Keski-Suomen odottajat

Keskustelun 'Laskettu aika elokuussa 2016' aloitti Ilpis, 31 tammi 2016.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Mammu83 Naimisissa foorumin kanssa

  Lilala, menkää vain kahvittelemaan, tulen sitten mielelläni seuraavan kerran mukaan :) Luulen, että kesäkuun alkupuoli on vähän haipakkaa menoa meillä. Mä olen joskus asunu jyväskylässä ja sillon en tykänny. Mutta silloin olin teinityttö. Jospa se näin aikuisena maistuisi paremmalta :)
 2. Korppunen Peruskäyttäjä

  Tervetuloa Mammu Jyväskylään! Minäkin olen vasta n.4 vuotta asunut täällä. Nuorempana en myöskään tykännyt kaupungista yhtään. Nyt en muuttaisi enää muualle :grin
 3. nempsu87 Ihastunut foorumiin Tammikuun äidit 2019 Marrasmammat 2016

  Mäki muutin viime vuoden heinäkuussa jyväskylään.. oon kotosi muutaman kymmenen km:n päästä ja asuin 8vuotta muualla. Ku viime keväänä sain tietää ettei työt enää jatku,tiesin heti että suunnataan takas keski-suomeen.
  • Tykkää Tykkää x 1
 4. Lilala Tuttu foorumilla Elomammat 2016

  Meiltähän puuttuu vielä paikka ja kellonaika. Jos vaikka nähtäisiin to 26.5. Klo 16:00 niin ei ole päiväunien jälkeen hirveä hoppu lähteä liikkeelle. Kerran tavataan vähän vähemmän ruuhkaisena ajankohtana, eikä pöytävaraukselle varmaan ole tarvetta, niin mennäänkö sinne jonkun viimeksikin ehdittamaan Sokoksen Pressoon? Missähän siellä kannattaisi treffata? Vatsat tietty auttaa tunnistamisessa. ☺
 5. Ilpis Tuttu foorumilla Elomammat 2016

  Mulle/meille sopii tuolloin. Mennäänkö siihen leikkinurkkauksen lähettyville niin poitsu voisi siinä leikkiä (vai onko siellä vielä se leikkinurkkaus kun en ole pitkään aikaan käynyt)?
 6. Naksutin0816 Peruskäyttäjä

  Mulla on vähän tyhmä olo.. Mä oon ollut kokoajan tulossa huomenna näihin tärskyihin :'D äsken tulin katsomaan, et onko tarkempi kellonaika täsmentynyt niin tajusin, et sehän on vasta viikon päästä :D Olisin ollut huomenna yksinäni siellä ja ihmetellyt, missä muut masukkimammat on :D
  • Tykkää Tykkää x 1
 7. Lilala Tuttu foorumilla Elomammat 2016

  Mulla on kanssa pää niin hattaraa ollut viime ajat, että ilman pomottavaa kännykän kalenteria en varmaan olisi ikinä missään oikeaan aikaan. Kiva, että huomasit erheen ajoissa. Olisi ollut aika mälsät fiilikset varmasti yksin odotella ja ihmetellä.
 8. Iidana Uusi käyttäjä

  Moikka! Liittyisin myös mielelläni mukaan kahvittelijoihin, jos sopii :) Meilläkin esikoisen LA elokuussa ja Jyväskyläkin melko uusi kotikaupunki.
  • Tykkää Tykkää x 4
 9. Ilpis Tuttu foorumilla Elomammat 2016

  Mukaan vaan :) Kiva vaan jos tulee enemmän porukkaa!
 10. Mammu83 Naimisissa foorumin kanssa

  Iidana, mihin päin Jyväskylää muutatte?

  Täällä on kohta kamat pakattu ja lauantaina muutto Palokkaan alkaa :)
 11. Iidana Uusi käyttäjä

  Kiva :) Hauska tavata muita samassa elämäntilanteessa olevia.

  Mammu83, asutaan Jyväskylän keskustassa. Ollaan viihdytty hyvin, mutta ainakin lapsiperheen näkökulmasta kaupunki on vielä aika vieras. Tsemppiä teille muuttoon! Siinä on aina muutama muistettava asia.. :)
 12. Mymmelintytär Aloittelija

  Moikka! Minäkin tahdon ryhmäänne, ajatustenvaihtoon ja mahdollisiin tapaamisiin mukaan. ☺️

  Olen 31-vuotias, asun Viitaniemen alueella ja odottelen ensimmäistä lastamme syntyväksi marraskuussa.

  Jyväskylä on minulle vielä melko uusi kotikaupunki enkä toistaiseksi tunne täältä muita odottajia, joten tulette ehdottomasti tarpeeseen.

  Yksityisviestiäkin saa laittaa!
  • Tykkää Tykkää x 3
 13. Lilala Tuttu foorumilla Elomammat 2016

  Huomenna neljältä Pressossa! Mäkin yritän muistaa tulla, vaikka pää on ollut ihan hattaraa viime ajat. Maanantaina oli perhevalmennus, josta mies muistutti ainakin neljä kertaa. Silti en edes tajunnut olevani väärässä paikassa, kun valmennuksen alkaessa mies laittoi tekstarin: "Missä oot?" Vastasin vaan, että kotona päikkäreillä ja lähetin kauppalistan...
 14. Korppunen Peruskäyttäjä

  Yhyy, mä en pääsekään huomenna. Oon just samaan aikaan vielä neuvolalääkärissä :sad001
 15. Mymmelintytär Aloittelija

  Huomasin vasta nyt, että olette sopineet aiemmin tapaamisen huomiseksi. Me olemme valitettavasti juuri tuolloin katsomassa mahdollista uutta kotia - sillä nyt saattaisi olla hyvä syy vaihtaa hieman suurempaan... Tosi kivaa tapaamista sinne, ensi kerralla tahdon mukaan!
 16. Ilpis Tuttu foorumilla Elomammat 2016

  Laitetaanko mietintämyssyyn jo seuraavat treffit?
  • Tykkää Tykkää x 1
 17. Lilala Tuttu foorumilla Elomammat 2016

  Laitetaan vaan. Heinäkuun alku voisi olla ihan kiva ajankohta. Itse kullakin alkaa varmaan olla suunnitelmia pitkin kesäkuuta ja heinäkuun lopussa alkavat ekat olla jo loppusuoralla.
 18. Ilpis Tuttu foorumilla Elomammat 2016

  Jeps, sopii :) Meillä ei siihen heinäkuun alkuun ole sen suurempia suunnitelmia kun mieskin töissä..
 19. Mymmelintytär Aloittelija

  Tännekin sopii hyvin! Arki-illat on parhaita, kesäviikonloppuihin tuntuu jo mahtuvan monenmoista...
 20. Naksutin0816 Peruskäyttäjä

  Mulla viiminen työpäivä 1.7., sen jälkeen työt ei enää haittaa vapaa-aikaa :D viime treffit jäi multa saikun takia, meni pasmat täysin sekaisin kun normaali neuvola muuttui lääkäriksi ja sairaslomaksi.

Jaa tämä sivu