Kotidoppler

Keskustelun 'Laskettu aika huhtikuussa 2016' aloitti Jannski, 17 elo 2015.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. kkattja Puuhakas puhuja

  Satrumanvaraista, ja niinku jannski sano, siihen mihin alkio kiinnittyy
 2. Muffeli Hyväntuulinen höpöttäjä

  Okei. Sain tänään kunnolla pitemmäksi aikaa sydänäänet kuulumaan. Ja voi vitsi sitä tunnetta. Oon iha veltto nyt.. iha ku olis koko keho mennyt tyylin maitohapoille.
 3. Liliah Jostain jotain jo tietävä

  Itsellä hankalampi nyt 10+5 saada sydänääniä selkeästi kuuluviin, kun karkaa aina alta pois. Ennen möllötti aina samassa kohdassa.
 4. Nanaa_ Hyväntuulinen höpöttäjä

  Mistä kohtaa suunnilleen saatte sykkeen kuuluviin nyt mulla siis rv 10+0...
 5. Pihla Varmaotteinen viestittelijä Marraskuiset 2021 Huhtimammat 2016 Kesäkuunmammat 2014

  Jes, syke löydetty tänään 9+3. Täsmälleen sama päivä kuin esikoisestakin, vaikka kovasti kyttäilin jo aiemmin. Josko sitä nyt vois huokaista.
  Mä löysin sykkeen samasta paikastakin kuin esikoisesta, eli ihan oikealta alhaalta, karvoituksen vierestä.
  • Tykkään Tykkään x 1
 6. Jannski Sukkela juttelija

  Nanaa mulla kohdun reuna yli häpyluun eli tuntuu selvästi, mutta äänet joudun etsimään toosi reunalta kun istukka edessä :/ Eli kannattaa vaan ympäri alamahaa karvoituksen/häpyluun juuresta etsiä, suht keskeltä kun sivuilta tulee omat sykkeet kuuluviin.
  • Tykkään Tykkään x 1
 7. Nanaa_ Hyväntuulinen höpöttäjä

  Täytyy huomenna koittaa uudestaan... Ärsyttävää ku ei löydä :sad001 Mä oon niin kärsimätön :sorry:
 8. Jannski Sukkela juttelija

  Kyllä se sieltä alkaa kuulumaan kun saat sen pikkuherneen sopivasti dopplerin alle :) Onko kuulunut viuhviuh ääntä, se voisi olla istukka? Ja lähellä noita lanneluita kuuluu sit oma syke tosi selvästi kun menee jotain suonia siinä.
 9. Nanaa_ Hyväntuulinen höpöttäjä

  Joo oon kuullu monet kerrat viuhviuh ääntä :)
 10. Nanaa_ Hyväntuulinen höpöttäjä

  Oli ihan pakko nousta sängystä mennä olohuoneeseen sohvalle kuuntelemaan ja mä löysin sykkeen!!! :Heartred:Heartpink:HeartredKiitos jannski neuvoista en olis osannu noin alhaalta edes ettiä ajattelin et olis jotenkin ylempänä jo!! On noilla pienillä kyllä uskomattoman nopee syke :happy::love7
  • Tykkään Tykkään x 2
 11. Pink Oman äänensä löytänyt

  Mäkin yllätyin siitä kuinka alhaalla se vauva oleskelee :) saatiin doppler lainaan ja alotin etsimällä jostain navan alapuolelta, ensin löyty oma syke ja kuulosteliin onko se varmasti mun. Sitten mies liikutteli doppleria alaspäin ja yhtäkkiä kuului erittäin nopea tykytys alhaalta oikealta, ei epäilystäkään kuka se oli :joyful: Oli ihanaa kuulla se :Heartred eilen sit kuuntelin uudestaan ja syke löytyi alhaalta vasemmalta. Liekö sit liikkunut vai kuuluko vaan jotenki eri kohdasta. Enää 5 päivää ultraan, kun vaan tulisi hyviä uutisia niin voi vihdoin vähän hengähtää :wacky:
  • Tykkään Tykkään x 1
 12. Ginger Kunnioitettu kommentaattori Toukoäidit 2020 Huhtimammat 2016

  Muakin kiinnostais hankkia doppler... Netistä en mielelläni tilais, mutta missäs muualla niitä myydään? Onko joku ostanut omansa liikkeestä? Mies vähän pistää vastaan aietta ostaa tommonen vehje (kallis ku mikä ja eikö ne neuvolassa kumminkin kuuntele?) mutta musta tuntuu että tuun pöhköksi esim. tässä nyt seuraavan kuukaden aikana ku joudun odottelemaan loppukuusti olevaa neuvolaa ja äänten kuuntelua... Ihan vaan sen takia etten tuu stressipeikoksi ni ajattelin että pitäis varmaan hankkia... :nailbiting:
 13. Jannski Sukkela juttelija

  Kiva nanaa :) Itekin joskus yöllä noussut kuuntelee jos ei ookkaan päivällä kuulunut, jää vaivaa mieltä :sad001
  Ginger verkkokaupasta moni tilannut sitä unborn joku, olisikohan siellä ihan liikkeessä?
 14. Jannski Sukkela juttelija

  Helsingin verkkokaupassa näkyisi ainakin olevan liikkeessä :) Ite tilasin raskauskeijusta alennuksella, tuli parissa päivässä kotiin.
 15. Ginger Kunnioitettu kommentaattori Toukoäidit 2020 Huhtimammat 2016

  Varmaan toiveajattelua että löytyis täältä satakunnasta mistään liikkeestä. :D Lähimpänä tossa on muksumassi mutta sielläpä tuskin on dopplereita... :grin Tai en tie, pitäis piruuttaan käydä vilkasemassa, samalla vois kattoa niitä söpöjä vaunuja jotka näin... Pitäisköhän sitten uskaltautua tilaamaan? Oon äärimmäisen surkea nettishoppailija kun mietin aina et mikä menee vikaan ja menetän rahani. Millä tavalla ne muuten lähettää dopplerit, lähimpään r-kiskaan? :D Toivottavasti vaan ei postilaatikkoon, nyt kun on niin sateista ja mein loota falskaa, posti aina välillä kulmasta märkää :woot:
 16. Jannski Sukkela juttelija

  Raskauskeiju on ainakin luotettava ja mulle tuli paketti ovelle, en muista miksi :D Mutta varmaan lähimpään postiin menee,, en muista saako r-kioskille.
 17. Neitinuttura Jostain jotain jo tietävä

  Onko totta, että pojan pulssi on korkeampi kuin tytön? Lääkäri sanoi tänään, että normaali pulssi on 120-160. Ystäväni kertoi, että poikaa oottaessa hänen pulssi oli jopa 170 kun poika liikkui. En ole kyllä aiemmin kuullut, että jollain olisi vauvan pulssi ollut 120? Tänään lääkärin kuunnellessa vauvan pulssi oli 150+, eikö se ole aika keskiverto?

  Pointtina oli kuitenkin, että onko kuulemani mukaan pojilla korkeampi pulssi kuin tytöillä?
 18. Eleanora Kommentoinnin ninja

  Muistaakseni oon kuullu myös toisinpäin, että tytöillä voi olla korkeampi pulssi. Eli en pistäis paljonkaan painoa noille pulssijutuille sukupuolen veikkaamisessa.
 19. Jannski Sukkela juttelija

  Oon kuullut myös että tytöillä korkeampi syke. Ja mahan muoto erilainen ja linea negra :D Oireita myös eri riippuen onko tyttö tai poika. Ja jokainen kumottu jossain vaiheessa kun ihmisillä eri kokemuksia :) Mutta onhan se kiva arvuutella!
 20. Jannski Sukkela juttelija

  Psst. Pojan syke oli aina alle 150 :wink Nyt näyttää koko ajan yli 150, saas nähä :)