pessimisti ei pety -asenteella kuukuppi tilaukseen. Eggwhitea bongattu :p kovia vihlasuja munasarjojen kohilla.
Kp11 vihloo.. O-testi lähentelee plussaa, jospa huomenna :wink ärsyttävä, iso, kova finni ilmestyny leukaan ..
Kp12 ei vielä o-plussaa, eikä enää ewtä.. Illalla vihlontaa..
Kp13 lämmöt aamulla koholla, mutta taitaa olla flunssaa? Luultavasti o-plussa!? Jee :p
Kp14 lämmöt ei tänään koholla. O-testissä vahvaa viivaa. Ei oikein mitään oloja tai nippailuja.. Vähän paineentunnetta mahassa. Yöllä muutama kovempi nippasu vasemman munasarjan kohilla.
Kp15 aamulämpö koholla :) lihakset jumissa ja päätä jomottaa. Hartiapistosta vasemmalla. Lisää nippailuja vasemmalla. Häpyluuta vihloo.
Kp16 (dpo-1) nyt tuli sit ihan oikeesti o-plussa testiin. Eli nippailut oli kasvukipuja vielä.. Ei oikein mitään oloja tänään, tosin ei oo ehtiny kuulostellakkaan..
Kp17 (dpo0) nippailuja, paineen tunnetta mahassa. Leuassa taas isoja tulehtuneita finnejä :mad:
Kp18 (dpo1) vähän jomottelee vasemmalla, ei oikein muuta..
Kp19 (dpo2) jomottelua..
Kp20 (dpo3) limakalvot kuivakat, nenästäki tulee niistäessä verta.. Suurensuuri ärsytys päällä :mad: nännit vähän herkät. Valkovuotoa reilusti, munasarjoja jomottelee
Kp21 (dpo4) väsyttää.. Menkkakipuja ja alaselkää särkee. Eiköhän tää kierto kohta lopu :sad001 valkovuotoo runsaasti
Kp22 (dpo5) menkkajomoja, edelleen runsaasti vvtä.
Kp23 (dpo6) alamahassa nippailee ja tuntuu painetta. Kiukuttaa :mad: nivusia vihloo ja janottaa.. Illalla vielä muutama outo pisto navan vieressä. :s
Kp24 (dpo7) alamahaa vihloo.. Kamala jano. Aamu kahvia meni alas vain pari suullista.. Päätä jomottaa
Kp25 (dpo8 ) alamahaa nippailee/vihloo. Valkovuotoa välillä suorastaan lorahtaa :eek:
Kp26 (dpo9) päätä jomottaa, vv lorisee ja nippailee.. Painetta/jomotusta mahassa.
Kp27 (dpo10) samaa kuin eilen.. Plussana ilmeisesti flunssa, kurkku kipeä ja viluttaa.
Kp28 (dpo11) nippailee, jomottaa, päätä särkee, kurkku on kipee.. Navan vieressä taas pistoksia.
Kp29 (dpo12) samaa kuin eilen. Nega testattu. Illalla kovia menkkajomoja, eiköhän se täti löydä tänne huomenna.
Kp30 (dpo13) haaleanhaalea viiva testissä! Mahaa nippailee, vvtä tulee.. Päätä jomottaa.
Kp31 (dpo14) vähän vahvempi viiva testissä, jopa mies näki! Samat olot kun eilen + viluttaa..

Toivotaan et pysyy mukana.. :) muihin kiertoihin erona päänsärky, navan vieruksen pistot ja kurkun kipeys (voi olla kyl vaan se flunssa).

Dpo18 verikoe, hcg<1. Eli kesken on menny ihan alussa. Vuotoa ja uutta kiertoa ootellessa.
 
Muokattu viimeksi:
Top