Käynnistys-ketju

Keskustelun 'Laskettu aika lokakuussa 2015' aloitti alysha, 29 syys 2015.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Lisamarie Tuttu foorumilla Heinä-äidit 2020 Lokakuunmammat 2015

  Mulle ainakin annettiin muruja ja puolikkaita tabuja sekä suunkautta ja emättimeen.. :eek:
 2. Ninni88 Peruskäyttäjä

  Jotai placeboo syöttävät siis mulle :facepalm: :wink onpas jännää. Yhtä jännää ku se et huomasin mun sängyn olevan hienosti korjattu..:meh:

  Attached Files:

  • Tykkää Tykkää x 3
 3. Pauveli Naimisissa foorumin kanssa Lokakuunmammat 2015

  Kyllä mulle annettiin kokonainen tabu suun kautta otettavaksi esikoisen syntymää käynnistettäessä... Eli et ole ainut ninni, joka ei pelkkiä muruja ole saanut.
  • Tykkää Tykkää x 1
 4. Ninni88 Peruskäyttäjä

  Viimeyönä pääsin nukkumaan 01.30 kun viimeinen käyrä saatiin otettua..Tänään lääkäri sanoi et ei enää cytoja kun ne ei muhun pure ja tuikkas ballongin sisään..taas makaan käyrillä ja tuskahiki päällä kun aamupala huutaa hoosiannaa mahassa..trallalllaalaaa o_O
  • Tykkää Tykkää x 1
 5. kirpsu Peruskäyttäjä

  Voi Ninni ku joudut käymään läpi pitkän kaavan mukaan! Tsemppiä! Kohta loppuu!
 6. Helga11 Aloittelija

  Onnea loppumatkaan Ninni.
  Mulla kaynnistys huomenillalla. Nyt jo aamulla, kun kavin vastaanotolla, ja kayrilla siina makasin, niin kovasti piirtyi supistuksia. Ei ne kuitenkaan tunnu kipeilta ollenkaan, ennemminkin vaan sellaisilta etta vauva venytyelisi kohtua sisaltapain.
  Siinamielessa olen kylla onnellinen, etta en ole kipea, niin saa suhteellisen rentona lahtea synnyttamaan, mita nyt 'vahan' jannittaa...
  • Tykkää Tykkää x 2
 7. Ninni88 Peruskäyttäjä

  Joo eiks tää ranneke oikeuta kaikkiin laitteisiin?:grin Koko rahan edestä sit mennää eikä meinata.. Tää ballonki on kyl aika jännä kapistus ku heti sen laitosta asti on juilinu semmosia menkkakipuja et huh..ja pari supparia tullu sillai et en tienny olisko istunut, maannu vai seisonu..kyl tää tästä pikkuhiljaa :rolleyes:
  • Tykkää Tykkää x 8
 8. kirpsu Peruskäyttäjä

  Mua jotenki vaan nauratti (miestä vielä enemmän) ku siihen ballongin letkuun teipattiin kiinni sininen kumihanska. :) Itellä käynnistettiin synnytys sillä ja siitä se sit pikkuhiljaa lähti. Tokikin tippa laitettiin mut toi ballonki vauhditti aikalailla. Kyl se siitä!
 9. Ninni88 Peruskäyttäjä

  Miks kirpsu siihen hanska teipattiin? :eek: mulla toi vaa teipattiin reiteen kiinni.. Nyt sain lämpöpussin ja särkylääkettä :cool: ehkä jään henkiin.
  • Tykkää Tykkää x 1
 10. kirpsu Peruskäyttäjä

  No ilmeisesti esti niitä ballongin nesteitä valumasta pidemmälle. En mä tajua. Nauratti vaan, kun kyseessä oli kuitenkin yliopistollinen sairaala ja mulla oli kumihanska teipattuna reiteen. :)
  • Hauska Hauska x 2
 11. Tiuku86 Tuttu foorumilla

  Mullaki oli ballongin letkun päässä sininen hanska :D ei oikeen tehny mieli käytävillä liikkua. Mulle ne selitti että se laitetaan jotta nähdään vuotaako verta. Ballongilla avauduin hurjat 2 cm. Tiukassa oli käynnistyminen mullaki :/
 12. Ninni88 Peruskäyttäjä

  Mul noi päät vaan roikkuu tos reidensyrjäs..huomasin kyl et alkkarit on aika nihkeet/märät ja kysyin et vuotaaks kohdusta jotai vai onks mul oikeesti vaan nii törkee hiki et o alkkaritkin märät :grin kuulemma on kunnon pershiki päällä..höh :rolleyes:
 13. Ninni88 Peruskäyttäjä

  Ballo tuli aamul iteksee ulos. Nyt sit puhkotaan kalvot.. On tää baby vaa sitkee tapaus :grin
  • Tykkää Tykkää x 1
 14. Zoe Tuttu foorumilla Lokakuunmammat 2015

  Tsemppiä Ninni88! Jospa tänään olisi teidän vauvan syntymäpäivä. :)
 15. Tiuku86 Tuttu foorumilla

  Ninni88 siitä se lähtee! Tsemppiä!
 16. Ninni88 Peruskäyttäjä

  Ja jottei yksikään hupirannekkeen tarjoama laite jäisi kokematta niin loppusilauksen antaa sektio!! Nyt ollu tippa kädessä kuus tuntia eikä yhtään supistusta! Mää en kestä :laughing001
  Eli myöhemmin sit leikkaukseen jahka tästä kerkiää....
  • Sympatiaa Sympatiaa x 2
 17. Pauveli Naimisissa foorumin kanssa Lokakuunmammat 2015

  No voi, että on vauva tiukassa Ninni! Mutta sektiolle ei voi hänkään pistää vastaan... Kovasti tsemppiä!

Jaa tämä sivu