Kotidoppler

Keskustelun 'Laskettu aika tammikuussa 2016' aloitti Minniliini, 5 kesä 2015.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. ss- Aloittelija

  Mulla on tuo baby fun,fetal doppler. Suosittelen! :) ostin kaverilta ollessani viikolla 12 ja hyvin kuulu,kun oli kerennyt viikkojakin kertyä :)
 2. alinah Addikti Elokuun äidit 2019 Tammikuunmammat 2016

  Kuuntelin taas eilen, en kyllä saa kunnolla sydänääniä kuulumaan tai sitten mun kuulossa on vikaa? Mutta sykkeet vilkkuu kokoajan puhelimen näytöllä... En jaksais odottaa perjantaita kun sillon päästään nt-ultraan näkemään pikkuista..
 3. Tiita_ Tuttu foorumilla Tammikuunmammat 2016

  Te keillä on doppler niin antasitteko vinkkiä sen käytöstä? Minulle on tulossa tällä viikolla doppleri ja ihan sen takia et mielen rauhaa sais ku en viel potkuja tunne ( istukka edessä) no torstaina on onneks neuvola et viimestään silloin saa tietää onko kaikki hyvin :sad001
 4. starling Naimisissa foorumin kanssa Heinämammat 2018 Tammikuunmammat 2016

  Tiita, näin pitkällä raskaudessa ei mun ainakaan enää tarvitse millään tavalla etsimällä etsiä pikkuista. Syke kuuluu oikeastaan heti, kun anturi vain on pikkuisen kohdalla. Tällä hetkellä löydän itse sykkeen pari senttiä karvoituksen yläpuolelta, mutta alkukuun odottajilta löytyy varmaan jo ylempää. :)
 5. Tiita_ Tuttu foorumilla Tammikuunmammat 2016

  Starling juu löyty melkeen heti joo jos vaan nyt en sit mitään ilmavaivaa kuunellu :wink mut hento viuhviuh ääni kuulu :Heartred et enköhän oikeaa kuunellu ja plussaa se et ku löyty niin ihan ku ois kunnon potku tullu vastapalloon :Heartred ja ottaako noi miten helposti omatkin sydän äänet mukaa?
 6. alinah Addikti Elokuun äidit 2019 Tammikuunmammat 2016

  Mä oon jättänyt mun doplerin pölyttymään kun en saa sillä kuuluu sydänääniä niin turhaa sillä kuuntelen. Tulee vaan ittelle siitä tunne ettei kaikki oo mukamas hyvin, vaikka oikeesti tuolla jumpsuttaa pikkunen menemään. Neuvolan doplerilla onneks saatiin kuulumaan eilen sydänäänet. :)
 7. starling Naimisissa foorumin kanssa Heinämammat 2018 Tammikuunmammat 2016

  Tiita, on mulla dopplerilla kuulunut pari kertaa omakin syke. Mutta se on niin paljon hitaampi, että kyllä sen erottaa pikkuisesta. Sykenäytöllisellä dopplerilla tietysti tunnistaa jo sykelukemastakin, kumman sykkeestä on kyse. Mulla tuo viuhviuh-ääni tulee istukasta ja syke on sitten sellainen tasainen jumputus.
 8. Tiita_ Tuttu foorumilla Tammikuunmammat 2016

  No pitää huomenna paremmin perehtyy ku pikaseen vaan kokeilin :) mut potku sentään kertoi et siellä jotain on :Heartred
 9. Tiita_ Tuttu foorumilla Tammikuunmammat 2016

  Starling joo oli se viuh ääni istukasta aamulla kokeilin vähän pitempään ja löyty tasainen nopea jumpsutus et ei mun pulssi oo noi nopee et eikös se nyt osunu oikeaan ja välillä ku karkas :) :Heartred
  • Tykkää Tykkää x 2

Jaa tämä sivu