Joulukuun jorinat

Hienoa! Tai ei se, että toisella on korvat tulehtuneet, vaan se, että äidinvaistosi toimi :) Ollaan me ihmeellisiä vempaimia me äiditkin :joyful:
 
Nonnih ja taas käytiin lääkärillä, kun poika on ollut kitiseväinen. Korvat oli kunnossa, mutta nyt on vuorostaan enterorokko! Kurkku oli kuulemma tosi kipeän näköinen :/
 
Meillä todettiin ilmeisesti rs-viruksen aiheuttama keuhkoahtauma/keuhkoputkentulehdus :/ Vietettiin tapaninpäivä sairaalassa, vietiin liian myöhään lääkäriin kun poika pysyi niin iloisena! Mutta viekääpä heti pikkuisenne lääkäriin, jos flunssa aiheuttaa vinkuvaa tai rohisevaa hengitystä tai pahankuuloista yskää! Tuota on nyt tosi paljon liikkeellä. Nyt poika kyllä jo paranemaan päin. Ja oppi joulun kunniaksi nousemaan itse istumaan, ja nyt haluaa istua koko ajan :D Mihin mun pieni maassa makoileva vauva katosi.. On niin ison pojan näköinen istuessaan! Uutena vuotena tulee vasta 7kk täyteen ja kun on vielä pienikokoinen, näyttää ihan hassulta miniukolta istuessaan!
 
Parane pian Suvituksen pieni mies :) Ja onnea uudesta taidosta :)
Meilläkin luultavasti joudutaan käymään uudestaan lääkärissä, varuilta tsekkaamassa toista korvaa kun nyt harotaan jonkin verran.
 
Paranemisia pienille potilaille! Tämä voisi mennä valitusvirsiin tai nukkumisiin mutta menköönpä nyt tänne.. Toissa yö oli pojalla (ja minulla) älyttömän pätkittäinen, heräili vähän väliä eikä huolinut juuri tissiäkään kuin hetkeksi, ja taas kitistiin. Viime yö oli vähän rauhallisempi, tänä yönä on taas huonompi yö, kello on tämän verran ja ties montako kertaa on nyt herätty kitisemään. Tissiä ei taaskaan meinaa huolia ja muilla keinoin meillä ei nukahdeta. Mies jo siirtyi sohvalle äkäisenä kun ei saa nukuttua ja aamulla aikainen herätys. Annoin pojalle särkylääkettä ja nenään suolatippoja jos olisi jotain apua, joulun alla tuli nuha ja yskä, yskä onneksi on jo ohi mutta nenä on välillä vielä tukkoinen. Kunpa loppuyö olisi parempi!!!
 
Toivon mukaan Salme teidän yö oli parempi ! Meillä nukahdettiin 21.30 ja herättiin kauheaan huutoon jo 22.30 :eek: En tiedä näkikö painajaista vai mikä tuli. Annoin lopulta särkylääkettä kun mikään ei tuntunut auttavan. Monta kertaa laskettiin sänkyyn niin uudestaan havahtui itkemään ja yleensä ei siis tälläistä ole ollut. Täytyy seurailla oisko korvat, hampaat vaiko ihan painajaista osaisko jo nähdä? Mutta siis aamuun asti, kuuteen nukuttiin heräämättä kuitenkin. Hieman on ollut sellaista pyörimistä ja hyörimistä tuo nukkuminen muutenkin, vaikka ei ees välttämättä heräile mutta jotakin pitää hääriä siellä unissaan!
 
Kaipa yksi tuleva hammaskin keljuttaa poikasta niin että pistää kitisemään. Pitkään jo kuultanut ikenestä, tulisi jo läpi!! Loppuyö nukuttiin paremmin, tekikö sitten särkylääke tehtävänsä, mutta oli ihanaa kun näki että poika rauhoittui uneen.
 
Takaisin
Top