Kesäkuun kuulumiset

Keskustelun 'Laskettu aika lokakuussa 2015' aloitti Vesta, 1 kesä 2015.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. neitistressaaja Peruskäyttäjä Lokakuunmammat 2015

  Mä ajoin tänään taas nurmikkoo vaikka kuinka monta tuntia. Nyt on ihan tööt. :D
 2. Ameeba Addikti Lokakuunmammat 2015 Toukokuunmammat 2014 Huhtikuunmammat 2014

  Tilanteesta sen verran et mies meni käytävälle vieraita vastaan ja sitten kätilö sanoi, että nyt vauva syö. Mä sit siihen, että vieraat on ovella ja kätilö vastasi että nyt vauva syö joko tässä vieraiden aikana tai sitten vieraat eivät tule.

  Enhän mä hennonu sekunnissa päättää, et kaikki ulos kun tuoreet isovanhemmat oli tulleet katsomaan. Ja mihinkään karkuun en päässyt edes istumaan kun olin niin heikossa hapessa ja vuosin tosi kovin. Pari ekaa päivää meni maatessa vessareissuja Lukuunottamatta.

  Oli todellista shokkihoitoa mulle, mut siitä on sitten ollut äärimmäisen helppo jatkaa imetystä muiden läsnäollessa.
 3. Minkki Tuttu foorumilla Lokakuunmammat 2015

  :hungover: Mulla on tänään vapaapäivä ja nyt kun "sais" nukkua väsymystä pois niin tadaa olen hereillä. Esikoinen hiipi viereen puol kuudelta nukkumaan ja mä en oo sen koommin saanut sit unta. En mä ikinä ole osannut nukkua sen vieressä kunnolla kun se on niin levoton.
  Lähdin sit sängystä niin poika veti poikittaisen mailan mun kohdalle eli ei tarvi mennä omaan sänkyyn sit takas. Nukkukoot miehet sit keskenään.. Huoh.. :meh:
  Mitähän tässä.. Aikani kuluksi lärään netistä kaikkee vauvatarvikkeita läpi ja harkitsen jos sitä itsekin väsäisi kasaan isyyspakkauksen ja isi sais samalla kun mä saan omani :rolleyes:
 4. neito141015 Peruskäyttäjä

  Viimeyönä vessareissun jälkeen vihdoin sain tuntumaan potkuja omaan käteen ♡ pitihän se tuleva iskäkin sitte herättää tunnustelemaan ja mojovan potkun sai hänkin tuntea :) minä itkua tihrustin onnellisuudesta ja toinen kahtoo hölmistyneenä :D tämä päivä onkin mennyt sitte fiilistellessä ja tunnustellessa, meleko vilihakka poika mahassa melskaa :)
  Saatiin kasattua pikkuvaatteille oma lipasto äsken ja sinne piti jo kaikki valmiina olevat vaatteet laittaa järjestykseen. Siitäkin sain hölmistyneitä katseita osakseni, ko sanoin että pestähän nämä täytyy ennen käyttöönottoa, niin tämä toinen ei ymmärtäny että miksi ne sitten pitää noin tarkasti laittaa :D koitappa siinä sitte selittää, että me naiset vaan ollaan välillä hupsuja :wink
  • Tykkää Tykkää x 8
 5. omppu15 Rakastunut foorumiin Toukomammat 2018

  Kylläpä tuntu tänään töissä käydessä kummalliselle sanoa muutamalle työkaverille, et oon töis enää seuraavan listan loppuuno_O Oon töissä käydessäni ottanu käyttöön aika reilun kokoisia työpaitoja, ni osa työkavereista ei ees tienny et oon raskaana:grin Niin oon siis vaan semmonen käypäläinen..
  • Tykkää Tykkää x 2
 6. jnk Tuttu foorumilla

  Mulla oli kans sama, jäin kesälomalle ja sanoin muutamalle läheisimmälle työkaverille että tuskin tuun takaisiin kun selkä on jo niin kipeenä. Kaikki kyllä tietää jo raskaudesta, mikä on todella helpottavaa! Olisi kauheeta yrittää peitellä tota pötsiä.. Tosin lisäelementtinä kaikki äidit tulee pyytämättä kertomaan minulla omia muistelojaan ja vinkkejään, mikä on hyvin hyvin ärsyttävää.
 7. omppu15 Rakastunut foorumiin Toukomammat 2018

  Onnea JNK! Päivä rimpsessana!:wink
  • Tykkää Tykkää x 1
 8. Lisamarie Tuttu foorumilla Heinä-äidit 2020 Lokakuunmammat 2015

  Pitikin kysyä miten te muut ootte jaksanut töissä? Jos ootte saikulla niin mistä? Itsellä selkä ja henkisesti jaksaminen huonoa, nyt muutama päivä oltu levolla.
 9. Marsku Aloittelija

  Mä oon jaksanu muuten mut toisinaan jalat on niiin poikki.. Mielenkiinto ei enää riittäisi ja ois vaan kiva jäädä kotiin.. Siks laitoin kelaankin et haluan sen varhennetun äippäloman
 10. Sazu87 Peruskäyttäjä Lokakuunmammat 2015

  mulla on heinäkuussa tulossa lomapätkä ja sen jälkeen pitäis viä jaksaa töissä äippälomaan saakka.. mulla on kans niin rikkipuhkipoikkiväsynyt olo, että en tiedä saako sen takia jäädä saikulle? Ei jaksa työpäivän jälkeen muuta ku pakottamalla itsensä tekemään jotain, muuten mielellään vaan makais...
 11. Megara Tuttu foorumilla Lokakuunmammat 2015

  Uupumus (henkinen ja fyysinen) vaivaa täälläkin... Yöt menee huonoilla unilla ja töissä puolivaloilla. Keskiviikkona on lääkäri, pitää keskustella töiden jatkamisesta, eli jatkamattomuudesta.
 12. jnk Tuttu foorumilla

  Ootteko tsekanneet hemoglobiinit? Mulle auttaa pikkuhiljaa lisärauta minkä ottamisen aloitin viime viikolla. Tosin en kyllä suosittele niitä apteekista ostettavia tabletteja vaan kantsii heti vaan ostaa sitä litkua. Maistuu hyvälle, rauta imeytyy paremmin, ei mee vatsa sekaisin ja helpompi ottaa.

  Mulla alkoi nyt kesäloma ja töihin pitäisi mennä takaisin heinäkuun lopulla. Vähän kyllä epäilen etten ole menossa, ainakaan pitäksi aikaa. Selkä on ollut työpäivien jälkeen aivan julmetun kipeä ja kuukauden päästä olisi varmaan vielä enemmän! Ajattelin et jos vähääkään tuntuu siltä niin marssin neuvolalääkärille ja pyydän saikkutodistuksen. Ironista tässä on, että pyysin pomolta sähköpöytää juuri ennen kun tulin raskaaksi. Olis ehkä kannattanut panostaa..
 13. Lisamarie Tuttu foorumilla Heinä-äidit 2020 Lokakuunmammat 2015

  Kuulostaa tutulta. Oon itse nyt tämän viikon saikulla selästä ja henkisestä jaksamattomuudesta, meinasin loppuviikosta myös neuvolalääkärille varata ajan.. Luulen etten ole töihin enään menossa. ( mulla on koeaika enskuun puoleen väliin niin tiedän että he potkivat pihalle jos saikku vielä jatkuu..) ei kyllä yhtään haittaisi.. Niin huono ilmapiiri ja työpaikkakiusaajat.. Huoh.
 14. Sazu87 Peruskäyttäjä Lokakuunmammat 2015

  Multa justiin katottiin hb ja se oli täysin normaali.. toki lähtötasosta on tippunut aika paljon, mutta mulla alumperinkin se oli korkea.
  Mites tuo menee jos jää yli kuukautta ennen äitiyslomaa saikulle, vaikuttaako johonkin rahoihin mitä saa?
 15. M&S Rakastunut foorumiin Lokakuunmammat 2015

  Saman ajan saa äitiystukea eli sitten vaan loppuu vähän aiemmin ja muuttuu hoitotueksi.
 16. Snipu Tuttu foorumilla Lokakuunmammat 2015

  Ei ymmärtääkseni vaikuta millään tavalla rahoihin, vaikka jäisit saikulle ennen äitiyslomaa! :) Raha määrähän riippuu 2013 vuoden verotuksesta.
 17. Megara Tuttu foorumilla Lokakuunmammat 2015

  Jostain vasta luin että sairasloma ei vaikuta saamiisi etuuksiin.

  M&S, eikös tuo liity vaan siihen, jos aloittaa äitiysloman varhennettuna. Sairausloma ei oo mammalomaa. :P
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 18. Triina Rakastunut foorumiin Lokakuunmammat 2015 Lokakuunmammat 2014

  Varhennettu äippäloma ei vaikuta muuhun kuin siihen et äitiysloma tosiaan loppuu aiemmin :) Eli 20 päivää nipistyy sieltä loppupäästä.
 19. Lisamarie Tuttu foorumilla Heinä-äidit 2020 Lokakuunmammat 2015

  Juurikin näin! Eli sairasloma ei vaikuta mihinkään rahoihin :)
 20. jnk Tuttu foorumilla

  Juu, saikku ja rahat oli eri juttuja! Thank god :D
  • Tykkää Tykkää x 1

Jaa tämä sivu