kesto- vai kertakäyttövaipat?

Keskustelun 'Laskettu aika tammikuussa 2012' aloitti Hannan, 18 syys 2011.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
  1. fjansku Peruskäyttäjä

    Tääl käytetään kertis vaippoi ja Liberoa.Esikoisel meni pylly rikki pampersseist ni vaihdoin Liberoon ja hyvin toimi.Sen takii nyt täl pikkusellakin käytetään liberoo eikä ongelmii oo ollu :) en enää edes uskalla pampersseit kokeilla.
  2. Miiuski ja herne Aloittelija

    Meilläkin kestoillaan päivisin, öisin en ole vielä uskaltanut. Lisäimuja olen toisinaan käyttänyt mutta en oikein tiedä miten niitä pitäisi käyttää, märältä se vaippa tuntuu joka tapauksessa kun sinne pisut lirahtaa. Yritän vaan vaihtaa niitä aina suht tiiviiseen tahtiin ettei iho ärsyyntyisi. Meidän tyttö ei tosiaan yleensä ilmoittele että vaippa on märkä niin pitää aina muistaa välillä sormella kokeilla että onko siellä märkää vai ei...Kaikkea sitä tekeekin nykyään mitä en ikinä aikasemmin olisi voinut kuvitellakaan tekeväni. Toissa päivänä huomasin muuten että ainakin meidän vauvan kakka haisee ihan voipoppareilta, tuskin tulen niitä syömään enään tän jälkeen :)
  3. Hannan Tuttu foorumilla Elokuiset 2021 Heinäkuun äidit 2019

    Aluksi meillä osakestoiltiin, sitten pari kuukautta täyskestoiltiin ja nyt ollaan alettu yöllä käyttään kertiksiä ja muuten kestoja. Alko olleen joka aamu lakana märkänä ja lisäimun kanssa vaippa on niin tuhottoman iso, että meille kertsit sopii paremmin yöksi. Mutta tähän 3,5kuukauteen mennessä meillä on menny kaksi vaippa pussia, ja kestoihin olen käyttänyt rahaa n. 100€ yhteensä. Tietysti mukaan pitää laskea vielä pesuaineet yms. Mutta luulenpa, että aika iso säästö ollaan nuista kestoista saatu.

Jaa tämä sivu