Kauniita unia, oman kullan kuvia

Keskustelun 'Laskettu aika helmikuussa 2015' aloitti Mirkusta tulee äiti!, 17 helmi 2015.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Nanna88 Puuhakas puhuja

  Meillä nukutu vaan yhet päikkärit jo yli kuukauden verran (välillä 2 päikkärit jos on ekat jääny liian lyhyeeks.. Muutenki yöt ollu nyt tosi hyviä ja nukkunu heräämättä sellaset 12h ja sit ne yhet päikkärit 1,5-2h.. Ilalla menee nukkuu viimeistään 20.00 mut normaalisti nukkuu jo 19.30 ja aamulla herää 7.30 jälkeen = )
  • Tykkään Tykkään x 3
 2. Eriika Asioista perillä oleva

  Pikkuherran sänky siirretty eilen pojun omaan huoneeseen. Hyvin meni eka yö omassa huoneessa; nukkumaan klo 22 vartin taistelun jälkeen, kerran heräsi klo 3, minkä jälkeen taputtelut ja peittelyt, parin minsan kitinät ja taju pois :) Aamulla sit klo 5:15 tissille ja mamman kainaloon jatkounille, jotka kesti klo 8 asti.

  Aamulla käytiin pulkkailemassa pihalla, ja nyt vetelee taas hirsiä omassa huoneessa. On se iso jo, mutta silti niin pieni :Heartred
  • Tykkään Tykkään x 6
 3. Mju82 Asioista perillä oleva Helmikuunmammat 2015

  Me tiputtiin sängystä, aamumaidon jälkeen luulin että kääpiö nukahti mutta se lähtikin ryömimään ja reunalta alas jalkopäästä heräsin ähkäisyyn ja arvasin joku on vialla ja pomppasin sängystä laittaan valot päälle siellä se rotjake oli vaatemytyn päällä ei itkua ei näkyviä kolhuja joten josko pahin kolahdus olisi ollut ylpeyden kolahdus


  Sent from my iPhone using Vau Foorumi
  • Tykkään Tykkään x 1
 4. Eriika Asioista perillä oleva

  Mju, tykkäys pelastavalle vaatekasalle!

  Hurraa! Pojan toinen yö omassa huoneessa meni vieläkin paremmin: 21:45-5 veteli unosia yhtä soittoa tai ei ainakaan meitä herättäny :) TYKKÄÄN!!!!
  • Tykkään Tykkään x 8
 5. Mirkusta tulee äiti! Piirimestaruustason postaaja Helmikuunmammat 2015

  Meillä kans nyt yhdet päikkärit mutta tällä hetkellä ne pysyy pitkinä vaan jos nukkuu mun kainalossa. Muuten herää 40 min päästä. S on vielä kipeekin niin yöt on ihan hanurista. Pakko siis itsekin nukkua kun voi.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 6. Riipitii Keskustelun kolmiottelija Helmikuunmammat 2015

  Tytär näyttää nyt siirtyneen pääsääntöisesti yksille päikkäreille. Ero kaksiin päikkyihin on puuttuvat toiset.
  Edelleen mennään yleensä n. 3 tuntia heräämisestä nukkumaan ja nukutaan 45 min - 2:30 tuntia. Nyt nukkuu toki illalla helpommin.
  • Tykkään Tykkään x 4
 7. Pikku_Myy85 Keskustelun kolmiottelija Helmikuunmammat 2015

  Tänään yöunille ei halunnu alkaa omaan sänkyyn nukkuu :wideyed: otin ja mentiin meidän sänkyyn ja menin ite viereen makaa. Tyttö otti kaulasta kaksin käsin kii, kuiskasin korvaan "hyvää yötä, kauniita unia, äiti rakastaa sinua hirmu paljon" huokasi syvään ja nukahti siihen :love7 niitä hetkiä ku tajuaa kuin tärkee voi pienelle olla ja et tekis ihan mitä vaa toisen vuoksi :hug003
  Kauniita unia kaikille pienille ja vanhemmille!!
  • Tykkään Tykkään x 11
 8. Eriika Asioista perillä oleva

  Jimppu on ollut samanlainen reppana ja mussukka kuukauden päivät. Kovasti pitää saada halia ja kiehnätä ennen nukkumaanmenoa :) poskihampaitakin pukannu monta viikkoa niin eipä oikein omaan sänkyyn meinaa nukahtaa, jos ja kun yöllä herää. Oon ottanu nyt viereen nukkumaan. Aamulla poju löytyy äitin kainalosta :Heartred
 9. Happy79 Tietävä tietäjä Helmikuunmammat 2015

  Poskihampaat on pahimmat täälläkin. Roo on ihan raivoissaan, ruokahaluton ja nälkäinen yhtä aikaa. Syli, tissi, vieressä nukkuminen on ainoot mitkä auttaa. Tällä hetkellä nukkuu vieressä melkein koko yön, mutta en minäkään haluis yksin nukkua kun tuommosia torrakoita työntyy ikenestä läpi!
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 10. Ruppuruusa Asioista perillä oleva Helmikuunmammat 2015

  Kyllä se viljonkin kiukkusuus on johtunut noista hampaista. Oikeat ylä- ja alakakkoset on tullu läpi ja vasemmalla ikenet on tosi turpeat. Viime yöks unohdin antaa panadolin ja heräsinkin sit 3-4 kertaa itkustukseen. Ens yöks yritän muistaa antaa lääkettä, että saisin itekin nukkua. Ja tietty et viljokin sais nukuttua. :)
 11. Riipitii Keskustelun kolmiottelija Helmikuunmammat 2015

  Kamala kuinka kaikki unohtuu. Mä aattelin tossa lukiessani, että ei meillä ole ollut vaikeeta kuin kulmahampaat. Sit kun oikein miettii, niin enhän tainnut nukkua koko joulukuussa, kun tehtiin poskihampaita. Kaikki, KAIKKI pitäs kirjottaa ylös, minkä haluaa muistaa!
 12. Mashnu Keskustelujen kuninkuusravaaja Helmikuunmammat 2015 Elomammat 2018

  Mä en halua kirjoittaa kaikkea ylös. Muuten en toiselle kierrokselle lähde. Parempi vaan unohtaa kaikki valvomiset yms :grin

  Musta olis ihan kiva ottaa jäbä joskus sänkyyn viekkuun mutta pelkään että tippuu sieltä mokoma ähräpylly kuiteki :confused:
 13. Happy79 Tietävä tietäjä Helmikuunmammat 2015

  Siihen oppii. Nukkumaan varoen kanssanukkujan liikkeitä. Mulle on kehittynyt semmonen refleksi vuosien saatossa, että kun lakana kahisee yhenäkkiä, heitän käden heti ääntä kohden. Eli kouraisen kiinni milloin mistäkin ;-)
  • Tykkään Tykkään x 3
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
  • Hauska Hauska x 1
 14. Mashnu Keskustelujen kuninkuusravaaja Helmikuunmammat 2015 Elomammat 2018

  Tuon kanssa ku koittais nukkua lähekkäin ni varmaan löytäis ite ittensä lattialta. Kyllä se niin taklailee pinnasängyn laitojaki aina sillai että rytke käy... :grin:eek:
 15. Riipitii Keskustelun kolmiottelija Helmikuunmammat 2015

  Paa ähräpyllylle pinniksen patja lattialle tai sohvatyynyjä tms. Likka on tositosi harvoin kiinni laidassa ainakaan niin, että huomaisin. Tai kiikutat keittiöntuolit tms. sängyn viereen niin, että kierähtää istuinriville, jos liikaa ährää. Luulis heräävän huutaan nostajaa :)
  • Tykkään Tykkään x 1
 16. Nanna88 Puuhakas puhuja

  Meillä nukutaan edeleen kin tosi kivasti. Omassa huoneessa ja omassa sängyssä koko yön noin 12-13h enkä edes muista koska viimeks olis tarvinnu yöllä nousta. Nokka vuotaa joski verran ja ruoka ei ehkä maistu ihan samaan malliin mutta uskon että on taas lisää hampaita tulossa.. Vaikki 7 hammasta mitä Leevillä on puhjennu nii on tullu aika kivuttomasti. Poski hampaita odotellessa..
  • Tykkään Tykkään x 4
 17. Mashnu Keskustelujen kuninkuusravaaja Helmikuunmammat 2015 Elomammat 2018

  No mitens teillä taaperot nyt nukkuu tänä päivänä? Meillä ei edelleenkään oo omaa huonetta ja pinna/taaperosänky on makkarissa. Yöt nukkuu siis tosi hyvin. 60% öistä nukkuu koko yön omassa sängyssä, välillä nukkuu mun vieressä isossa sängyssä koko yön (isi nukkuu siis olohuoneen sohvalla kun sattuu olemaan kotona, muutoin on yöt töissä) ja välillä nukkuu alkuyön omassa sängyssä ja sitte aamuyöstä kömpii viereen.
 18. Metalshade Piirimestaruustason postaaja Helmikuunmammat 2015

  Meillä nukutaan omassa sängyssä, paitsi nyt viimeisen kuukauden on kammettu äitin viereen ja potkitaan isiä. Mutta melko hyvin nukkuu omassa sängyssä. Unet yleensä 10-12h yössä, päikkäreitä nukutaan enää satunnaisesti.
 19. knyttet Asioista perillä oleva Helmikuunmammat 2015

  Meillä nukkuu pinnasängyssä meidän sängyn vieressä. Öisin heräilee 0-3 kertaa, yleensä ainakin sen kerran. Nukkuu yöllä n. 10 tuntia ja päikkäreitä 1,5-2 tuntia ulkona. Yöheräilyt vois pikku hiljaa loppua!!! T. Väsynyt äiti
 20. Pikku_Myy85 Keskustelun kolmiottelija Helmikuunmammat 2015

  Meillä nukkuu pinniksessä meidän makkarissa. Herää yöllä kerran jolloin otan viereen. Joskus on öitä et nukkuu läpeensä. Yö unet on n. 21-07.
  Päikkäreitä nukkuu 1,5-2h sisällä.