Mun mielestä kanssa ihan naurettavaa hysterisointia. Itse pidän huomattavasti todennäköisempänä sitä, että jotain sattuu liikenteessä.
Mutta vara ei kenenkään venettä kaada ja jokainen tekee niin kuin tykkää, mutta todelliset riskit on ihan muussa, kuin graavikalassa tai parissa lasillisessa viiniä.
Leipään voi tukehtua ja ämpäriin hukkua, ja tiesittekö että kohtalokkaimmat ruokamyrkytysriskit piilee ihan tavallisissa kotikeittiöissä. Tiskiräteissä, leikkuulaudoissa, veitsissä, väärissä ruuansäilytyslämpötiloissa.
Toksoplasmoosinkin voi saada rikkaruohojen kitkemisestä tai multaisista perunoista. Hurjan vaikeaksi menisi elämä, jos jokaisen riskin näkee mahdollisena, vai mihin raja vedetään, että mitä voi tehdä ja mitä ei??!
Sitöpaitsi Suomi on aivan liian hygieninen maa. Hygienisuus ei pitkän päälle ole yhtään hyvä juttu. Se horjuttaa ihmisen luonnollista vastustuskykyä, joka taasen on huono juttu. Todella huono. Ja kohtalokas
Sent from my iPhone using Vau Foorumi