Kesäkuun kutkutukset

Keskustelun 'Laskettu aika helmikuussa 2017' aloitti Overa86, 2 kesä 2016.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. 5830 Jostain jotain jo tietävä Helmimammat 2017

  Meidän bebe 3kk nukkuu 12-15h yöunet!:D ja siitä ensimmäiset 7-9h heräämättä :) että täällä nukutaan teidän muidenkin puolesta..
  • Tykkään Tykkään x 6
 2. niemja Luottohahmo langoilla Kesäkuun äidit 2019 Helmimammat 2017

  Mammattaa meillä siirrettiin omaan huoneeseen 3kk ikäsenä siinä toivos että nukuttais paremmin ja parhaina öinä herättiin vaan kahdesti mutta nyt yli kuukausi ollu ihan kauheaa huutamista. Yötissistä luovuttiin 3vk sitte samoilla huutamisilla. Saa nähä helpottaako koska..

  5830 haistappa p... :D no ei, kiva että edes jonku vauvat nukkuu, mäki oon kuullu että sellasia on olemas :'D
  • Hauska Hauska x 1
 3. 5830 Jostain jotain jo tietävä Helmimammat 2017

  Niemja, mä en tienny sellasia olevan ennenkuin meidän neiti synty :)
 4. 5830 Jostain jotain jo tietävä Helmimammat 2017

  Meillä ei sitten päivällä nukuta. Parit puolentunnin unet :)
 5. niemja Luottohahmo langoilla Kesäkuun äidit 2019 Helmimammat 2017

  Joo, meillä ei nukuta öisin eikä päivisin :D mulla on kans tälle seuraavalle tilaukses tuollaset yöunet! :wink
 6. Heihel Näppärä viestien naputtelija Helmimammat 2017

  No mä just meinasin laittaa että 5830 vauva kuulostaa just sellaselta mikä meille ois nyt seuraavaksi tulossa :grin
  Tosin meillä taisi tän ekankin kanssa mennä ekat 3kk kohtuu hyvin nukkuen, sellasissa 3-4h pätkissä, 5-6kk iässä valvoi joka yö pari kolme tuntia yhtäsoittoa klo 23-3 välillä. Tätä jatkui kunnes siirtyi perhepedistä omaan sänkyyn jossa yöt rauhoittui ehkä kuukaudeksi. Sitten tuli hampaita ja sitten oppi konttaamaan ja sitten taas hampaita... näissä vaiheissa ollut aina tota tunnin tai parin välein heräilyä :wacky:
 7. niemja Luottohahmo langoilla Kesäkuun äidit 2019 Helmimammat 2017

  Meillä ihan laitokselta asti taas herätty 1-2h välein, hyvänä yönä nukkunu sen yhden/kaks 3-4h pätkän ja yhden kerran jopa 5h! Mutta meillä lähdettii ryömimään 5kk ja noustiin seisomaan tukea vasten 6kk ja lähettiin käveleen tukea vasten ja konttaan ja nouseen itte istuun 7kk että ne valvottas öisin..
 8. marke Satasella mukana keskusteluissa Tammikuunmammat 2015 Helmimammat 2017

  Meillä kans esikoinen ei kyllä ikinä vauvavuoden aikana nukkunut yli viittä tuntia putkeen ja 5 tuntiakin oli hyvin harvinaista! Yleensä heräs öisin 1-3 tunnin välein.. Nyt ikää 1v5kk ja muutaman kuukauden on nyt nukkunut aika hyvin, kerran yössä herää ja silloin otan meidän väliin ja uni jatkuu aamuun asti. Toki nykyään sitten herätään aamulla jo kuuden jälkeen, tää väsynyt mamma kyllä haluais nukkua vähän myöhempään, mutta onneksi menee sitte jo 11 jälkeen päikkäreille ja pääsee itsekin vähän lepäämään.
  • Tykkään Tykkään x 1
 9. Candys Näppärä viestien naputtelija Helmimammat 2017

  Meillä on poika ollut kyllä ihana nukkuja. Tais olla 3 yö kotona laitokselta, kun alkoi nukkumaa 5-6 tunnin pätkissä. :angelic:Joitakin hampaisiin liittyviä valvomisia on ollut, mutta poika on ollu kipeenäkin vain 2 kertaa tän 2 vuoden aikana. No sillä se voikin olla että toinen lapsi on toiveissa :shy:
  • Tykkään Tykkään x 2
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 10. Heihel Näppärä viestien naputtelija Helmimammat 2017

  Jännä miten paljon nää vaihtelee ja että vatsassa voi nytkin kasvaa ihan kumpaa vaan ääripäätä oleva yksilö.. tai sitten jotain siltä väliltä. Mä itse olen kuulemma aina ollut hyväuninen ja nukahtanut tyytyväisenä itsekseni vauvana mutta sisareni taas oli todella huono nukkumaan.Toivo on kyllä aika kova että tällä seuraavalla ei olisi kovasti taipumusta yökukkumiseen :rolleyes:
  • Huonoa kieltä Huonoa kieltä x 1
 11. mammattaa Jostain jotain jo tietävä Helmimammat 2017

  Niemja, kuulostaa tosi tutulta! Meillä ei oo missään vaiheessa nukuttu mitään pitkiä pätkiä päivälläkään... Saa nähdä, mihin tää väsymys vielä johtaa... :D
  • Tykkään Tykkään x 1
 12. Hulina Puuhakas puhuja Helmimammat 2017

  Olin 1v6kk esikoisen, siskoni ja mummoni kanssa Ruotsissa sukuloimassa 5 päivää. Tyttö heräili joka aamu jo viideltä ja tän alkuraskauden väsymyksen kanssa olin pian ihan zombi. Selvittiin reissusta, mutta kyllä tuntui pitkältä ne viisi päivää! Nyt ollaan pari päivää oltu kotona ja tuntuu, että väsyn ihan pikkujutuista. Kaupassakäynti tai tunti leikkipuistossa väsyttää niin, että tarvis päästä päikkäreille. :eek:
 13. Overa86 Kommentoinnin ninja Heinämammat 2014 Helmimammat 2017

  Meillä poika on kanssa hyvä nukkuja, nykyään tosin heräilee n.kuuden-seiskan aikaan aamulla, mutta yöt nukutaan. 2kk iästä on nukkunut yöt kokonaan lukuunottamatta hampaiden tuloa tms. :) siksi varmaan meilläkin on toinen tulossa, muuten ei varmaankaan :| jännityksellä odotan mitä tulevaisuus tuo tullessaan :D
  • Tykkään Tykkään x 1
 14. 5830 Jostain jotain jo tietävä Helmimammat 2017

  Tänään tasan vuosi siitä kun sain esikoisesta kaksi viivaa tikkuun :Heartpink
  • Tykkään Tykkään x 5
 15. Olivia82 Puuhakas puhuja Helmimammat 2017

  Voi apua näitä mun öitä :sour: Tyttö luki mulle iltasadun klo 20 ja nukahdin, sit heräsin eka kerran klo 22 pissalle, toka kerran 1.45 pissalle ja sit ei uni enää tullutkaan. Kaikki yöpeikot hyökkää kimppuun ja tulee mietittyä kaikkia asioita.

  Heräsin kuudelta ihan krapulaisessa olossa. Päivän pelastus on ettei tarvi lähteä töihin kun on pitkä viikonloppu. Toivottavasti tämä tasaantuu ettei koko odotusaika ole yhtä heräilyä öisin.
 16. niemja Luottohahmo langoilla Kesäkuun äidit 2019 Helmimammat 2017

  Olivia täälä valvotaan alkuyö, vaikka kuinka olis väsy nii ei vaan saa unta ja pyörin monta tuntia sängys. Jaksamisia töihib!
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 17. Kyfi5561630 Silmät suurina ihmettelijä

  Tänään käyty ultrassa! Vastasi viikkoja 6+1 ja omien laskujen mukaan 6+4. Kaikki oli hyvin, sydän löi ❤ seuraavassa ultrassa selviää laskettuaika onko se 6.2 vai alkuraskauden ultran mukaan 9.2. Ihana kätilö oli ja puoli tuntia meni.
  • Tykkään Tykkään x 8
 18. niemja Luottohahmo langoilla Kesäkuun äidit 2019 Helmimammat 2017

  Ihana kuulla kyfi ♡
 19. Hemppa Kommentoinnin ninja Helmimammat 2017

  Ihania uutisia kyfi :Heartred
 20. niemja Luottohahmo langoilla Kesäkuun äidit 2019 Helmimammat 2017

  Se kun oot super väsyny ja pyörit silti 2h sängys saamatta unta. :mad: menee hermot!