Mä en vielä näitä himoitse, mut tiiän et jossai vaiheessa raskautta harmittaa, ku ei voi syödä esim. maksalaatikkoa tai graavikalaa (graavi itse valmistettuna tuoreesta lohesta ok, mut en osaa tehdä :D). Tiiän siis, et niiden kimppuun hyökkään heti raskauden jälkeen!
. Ja punaviineistä tykkäsin aiemmin paljon, mut vielä en osaa kaivata. Se on todennäköisesti kans yks "herkku", minkä korkkaan juhlallisesti jossain vaiheessa sit vauvan synnyttyä ja arjen tasaannuttua (imetys huomioiden ja kohtuudella) :)
Muoks.
Luettuani kommentteja tajusin, et yks oikea/tänhetkinen himokin mulla on: lakritsi ja salmiakki!
. Oon aina tykänny niistä hirveästi, mut nyt koitan vältellä niitä, ku itellä "antaessani pikkurillin, ne vie koko käden" :D. Ilmeisesti verenpaineen nousun ohella glykyrritsiini ois haitallista, ni pelaan varman päälle..
Ja pakko viel lisätä, et samoin ku muilla, ni kyl näiden himojen kanssa pärjää, ku on hyvä syy pärjätä!